2017 aasta kevadehoroskoop (Kaksikud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Kevadkuud toovad Sulle mitmeid uusi võimalusi, mis on peamiselt seotud tööalase või ärilise eluga. Sul tasuks olla praegu tähelepanelik, et nendest võimalustest õigeaegselt kinni saaksid haarata.

Tööalased asjad kulgevad Sul kevadkuudel hästi. Tunned ennast enesekindlalt ning see aitab Sul lahendada nii mõnedki probleemid, millega oled siiani pidanud toime tulema. Oluline on see, et pööraksid enam tähelepanu kõikvõimalikele pisidetailidele, sest need mõjutavad Sinu tööalast elu oluliselt enam, kui varem.

Hea aeg meeskonnatöö arendamiseks. Leiad oma kolleegidega paljudes asjades ühise keele. Ka kompromisslahendused on praegu kerged tulema. Kui satud mõne tööülesande täitmisega hätta, siis küsi kolleegidelt nõu, sest see aitaks Sul oma tööasjad kiiremini lahendada.



Tööasjade korraldamisel tasuks Sul julgemalt ise ellu viia mõningaid muudatusi. See tagab Sulle suurema efektiivsuse ja parema enesetunde. Eriti peaksid seda meeles pidama meessoost Kaksikud.

Rahalistes asjades tasub Sul oma ootused realistlikena hoida. Kui kaldud selles osas liialdama, siis ootavad Sind ees ainult pettumused. Sinu sissetulek on tavapärane, kuid mõnevõrra võivad suureneda kulutused, mis on seotud mõne suurema asja ostuga, mida Sa planeerinud polnud.

Kui aga praegu raha kõige enam vajad, siis selle ka leiad.

Oled seltskondlikult küllaltki aktiivne. Soovid leida võimalusi selleks, et perega veidi enam aega veeta. Arvatavasti kutsutakse Sind mingile suuremale suguvõsa koosviibimisele, mis tagab Sulle hea enesetunde.



Naissoost Kaksikuid võib sellel kevadel ees oodata uudis lapse sünnist. Tegemist võib olla Sinu enda lapse sünniga, lapselapse sünniga või saab keegi Sinu headest sõpradest isaks või emaks.

Suhtled ühel või teisel viisil aktiivsemalt nende inimestega, kes elavad välisriigis. Pole välistatud, et võtad üsna ootamatult ette ka mõne reisi. Igatahes viib see suhtlemine mingite oluliste kokkulepeteni või lepinguteni, mis Sulle edaspidiseks head mõju avaldavad.

Armuasjad peaksid Sul praegu suhteliselt hästi toimima. Sul tuleb rõhku panna sellele, et partneriga enam koos aega veeta. Kõik ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele kasuks.



Kui esile kerkivad arusaamatused, tuleks Sul neid koheselt lahendama asuda. Ära eelda seda, et probleemid iseenesest oma lahenduse leiaksid. Üldiselt tasuks Sul armuasjades panna eriline rõhk taktitundele.

Romantika vallas pole mõttekas praegu liialdada. Vaoshoitud romantika töötab praegu kõige paremini.

Seotud postitused