2024. aasta Hobusele hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Hobusele

See aasta toob Sinu ellu palju huvitavat ja põnevat. Ole valmis ka selleks, et esile kerkivad mitmesugused muutused, mis eeldavad Sinult suurt kohanemisvõimet. Samas võid olla kindel, et kõik muutused tagavad Sulle tulevikus positiivsed tulemused. Väga oluline on see, et haaraksid kinni uutest võimalustest, eriti kui need puudutavad enda oskuste täiendamist.

Sinult nõutakse sellel aastal tavalisest rohkem visadust ja kannatlikkust. Võid olla kindel, et sellised jõupingutused tasuvad ennast igati ära, aidates Sul rahalist sissetulekut suurendada.

Ära karda muutusi, mis see aasta esile kerkivad. Need tagavad Sulle üsna positiivsed tulemused. Siiski tasub vältida põhjendamatute riskide võtmist ning oma otsused ja teod tuleb hoolikalt läbi mõelda. Seeläbi jõuad parimate tulemusteni.

Oled oma igapäevaste toimetuste juures päris aktiivne. Seeläbi oled tähelepanu keskpunktis, luues endale mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et alustada ka mõningate keerukamate projektide elluviimisega. Ära karda ka äritegevusega alustada.

Rohkem tasuks rõhku panna ka loomingulistele tegevustele. Osale ka kõikvõimalikes sellistes tegevustes, mis nõuavad füüsilist aktiivsust, hea aeg spordivõistlustel osalemiseks, tantsukursuste läbimiseks vms.

Arenda oma andeid ja oskusi. Kõikvõimalikud sellised jõupingutused on Draakoni poolt väga soositud. Seeläbi lood endale eeliseid ja võimalusi, mida kaua oodanud oled.

Inimsuhete vallas tuleks jälgida seda, et Sa ennast julgemalt kehtestaks. Ära lase endale pähe istuda. Mõtle hoolikalt sellele, kuidas teiste inimestega suhtled ja kuidas ennast väljendad. Praegu ei ole hea aeg tormakateks väljaütlemistega, seeläbi võid tekitada endale palju vaenlasi.

See aasta ei saa olema kerge. Samas võid olla kindel, et visa tööga suudad saavutada väga palju. Muutused on sellel aastal vältimatut, samas on need vajalikud. Tõusude ja mõõnade jada asendub aasta lõpupoole stabiilsusperioodiga, kuid enne seda tuleb intensiivselt tööd teha, et soovitud eesmärgid ellu viia.




Töö

Tööalaselt oled suuteline sellel aastal väga palju korda saatma. Oled sihikindel ja pöörad suurt tähelepanu kõikvõimalikele pisidetailidele. Seeläbi jõuad soovitud tulemusteni isegi palju kiiremini, kui Sa oleksid osanud arvata.

Pead oma energiavarusid üsna hoolikalt jälgima. Ära kuluta neid otsakorrale, sest vastasel korral võib see hakata takistama Sinu tööalaseid ettevõtmisi.

Õnn sellel aastal kindlasti taevast ei kuku, mistõttu tuleb oma töödele-tegemistele juures pühenduda ja keskenduda.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et vahetada oma tegevust või töökohta. Kui Sul on selline soov, siis jälgi tähelepanelikult enda ümber toimuvat. Ära jäta juhuseid kasutamata. Ka sellisel puhul, kui Sul tuleb alustada nullist, peaks see aasta olema soodne aeg. Alla anda ei tohi.

Tööalases elus tulevad Sulle kasuks tugevad närvid ja hea füüsiline vorm. Suurepärane aeg selleks, et teha katseid ja ületada erakordseid takistusi.

Juhtkonna ja kolleegidega suheldes käitu hoolikalt. Ära anna lubadusi, mida Sa täita ei suuda. Võimalik, et Sinu suunas tehakse tavalisest enam kriitikat, kuid ära lase ennast selle häirida. Võta lihtsalt õppust sellest, mis Sulle räägitakse.

Emotsioonide kontrolli all hoidmine aitab sellel aastal Sul vältida kõikvõimalike intriigide ja tarbetuid kuulujutte.

Oma autoriteedi tugevdamiseks pead kaitsma oma huve ja liikuma sihikindlalt oma eesmärkide poole. Pole vaja oodata seda, saavutaksid koheseid tulemusi. Kõik võtab aega, kuid lõpptulemus saab olema seda soodsam.

Sellel aastal oleksid eriti edukas, kui tegeled müügi-, reklaami- või kunstivaldkondades.




Raha

Rahaasjades peaks aasta olema üsna stabiilne. Kõikvõimalikud materiaalsed probleemid peaksid leidma lahenduse, seepärast tasub sellel aastal ennast rohkem pingutada siis, kui Sul on võetud laene. Nüüd on hea aeg nende tagasimaksmiseks.

Enda arendamine ja professionaalne edu tagavad Sulle ka suurema sissetuleku.

Olla ettevaatlik riskide võtmisel. Raha teenimine võib Sulle tunduda sellel aastal tavalisest kergema ülesandena, mistõttu kipud võtma mõttetuid riske. Ka võid olla ümbritsetud paljude selliste inimestega, kes Sulle sugugi positiivset mõju ei avalda. Väldi kõikvõimalikke hasartmänge.

Oma eelarvet tuleks sellel aastal hästi planeerida ja seda ka hiljem jälgida. Pane enda jaoks paika peamised prioriteedid, see aitab oluliste asjadega kergemini edasi liikuda.

Draakon armastab väga loominguliselt andekaid inimesi. Seetõttu tasuks eriti aktiivne olla kunsti valdkonnas tegutsemisel. See võib tuua erilist edu.

Võiksid oma rahalisi vahendeid kasutada ka enda harimisele. Investeeri rohkem iseendasse, sest need kulud tasuvad aasta teisel poolel kindlasti ära.

Kui oled ettevõtte omanik, siis sellel aastal tuleks oma ettevõtte rahaasju väga hoolikalt planeerida. Väldi võlgu võtmist ja kontrolli hoolikalt oma klientide ja partnerite tausta.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Kaelakee: jäär


LED küünlad (8 tk)


Kaelakee: sõnni tähtkuju


Batman ja Batmobile


Käevõru: labradoriit ja kuukivi


Buddha kuju: rodoniit


Kaelakee ja kõrvarõngad


2in1: käevõru/kaelakee: oonüks ja punane tiigrisilm


Bugatti Divo



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused