2020. aasta horoskoop (Vähile) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaliste asjades ei ole see aasta Sinu jaoks kerge, eriti aasta esimene pool. Peaksid hoiduma igasuguste rahaliste riskide võtmisest, sest on oht endale suuri probleeme tekitada. Ka tasuks Sul oma kulutused kriitilise pilguga üle vaadata.

Aasta teises pooles on olukord Sulle parem ning siis saad ennast kindlamalt tunda. Ka siis tasuks riskide võtmisest hoiduda, kuid kulutada saad siis juba oluliselt enam.

Ära lase ennast teiste inimestel mõjutada, sest oled selles osas järeleandlik ning võid hankida asju, mida Sa tegelikult üldse ei vaja.

Võiksid rohkem mõelda sellele, kuidas edaspidi oma rahaasju paremini korraldada. Selles osas võivad Sul tekkida mitmed unikaalsed mõtted. Aruta oma plaane ka nende inimestega, keda täielikult usaldada saad.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

See aasta on reisimiseks hea aeg. Jupiter mõjutab Sinu reisiplaane positiivselt, eriti kui need on suuremal või vähemal määral seotud tööga või äriga. Reisimine annab Sulle sellel aastal võimaluse ka oma sissetuleku suurendamiseks.

Reisimisel tasuks aga jälgida seda, et Sa ei läheks vastuollu kohalike seadustega. Hoia oma reisidokumendid korras ning ära mine reisima ilma kindlustuseta.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Tervis peaks Sul olema sellel aastal keskmine. Aasta esimene pool peaks mööduma suuremate probleemidega, aasta teises pooles tuleb Sul aga mõningateks väiksemateks tervisehädadeks valmis olla.

Sellel aastal tuleks Sul olla füüsiliselt aktiivne, sest ainult nii suudad tagada endale hea enesetunde. Vältima peaksid tormakust, sest muidu oleksid õnnetused kerged tekkima.

Oma toiduvaliku suhtes tasuks olla praegu tähelepanelikum. Vale toidu valimine võib Sulle tekitada pikaajalisi seedeprobleeme.

Püüa oma emotsionaalne maailm paremini tasakaalus hoida, sest see mõjutab otseselt ka Sinu tervist.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Vähile, kes on sündinud 22. juuni – 1. juuli

Sul tuleb sellel aastal rohkem hoolt kanda oma vanema põlvkonna esindajate eest. Nad võivad vajada Sinu toetust ja nõuandeid, mistõttu ole neid valmis abistama kui märkad, et nad on midagi valesti tegemas. Arvatavasti pead hakkama lahendama mõningaid probleeme, mis eelmisel aastal valesti tegid. Igapäevaste ettevõtmiste juures tasuks hoiduda praegu tormakusest, sest see võib valusalt kätte maksta.

2020. aasta Vähile, kes on sündinud 2. juuli – 11. juuli

Sellel aastal tuleb Sul oma isiklikule elule rohkem tähelepanu pöörata. Ära jäta enda vajadusi tähelepanuta. Emotsionaalselt võib see aasta olla Sulle üsnagi pingeline. Usalda rohkem oma sisetunnet oluliste otsuste langetamisel. Rahaasjad eeldavad suuremat tähelepanu ning mõttetute riskide vältimist.

2020. aasta Vähile, kes on sündinud 12. juuli – 23. juuli

Sellel aastal tuleb Sul oma energiavarusid rakendada tavalisest enam uutele õpingutele. Uued teadmised ja oskused tagavad Sulle suurema kindlustunde edaspidiseks. Rahaasjad eeldavad sellel aastal suuremat tähelepanu ning tormakuse vältimist. Hea aeg inimsuhete arendamiseks ja tugevdamiseks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused