2016 aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2016 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALADE 2016 aasta astroloogilise ennustuse.



KALAD

See aasta toob Sulle kaasa mitmesuguseid meeldivaid üllatusi, emotsioone, kohtumisi ning uusi tutvusi. Kõige enam mõjutavad Sind selles osas inimesed, kes on sündinud Sõnni, Neitsi või Kaljukitse märkides. Oluline on see, et oleksid avatud suhtlemisega ning liiguksid rohkem seltskonnas.

Hea aeg sellel aastal mitmesuguste koosviibimiste korraldamiseks, seda eriti just oma kodus.

Sinu rahalised asjad kujunevad sellel aastal headeks. Sinu sissetulek on suurenemas ning võib lisaraha teenida üsnagi ootamatutest allikatest. Sul tasuks oma rahaliste otsuste tegemine läbi arutada partneriga, sest see aitaks Sul oluliselt paremaid otsuseid langetada. Ka sõbrad oskavad Sulle häid nõuandeid jagada. Mõningate investeeringute tegemine tuleks kasuks, kuid selles osas tasuks hoiduda tormakusest.

Kinnisvaraga seonduvad tehingud peaksid Sul sellel aastal suurepäraselt õnnestuma, mistõttu on hea aeg kinnisvara müümiseks või ostmiseks.

Lotomängimisega tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum, eriti kui oled meessoost Kalade päikesemärgi esindaja. Lotoga seonduvalt võib kaasneda mingi probleem või arusaamatus, mida Sa ei oska varem ettegi näha.

Hoidu raha laenamisest inimestele, kes elavad või käivad tihti välisriikides. On ette näha, et nende inimestega võib raha laenamisel tekkida mingi suurem arusaamatus.

Rahalistes küsimustes pole see aasta hea aeg kohtulahinguteks, sest kohtulahingu võitmine võib olla küll võimalik, kuid oluliselt keerulisem, kui Sa esmalt oleksid arvanud.



Üldiselt tuleks Sul sellel aastal kohtulahinguid vältida, olenemata selles, et mis selle põhjuseks võiks olla. Ehkki need lahingud võivad osutuda edukateks, võivad need Sinu tervist pöördumatult kahjustada.

Üldiselt aga tuleks Sul materiaalseid huvisid silmas pidades olla sel aastal jäärapäisem ja sihikindlam. Oma huvide eest tuleb väljas olla.

Kõige paremini kulgevad rahalised asjad sellel aastal üle 35-aastastel Kalade tähtkujust meesterahvastel. Nende jaoks on rahalistes asjades avanemas kõige enam uusi võimalusi ning arengud saavad olema positiivsed.

Vanematega suhtlemisel tuleks Sul olla sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikum, eriti kui üks Sinu vanematest on Kalade, Vähi või Skorpioni päikesemärgist. Arusaamatused on kerged tekkima ning neile tuleks kiiresti lahendusi otsida. Õnneks need lahendused ka leiad ning tagad selle tulemusena head suhted. Samas tuleb olla valmis nii mõnegi kuu kestvaks vastasseisuks.

Sinu ema või keegi teine naissoost sugulane mõjutab Sinu selle aasta tegemisi positiivselt, seda eriti õpinguid, tööalaseid või ärilisi asju silmas pidades.

See aasta toob Sinu jaoks kaasa mingi olulise sündmuse, mis on mingil moel seotud Sinu lapsepõlvekoduga. Kas saad mingi päranduse või kingitakse Sulle mingi taoline vara.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et veidi oma tempokust vähendaksid ning keskenduksid enam puhkamiseks. Reisimine peaks olema Sulle meelejärgi, mistõttu saad juurde uusi meeldivaid mälestusi. Ära jäta samas reisimisega seonduvaid ettevalmistusi viimasele minutile.

Armastusega seonduvad asjad peaksid kulgema sellel aastal meeldivalt. Sul on suhtes mitmeid meeldivaid arenguid, mida Sa varem poleks ettegi kujutada osanud. Samas ei saa Sa jätta tähelepanuta oma partneri vajadusi. Tööd suhte nimel tuleb teha ka sellel aastal, et järgnevatel aastatel samuti kõik normaalselt toimiks.

Sellel aastal leiab Sinu pereelus aset mingi oluline sündmus, mis on seotud lastega. Võib-olla on selleks lapse sünd.



Kalade tähtkujust meestele on see aasta eriti edukas armuasjades siis, kui Sinu partneriks on Kaalud, Kaksikud või Veevalaja.

Tööalases elus on Sind ootamas palju uusi võimalusi. Tead sellel aastal väga hästi seda, milliste eesmärkideni sooviksid oma tööalases elus välja jõuda ning oled valmis selle nimel ennast tavalisest enam pingutama.

Suure tõenäosusega toimub tööalases elus Sinu jaoks mingi oluline sündmus, kuid eriti puudutab see võimalus nooremaid Kaladest mehi.

Kõige enam mõjutavad Sinu tööalaseid tegemisi sellel aastal Veevalaja, Kaksikute ja Kaalude tähemärkide esindajad, mistõttu tasuks just nende märkidega enam rõhku panna koostöö tegemisele.

Võimalik, et pead oma ausust sellel aastal mingis keerulises olukorras tõestama. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid lõpptulemusena võid tulemusega igati rahule jääda.

Kui Sinu igapäevaste tööalaste kohustuste hulka kuulub avalikkusega suhtlemine, siis see aasta saab olema Sinu jaoks oluliselt parem kui varasemad. Oskad teistega paremini suhelda ning ka kõige raskemates olukordades oma emotsioonid kontrolli all hoida.

Tööalases elus on see aasta kõige parem üle 35-aastastele Kalade tähtkujust naisterahvastele.

Kui oled soovinud oma alustada oma isikliku ärilise ettevõtmisega, siis sellel aastal võivad Sinu sellekohased plaanid teoks saada. Kasuks tuleks aga see, et Sa ei alustaks selles vallas päris üksi, vaid leiaksid enda kõrvale inimese, kellega kõige paremini ühised ettevõtmised kulgeksid.

Tervisega peaksid asjad olema sellel aastal Sul kõik asjad suhteliselt head, kuid mõningate õnnetuste ennetamiseks tasuks olla hoolikam. Eriti tähelepanelikud peaksid olema noored Kaladest naised, kellel on oht saada tõsisemaid vigastusi ning mille ravi võib kesta pikka aega.

Sellel aastal tasuks Sul olla ettevaatlikum Amburi, Lõvi ja Jäära tähemärkidega suhtlemisel ning eriti nende usaldamisel. Nad pole küll Sinu suunas pahatahtlikud, kuid unustavad ning ei võta Sinu plaane tõsiselt. See aga võib kaasa tuua Sinus hulganisti pettumustundeid.

Seotud postitused