2016 aasta kevade-suvehoroskoop (Veevalaja, Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Armastus:

Armuasjad peaksid sellel kevadel ja suvel Sinu jaoks suhteliselt hästi toimima. Sul on oma partneriga hea läbisaamine ning Sul on head võimalused ka selleks, et lahendada oma suhtes need probleemid, mis varem on esile kerkinud.

Pane eriline rõhk sellele, et oma partneriga avatult suhelda, sest see aitaks Sul paremini tema praeguseid mõttekäike paremini mõista. Ole aga ettevaatlik lubaduste jagamisel, sest nende täitmine ei saa olema kerge ülesanne.

Püüa oma partnerile rohkem üllatusi valmistada, sest see tooks suhtesse uut värskust. Ka võiksid mõelda sellele, mida oma partnerile kinkida.

Ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele praegu kasuks ning võimaldaksid mõlemal osapoolel ennast oluliselt kindlamalt tunda. Ka on praegu suurepärane aeg reisimiseks või lihtsalt nädalalõppude veetmiseks väljapool koduseinu.

Pikemad jalutuskäigud tuleksid kasuks, kuna aitaksid kergemini unustada võimalikke argimuresid, mis ikka esile on kerkimas.

Romantika vallas proovi midagi uut ja põnevat.

Kui oled vallaline, siis sellel kevadel ja suvel on Sulle avanemas mitmeid uusi võimalusi. Samas tuleks Sul mõelda sellele, kas need võimalused ikka on need, mida oled oodanud. Seetõttu hoidu valikute tegemisel kiirustamisest.



Karjäär:

Ka tööalased asjad peaksid sellel kevadel ja suvel kujunema Sulle üsna edukateks. Enamik Sinu tegemisi peaksid kulgema just sellises suunas, nagu oled endale ette kujutanud. See suurendab Sinu kindlustunnet ning võimaldab edukamalt ka keerulisemate kohustustega hakkama saada.

Peaksid jälgima seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi, sest Sa ei suudaks kõikide asjade lihtsalt energiavarude nappuse tõttu toime tulla. Seepärast keskendu korraga ainult ühele tegevusele ja seejärel alusta uuega.

Kasuks tuleks see kui püüaksid oma tööalaseid tegevusi mõnevõrra efektiivsemaks muuta. Selles vallas peaks Sulle tekkima nii mõnigi hea idee.

Ära lase kolleegidel endale pähe istuda, sest selliste arengute võimalus on suhteliselt suur. Suhtlemine kolleegidega peaks Sul sujuma suhteliselt hästi. Jaga kolleegide ja ülemustega julgemalt oma mõtteid ja ideid, sest leiad endale kindlasti toetajaid.

Hea aeg uute teadmiste omandamiseks, eriti kui need aitaksid koheselt Sul tööalaseid tegevusi parandada.

Võimalik, Sul tuleb ette võtta mõni pikem tööalane reis. Kui sellest teada saad, võib see Sinus hulganisti pingeid tekitada, kuid tagantjärgi saad öelda, et asjad sujusid hästi ja kasulikult.

Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia oma silmad lahti. Mõni vähetähtis töö võib Sind hiljem viia oodatud eesmärkideni.

Üldine käekäik:

Üldiselt peaks see kevad-suvine periood olema Sinu jaoks edukas. Oluline on see, et teeksid suuremaid jõupingutusi selle nimel, et endale edaspidiseks mitmesuguseid eeliseid looksid. Mida paremini see Sul õnnestub, seda edukamaks Sinu elu kujuneb.

Peaksid oma igapäevaste asjaajamiste juures olema tavalisest ettevaatlikum, sest kipud liigse tormakuse tulemusena võid langetada otsuseid, mis Sulle sugugi kasuks ei tule.

Püüa enda jaoks täpsemalt paika mõned pikemaajalised plaanid, sest see kergendaks oluliselt Sinu väljavaateid ja võimalusi.

Võimalik, et Sinu jaoks on esile kerkimas ka mõningad probleemid ja arusaamatused, kuid suudad selles vallas siiski asjad suhteliselt kiiresti kontrolli alla saada. Et selliseid raskusi ennetada, tuleks Sul eriline rõhk panna ettevaatlikkusele ja oma tegevuste läbimõtlemisele.

Informatsiooni hankimine mängib Sinu elus praegu väga olulist rolli. Seepärast tasuks Sul enam suhelda teiste inimestega.



