2019 aasta kevadhoroskoop (Sõnn)


Foto: pexels.com

SÕNN

Selle aasta kevadkuud on Sulle suurepärane aeg. Sul tasuks pingutada ennast rohkem kõikide nende asjade nimel, mis on Sulle olulised. Suudad saavutada praegu märkimisväärseid tulemusi oma eesmärkide poole liikumisel. Kindlasti tasuks Sul rõhku panna sellele, et kõik Sinu tegevused oleksid korralikult ette valmistatud. Pealiskaudsus võib ennast praegu väga valusalt kätte maksta.

Praegu tasuks rohkem rõhku panna sellele, et iseseisvalt oma ideid ja plaane teostada. Teistele inimestele pole hea lootma jääda. Ka tuleb Sul arvestada võimalusega, et Sulle lubatakse kokku asju, mis hiljem täitmata jäetakse.

Pöörad suurt tähelepanu sellele, et pereliikmetel kõik asjad kenasti kulgeksid. Oled valmis neid igas situatsioonis aitama ja toetama. Hoidu aga sellest, et kõik asjad oma pereliikmete eest ära teeksid, sest see võib anda hoopis negatiivseid tulemusi, eriti kui tegemist on lastega.



Tööalases elus oled suuteline ennast suurepäraselt teostama. Ole julgemalt oma ideid ja mõtteid kasutama, et soovitud eesmärkideni jõuda. Ära karda väljakutseid ja raskusi, sest suudad need kenasti ületada. Ka ole avatud uutele ideedele, sest võiksid nende abil oma tööalases elus edaspidi oluliselt enam korda saata.

Kui tegeled ise äritegevusega, siis neil kevadkuudel tuleks kasuks mõningate riskide võtmine. See tagaks Sulle paremad tulemused ja edukuse üldisemas plaanis.

Dokumentidega peaksid praegu ettevaatlikult ringi käima, sest kui selles vallas midagi valesti teed, maksab see hiljem Sulle valusalt kätte maksta.



Rahalised asjad on Sul sellel kevadel tavalisest palju paremas seisus. See võimaldab Sul ennast oluliselt vabamalt tunda. Sul tasuks praegu jälgida seda, et Sa oma väljaminekute tegemisel liialdustesse ei läheks. Praegu tasuks hoida konservatiivset joont, sest see aitaks Sul oma rahaasjad ka suvekuudel paremas seisus hoida.

Keegi naisterahvas võib Sulle aprillis või mais mingeid probleeme tekitada. Selle probleemi lahendamiseks võid vajada oma sõprade abi. Arvatavasti on see naisterahvas Sinu sugulane või naaber.

Armuelus võiksid otsida võimalusi selleks, et oma suhtesse rohkem romantikat tuua. Selles osas võivad Sulle tekkida head ideed. Kindlasti tasuks julgustada ka partnerit sellel teemal oma mõtteid avaldama.



Armuelus on tõenäoliselt esile kerkimas probleemid, mis on varasemalt lahenduseta jäänud. Ka nüüd oleks neile raske lahendusi leida. Kindlasti tasuks Sul hoiduda oma partneri kritiseerimisest, sest see võib kaasa tuua valusaid tagasilööke.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis tasuks Sul neil kevadkuudel oma silmad lahti hoida, sest mõned head võimalused võivad Sulle avaneda. Kiirustamisest tasuks Sul aga valikute tegemisel hoiduda.

Oma tervisele tasuks praegu rohkem tähelepanu pöörata. Võimalikud on mõned ootamatud haigused. Ka võivad kroonilised haigused endast jälle märku anda. Ettevaatlikum tasuks olla oma igapäevaste toimetuste juures, sest on oht ennast tõsiselt vigastada. Ka liikluses tasuks Sul olla ettevaatlik. Tavalisest enam tuleks jälgida ka teiste inimeste võimalikke eksimusi.

Seotud postitused