2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Kaksikutele)

JAANUAR

Jaanuarikuu võib olla Sulle mõnevõrra keeruline aeg, kuna pead tegelema mitmesuguste probleemide ja takistustega, mis ootamatult esile kerkivad. Suurenevad pinged ja arusaamatused teiste inimestega. Pinged võivad kanduda ka perekonnaellu, kus võib ette tulla teravaid väljaütlemisi. Leia sellel kuul veidi rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et seeläbi oma sisemine maailm paremini tasakaalus hoida.

VEEBRUAR

Veebruarikuu kujuneb muutusterohkeks, Sinu kohanemisvõime pannakse proovile. Tööalases elus ära võtta endale liialt palju kohustusi kanda, sest ühel hetkel võid märgata, et Sa ei suuda vajalike asjadega toime tulla. Teiste inimestega suhtlemisel vali hoolikamalt oma sõnu. Võimalik, et Sinu rahalised väljaminekud võivad olla veebruarikuus tavalisest palju suuremat.




MÄRTS

Märtsikuu paneb proovile Sinu suhtlemisoskuse teiste inimestega. Kipud olema oma väljaütlemiste juures liialt otsekohene tekitades pingeid ja arusaamatusi. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Anna teistele inimestele rohkem hingamisruumi. Tööalastes asjades võivad esile kerkida väga ootamatud arengud, millega Sul on raske kohaneda. Üldiselt suudad kõik asjad kenasti tehtud saada, kuid need võivad võtta kauem aega, kui Sa oleksid võib-olla arvanud.

APRILL

Aprillikuus peaksid rahaasjad Sul päris hästi kulgema. Võimalik, et leiad endale mõne uue sissetulekuallika. Ka üldisemalt peaks olema Sinu rahaline sissetulek parem. Võib-olla leiad ka mingi viisi, kuidas oma kulutusi vähendada. Võimalikud on mõningad arusaamatused perekonnaliikmetega. Oma tervisele, võiksid rohkem tähelepanu pöörata. Teiste inimestega suhtlemisel ära anna lubadusi, mida Sa täita ei suuda.




MAI

Võimalik, et pinged perekonnaelus võivad sellel kuul suureneda. Sul on partneri ja teiste pereliikmetega raske suhelda ja üksmeele leidmine veelgi keerulisem. Asjale aitaks kaasa see, kui oma soovide ja vajaduste osas veidi järeleandmisi teeksid. Ära lase vaidlustel liialt suureks paisuda, sest neid on hiljem keeruline lahendada. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostada, kuid väldi suuremaid ümberkorraldusi. Hea aeg rahaasjadega tegelemiseks. Võimalik, et leiad endale ka mõne uue sissetulekuallika.

JUUNI

Juunikuu peaks olema Sulle väga positiivsete mõjudega. Tunned ennast hästi. Sinu energiavarud on tasakaalus. Ka ei tohiks Sul enesekindlusest puudu tulla, mis aitab eriti kaasa tööalaste asjade korraldamisel. Perekondlikud suhted toimivad hästi. Juunikuus tasuks paika panna selle aasta teise poole plaanid ja sihid.




JUULI

Sinu rahalised asjad peaksid juulikuus päris hästi kulgema. Võimalik, et suudad leida enda jaoks mingisuguse lahenduse, kuidas sissetulekut suurendada. Oma kulutused tasuks kriitilisema pilguga üle vaadata. Hea aeg selleks, et oma isiklikus elus mõningaid ümberkorraldusi teha. Siiski ei tasu selles vallas liialdustesse minna. Teiste inimestega suhtlemisel ära usu kõike seda, mida Sulle räägitakse. Praegu jagatakse ka väga kergelt lubadusi, mida täita ei kavatseta. Hea aeg kõikvõimalike koduste tööde tegemiseks.

AUGUST

Augustikuus peaksid ennast päris hästi tundma. Sinu ettevõtmised kulgevad just sellises suunas, nagu oled soovinud. Hea aeg selleks, et alustada ka mõningate suuremate plaanide teostamist, eeldusel, et oled kõik vajalikud ettevalmistused ära teinud. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Kontrolli kõiki fakte ja dokumente. Tööalases elus pead arvestama sellega, et Sinu töökoormus võib oluliselt suureneda. See võib tähendada ka ületundide tegemist.




SEPTEMBER

September peaks olema Sinu jaoks päris hea kuu. Enamik asju kulgeb just sellises suunas, nagu oled soovinud. Rohkem tasuks ennast pingutada nendes valdkondades, mis viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole. Suudaksid selles osas olulised sammud edasi astuda. Sõbrad võivad vajada sellel kuul Sinu abi ja toetust, mistõttu ole nende jaoks olemas.

OKTOOBER

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla oktoobrikuus päris suured. Arvatavasti on see tingitud mõnest suuremast sisseostust. Võimalik, et ka koduses majapidamises vajab miski asi parandamist või väljavahetamist. Tööalases elus tasuks vältida liigset tormakust. Kipud olulised detailid tähelepanuta jätma.




NOVEMBER

November on suurepärane aeg armuasjade jaoks. Püüa oma partneri jaoks rohkem aega leida. Ta võib vajada praegu Sinu abi ja toetust. Kui Sul on oma partneriga tekkinud arusaamatused või probleemid, siis asu sellel kuul neile lahendusi otsima. Rahalised väljaminekud võivad sellel kuul olla endiselt suured, kuid mingit erilist probleemi need Sulle tekitada ei tohiks. Võimalik, et novembrikuus leiab aset mõni meeldiv sündmus, mis on seotud Sinu lastega.

DETSEMBER

Võimalik kinnisvaraga seonduvad probleemid kerkivad sellel kuul esile, mis kiiresti lahendamist vajavad. See ei saa olema kerge ülesanne, kuna pead tegelema mitmesuguste juriidiliste nüanssidega. Rahalised väljaminekud on endiselt suured. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostuda, kuid ära alusta suuremate plaanide teostamist. Võimalik, et keegi lähisugulastest vajab praegu Sinu abi ja toetust. Ei ole välistatud terviseprobleemide tekkimine nii Sinul kui pereliikmetel.

Loe ka Kaksikute 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Aastahoroskoop mehele


Ripats: punane ahhaat


Taro kaardid: Seasons of the Witch (koos raamatuga)


Padjakate 45 x 45 cm (2 tk)


Päikesepüüdjad (3 tk)


Pendel: tiigrisilm


Konstruktor: transformer


Vihmavari: moonid


Skulptuur: pull


Vihmavari: võõrasemad



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused