2023 aasta horoskoop (Sõnnile)

Sellel aastal tasuks olla väga ettevaatlik liigse kangekaelsusega. Vastasel korral võid teised inimesed endast eemale peletada ja jääda ilma headest võimalustest. Püüa olla rohkem rõõmsameelsem ja humoorikam.

Teiste inimestega suhtlemisel mängib ausus praegu väga olulist rolli. Jaga oma mõtteid ja ideid.

Arvatavasti hakkavad Sinu tähelepanu rohkem köitma mitmesugused uued eluvaldkonnad. See võimaldab Sul oma elu palju huvitavamaks ja mitmekesisemaks muuta. Jälgi tähelepanelikumalt uute võimaluste tekkimisest.

Jupiter mängib sellel aastal Sinu elus väga olulist rolli. Kõige rohkem mõjutab see Sinu armastust ja tööalast elu. Ka rahaasjad ei jää puutumata. Oluline on see, et haaraksid sellel aastal uutest võimalustest kinni, eriti kui need võimalused võimaldaksid Sul oma tegevust laiendada.




Pereliikmed vajavad praegu rohkem Sinu abi ja toetust. Leia nende jaoks rohkem aega. Veeda nendega ühiselt meeldivalt aega. Hea aeg ühiselt reisimiseks.

Kõikvõimalikud kodused ettevõtmised peaksid olema sellel aastal soositud. Siiski tuleb jälgida seda, et Sa ei võtaks endale ette liialt palju kohustusi. Tee üks asi ära, alles seejärel alusta uuega.

Hea aeg kõikvõimalike uute kontaktide loomiseks. Eriti tuleb see kasuks äriasjades.

Suhtlemisel sugulastega tasuks sellel aastal oma sõnavara ettevaatlikumalt kasutada. Kipud olema tormakas, tekitades arusaamatusi ja probleeme.

Hoia silmapiiril pidevalt pikemaajalisi plaane ja sihte, see aitab igapäevaseid otsuseid paremini langetada. Samuti aitab ära hoida suuremaid eksimusi.




ARMASTUS

Armastuse vallas on tunded sellel aastal tavalisest rohkem esiplaanil. Sooviksid, et Sinuga rohkem arvestataks. Leia oma partneri jaoks rohkem aega. Ka tema vajab praegu rohkem Sinu abi, tuge ja lähedust.

Üldiselt peaks olema see aasta armastuse vallas päris hea aeg. Tuleb ainult veidi oma partneri jaoks rohkem aega leida. Kõikvõimalikud ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele kasuks.

Argiküsimuste arutamine eeldab suuremat kannatlikkust ja kompromissivalmidust. Ära eelda seda, et partner kõikide Sinu mõtetega koheselt kaasa tuleks.

Armuasjades usalda rohkem oma sisetunnet, see aitab teha paremaid valikuid ja vältida probleeme.

Partneriga suhtlemisel väldi tema üle domineerimist. Anna talle piisavalt ruumi ja vabadust. Kuula ära, mida tema ühest või teisest asjast arvab.




Ära unusta romantikat, seda tasuks leida vähemal või rohkemal määral igasse päeva. Vähemalt korra nädalas võiks korraldada midagi huvitavamat, et partneriga koos meeldivalt romantilisi hetki nautida. Suurepärane aeg, et koos reisida.

Perekondlikud sidemed mängivad sellel aastal tavalisest olulisemat rolli. Seetõttu arvestada sellega, et tuleb kohtuda nii enda kui ka partneri vanemate ja tema sugulastega. Kui Sul on nendega läbisaamine hea, siis pole muretsemiseks põhjust. Kui aga läbisaamine on pingeline, siis see aasta ei pruugi olla kõige kergem.

Üheskoos partneriga tasuks paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See suurendab mõlema kindlustunnet.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks oma ootusi mõnevõrra vähendada. Ehkki Sulle avaneb palju uusi võimalusi, on probleemiks see, et ootad teiselt inimestel liialt palju, võib-olla isegi võimatut. Seetõttu on Sul raske soovitud inimest leida. Vaata kriitiliselt üle oma ootused ja tee vastavad korrektiivid.

Kõige paremad võimalused võivad Sulle avaneda uute tutvuste loomiseks läbi sõprade või töökoha kaudu.




TÖÖ

Sinu ootused võivad tööalases elus olla sellel aastal väga suured. Sa võid leida endale võimalusi selleks, et tööalaseid tegevusi laiendada ja parandada. Samuti mängib väga olulist rolli see, et Sinu sissetulek oleks hea ja võimaluse korral isegi suureneks. Areng ja edasiliikumine on selle aasta Sinu jaoks peamised märksõnad tööalases elus. Siiski tuleb olla valmis selleks, et kõik ei kulge nii ladusalt, kui Sa oleksid soovinud. Seepärast tasub alati varuks hoida ka mõned varuplaanid, mida kasutama saaksid hakata.

Tööalased ettevõtmised eeldavad sellel aastal väga suuri jõupingutusi ja sihikindlust, sest mitte midagi niisama lihtsalt kätte tule. Hoidu negatiivsetest mõtetest, sest need võivad hakata Sinu tööalast elu olulisel määral varjutama.

Suhtle aktiivsemalt oma kolleegidega ja ülemustega. Jaga nendega julgemalt oma mõtteid ja ideid. See aitab kaasa koostöö kulgemisele.

