2019 aasta suvehoroskoop (Kaksikud)


Foto: pexels.com

KAKSIKUD

Kodused asjaajamised on sellel suvel Sinu peamise tähelepanu all. Püüad teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et muuta oma kodune keskkond meeldivamaks ja põnevamaks. Lõpptulemusena saad ennast igati hästi tunda, et oled suutnud nii palju korda saata. Ettevaatlikum peaksid olema sellega, et Sa oma plaanide teostamisel liialdustesse ei läheks.

Sinu seltskonnaelu on sellel suvel tavalisest mõnevõrra aktiivsem. Eelkõige soovid kohtuda rohkem oma sõpradega. Sõbrad võivad praegu avada mõningates asjades Sinu abi ja toetust, mistõttu ole nende jaoks olemas.

Armuelus kulgeb Sul praegu igati ladusalt ning Sul on partneriga hea läbisaamine. Rohkem võiksid oma partneriga rääkida neil teemadel, mis on Sulle olulised, sest praegu on võimalus paljud asjad oluliselt kergema vaevaga selgeks rääkida. Sul tasuks oma partnerit ka mõningate meeldivate asjadega üllatada.



Hea aeg koos perega reisimiseks, kuid reisima minnes tuleb ettevalmistused õigeaegselt ära teha.

Kui oled vallaline, siis tasuks praegu oma silmad lahti hoida. Sulle on avanemas mitmeid häid võimalusi, mistõttu ole valmis neist kiiresti kinni haarama. Kui jääd liialt kauaks ootama, jääd tekkinud võimalustest ilma.

Sinu rahaline seis peaks olema praegu üsna hea, kuid Sul tasuks oma kulutused kriitilise pilguga üle vaadata. Kindlasti annab Sul ühtteist kokku hoida. Võimalik, et kodused asjaajamised võivad Sinu rahalisi väljaminekuid suurendada, kuid suudad asjad üsna hästi kontrolli all hoida. Ka võib ette tulla ootamatuid kulutusi, mis on seotud pereliikmete tegevusega.



Tööalases elus võib ette tulla mõningaid ebameeldivusi ja suuremaid takistusi. Nende lahendamiseks võib kuluda üsna palju aega ja närvirakke, kuid lõpptulemusena laheneb kõik nagu iseenesest. Et olukord enda jaoks veidi kergemaks muuta, tuleks Sul detailidele rohkem tähelepanu pöörata.

Suhtlemine kolleegidega eeldab praegu suuremat tähelepanu, sest liigse tormakuse tulemusena võid öelda asju, mida hiljem kahetsema pead. Oluline on ka see, et oleksid oma kolleegidele rohkem toeks, kui nad Sinu abi peaksid vajama.

Kui oled asumas uuele töökohale, siis pead arvestama, et kõik ei pruugi kulgeda sugugi nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid.



Lepingute sõlmimisel tasuks Sul neil suvekuudel väga tähelepanelik olla. Oled tormakas ning nii mõnedki olulised asjad võivad seetõttu Sinu tähelepanuta jääda.

Meessoost Kaksikutel on see suvi rahalistes asjades edukas. Uued võimalused on avanemas. Suhtlemine oma sugulastega on meestel sellel suvel aktiivne.

Naissoost Kaksikutele toob see suvi kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid, mis eeldavad kohanemist. Armuelus langetavad naised mõningaid põhimõttelisemaid otsuseid, olgu selleks siis kihlumine, abiellumine, laste saamine vms.

Seotud postitused