KALAD

Armastus:

Armuasjad ei pruugi sellel kevad-suvisel perioodil Sinu jaoks kergeteks osutuda. Tunned seda, et oled oma mõtete ja soovidega üksi ning Sul on raske leida oma partneri toetust oma soovidele ja plaanidele. Mitmesugused arusaamatused ja tülid on praegu kerged tekkima.

Peaksid praegu tegema suuremaid jõupingutusi selleks, et võimalikke probleeme pigem ennetada, sest nende lahendamine võib kujuneda palju keerulisemaks kui Sa seda oleksid arvanud. Võib-olla on Sinu partneril õigus ning Sinu plaanid ja ideed ei ole päris need, mis need olema peaksid, mistõttu tuleks Sul ehk oma plaanid kriitilisema pilguga üle vaadata.

Ühiste tegevuste planeerimine ei kujune praegu just kergeks ülesandeks. Kompromisside leidmine oleks selles osas vägagi keeruline. Samas kui need kompromissid oleks saavutatud, aitaksid ühised tegevused suhtesse uut energiat tuua. Ehk tasuks hoiduda liialt suurte plaanide eesmärgiks seadmisest.

Võimaluse korral tasuks hoiduda tõsisemate teemade arutamisest. Suve lõpu poole peaksid selles vallas asjad paremuse poole liikuma.

Püüa oma partnerile midagi romantilist välja pakkuda. Need ideed võiksid olla midagi uut, sest tuttavad romantilised meetodid ei taga praegu oodatud tulemusi.

Kui oled vallaline, siis sellel kevad-suvisel perioodil tasuks Sul olla tutvuste loomisel olla ettevaatlikum. Illusioonid on selles osas kerged tekkima, mis varem võib hiljem viivad pettumusteni.

Karjäär:

Tööalased asjaajamised eeldavad kevadel ja suvel Sinult suuremat tähelepanu. Sa ei saa tööalastesse asjadesse praegu pinnapealselt suhtuda, kuna see võiks hakata negatiivselt mõjutama Sinu ettevõtmisi.

Püüa tööalases elus jälgida seda, et kõik võetud kohustused saaksid õigeaegselt tehtud, sest sellest on otseses sõltuvuses ka Sinu edaspidised võimalused.

Suuremate muudatuste tegemiseks oma tööelus pole praegu mitte just kõige parem aeg, mistõttu tasuks sellest hoiduda. Ka riskide võtmisega tasuks olla praegu tavalisest ettevaatlikum.

Suhtlemine kolleegidega võib olla praegu Sinu jaoks mõnevõrra pingeline, mistõttu ole oma väljaütlemiste juures väga ettevaatlik. Sul pole mingit mõtet oma kolleegidega vastuseisu sattuda.

Teadmiste omandamine tuleks Sulle praegu kasuks, kuna see aitaks olulisel määral suurendada Sinu kindlustunnet edaspidiseks.

Kui oled otsimas endale tööd, siis võimalusi on Sulle praegu avanemas mitmeid, kuid ole ettevaatlik, et Sa ei seoks ennast tööandjaga, kes Sind ninapidi võiks vedada. Hea aeg isikliku ettevõtte käimalükkamiseks või vähemalt sellekohaste mõtetega töötamiseks.



Üldine käekäik:

Sellel kevadel ja suvel tuleks olla kõikide oma tegevuste juures tavalisest tähelepanelikum. Peaksid oma tegevusi põhjalikumalt ette valmistama, kuna ainult nii suudaksid välja jõuda nende tulemusteni, mida soovid. Samas pole praegu ka mõttekas väga palju ette võtta, kuna kõik tegevused osutuvad suure tõenäosusega Sulle üsna koormavateks.

Püüa oma elukorraldus muuta selliseks, et selles oleksid esiplaanil sellised tegevused, mis tagaksid Sulle hea enesetunde. Praegu ei tohiks Sa tegeleda asjadega, mis Sind kurnavad.

Püüa leida ena ümber enam selliseid inimesi, kes oleksid valmis Sind toetama ja julgustama. See võimaldaks Sul nii mõnedki asjad oma elus paremini toimima saada.

Suurema riskide võtmisest tasuks Sul praegu hoiduda, sest nendega võid endale edaspidiseks palju ebameeldivusi kaasa tuua.

Seotud postitused