Võimalik, et see aasta toob tööalases elus kaasa mõningaid suuremaid muutusi. See paneb proovile Sinu kohanemisvõime. Siiski saavad need muutused olema sellised, mis Sinu tööalast elu edaspidi väga positiivselt mõjutaksid. Seetõttu mine nende muutustega kaasa.

Väga oluline on see, et oleksid kursis vajaliku informatsiooniga. See aitab ära hoida suuremaid eksimusi.




Aasta alguses võivad Sind ees oodata mõningad probleemid, mis on seotud tööde hilinemisega. See võib Sind panna keerulisse olukorda. Samas peaks olukord teises kvartalis juba paranema hakkama. Aasta lõpus tasub rohkem panna rõhku pikemaajaliste plaanide tegemisele. See aitab paremate tulemusteni välja jõuda.

Ära karda sellel aastal kasutada tööalases elus uusi strateegiaid ja meetodeid, et oma eesmärkide poole liikuda. Ehkki alguses võivad need tekitada Sinus ebakindlust, saab lõpptulemus olema väga head.

Uued teadmised ja oskused tuleksid sellel aastal kindlasti kasuks. Ära karda seda, et teha tutvust uute eluvaldkondadega. See tagab Sulle pikemas perspektiivis suurema enesekindluse.

Kui oled endale otsimas uut tööd, sest see aasta võib mõningaid raskusi kaasa tuua. Ehkki Sulle võivad avaneda uued ja põnevad võimalused, ei ole need võimalused päris sellised, mida oleksid oodanud. Ka võib nende võimaluste taga peituda midagi sellist, mida Sa kohe näha ei suuda. Samas ei tähenda see seda, et käega peaksid lööma. Eesmärgini jõuad ainult siis, kui oled sihikindel ja kannatlik.




TERVIS

Sellel aastal tuleb oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata kui varasematel aastatel. Peamiselt mõjutavad Sinu tervist sisemine tasakaal ja stress. Seepärast püüa leida viis, kuidas stressi vähendada ja iga igapäevastest tegemistest rohkem rõõmu tunda. Ainult nii suudad endale tagada parema tervise.

Ära endale liialt palju kohustusi kanda võta. See tekitab mõttetuid pingeid, millega Sul on hiljem raske toime tulla. Tee üks asi ära ja seejärel asu uue töö kallale.

Igapäevaste toimetuste juures tasub olla ettevaatlikum, sest õnnetustesse sattumise oht on tavapärasest suurem.




Kui töötad arvuti taga , siis tuleks tähelepanu pöörata oma silmadele. Ära väsita liigselt oma silmi ja anna neile rohkem puhkust. Ka võib Sul sellel aastal olla nahk tavalisest tundlikum.

Kroonilised haigused võivad sellel aastal mõnevõrra rohkem vaevusi tekitada.

Väga oluline on, see liiguksid sellel aastal rohkem looduses. See aitab igapäevaseid pingeid leevendada ja seeläbi tervist parandada.




RAHA

Üldiselt peaks see aasta olema rahaliselt Sulle päris hea. Samas tuleks olla oma rahaasjade korraldamisel hoolikas. Väldi tormakust ja mõtle oma sammud hoolikalt läbi. Liigne tormakus ja pealiskaudsus toob kaasa suuremaid kaotusi.

Üldiselt võib see aasta kujuneda Sulle päris huvitavaks ja põnevaks ajaks rahaliste asjade korraldamisel. Kui oled tähelepanelik ja ettevaatlik, jõuad välja päris heade tulemusteni. Sulle on avanemas ka mõned head võimalused sissetuleku suurenemiseks. Eriti peaks neid olema aasta esimesel poolel.

Et raha teenida, tuleb rahaga ka kulutada. Ära hoia raha praegu kümne sõrmega kinni. See võib viia selleni, et Sinu sissetulek ei suurene.

Kindlasti tuleks jälgida seda, et Sul oleksid piisavad tagavarad, et rasketel hetkedel hakkama saada. Ära võta praegu mõttetuid riske.




Sellel aastal tasub olla väga ettevaatlik nende inimestega, kes Sulle oma mõtteid ja ideid peale suruvad, eriti rahaliste otsuste tegemisel. Rahaasjades tuleb varuda aega ja kannatust, et kõik detailid saaksid hoolikalt läbi mõeldud.

Ettevaatlik tasuks olla rahaliste vahendite laenamisel teistele inimestele. On oht, et jääda sellesse rahast lihtsalt ilma. Eriti tähelepanelik tasuks olla siis, kui pead laenama raha sõpradele. Kui Sa ei taha riskida sõprussuhete kaotamisega, siis pigem väldi raha laenamist. Parem on hädasolevat sõpra lihtsalt rahaliselt toetada, mitte talle laenata.

Hea aeg selleks, et rahaasjades oma teadmisi ja oskusi täiendada. See loob Sulle suurema kindlustunde ning aitab edaspidi leida endale parimaid viise, kuidas raha investeerida, koguda ja teenida.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Kaelakee: roheline aventuriin


Kaelakee: roheline aventuriin


Serviis (12-osaline)


Vihmavari: moonid


Konna kujuke: aafrika verekivi


Kruvikeeraja: Smallrig Hunter


Kaelakee: sodaliit


Kaelakee: kuukivi

Seotud postitused