2024. aasta Hobusele hiina astroloogia järgi

Armastus

See aasta peaks armastuse vallas olema üsna positiivne aeg. Oma emotsioonid tuleb hoida kontrolli all, vastasel korral on probleemid partneriga kerged tekkima.

Armuelus tuleb langetada mõningad olulised otsused, tee seda koos partneriga.

Elukohavahetus ei pruugi sellel aastal armuasjadele eriti positiivset mõju avaldada. Tee seda ainult siis, kui see on tõesti hädavajalik. Vastasel korral võib see kaasa tuua mitmesuguseid erimeelsusi ja probleeme.

Armuelus on väga oluline see, et näeksid rohkem vaeva ja püüaksid oma suhte paremini toimima saada. Ainult õnnele lootma jääda ei tasu, see tooks hiljem kaasa pettumustundeid.

Püsisuhtes oleval Hobusel on oht sellel aastal armuasjades stabiilsus kaotada. Kui kodus asjad ei suju, on oht, et Hobune kappab kellegi teise juurde.

Kui sinu suhe on veel seadustamata, siis sellel aastal tasuks selles osas olulisemaid samme astuda. See aitab suhet tugevdada ja tõotab edaspidiseks õitsengut.

Armuasjades tasub rohkem usaldada oma südame häält. See aitab paremaid otsuseid teha ja konfliktsituatsioone lahendada.

Kui oled vallaline, tasub oma silmad lahti hoida sest sellel aastal on mitmed uued võimalused tekkimas. Pead tähelepanelikult jälgima, millise inimesega ennast sidumas oled.




Tervis

Tervise vallas peaks üldiselt olema see aasta üsna soodne aeg. Samas võivad kroonilised haigused ägeneda. Selle põhjuseks võib olla stress ja intensiivse töötegemine. Väga suurt rõhku tuleks panna sellele, et leiaksid endale igapäevaselt aega ka puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Sisemine tasakaal on äärmiselt oluline.

Sellel aastal võib Sind märkimisväärselt ohustada ülekaalulisust. Ülesöömist tasub vältida ja oma igapäevane toitumine tasub hoolikalt üle vaadata. Eelista tervislikke toite.

Suurepärane aasta selleks, et hakata vabanema halbadest harjumustest. Sul on piisaval määral sihikindlust soovitud tulemusteni jõudmiseks.

Suvekuudel võib immuunsusega olla mõningaid probleeme. Põhjuseks võib olla unepuudus või probleemid tööalases elus.

Sellel aastal tuleks oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Esimeste haigusnähtude ilmnemisel pöördu koheselt arsti poole. Igapäevaste toimetuste juures järgi ohutusnõudeid, sest vigastuste tekkimise oht väga suur.

Kehalise aktiivsusega tasub olla ettevaatlik. Füüsiline aktiivsus on oluline, kuid liialdada selles vallas ei tohiks. On oht luumurdudeks või muudeks suuremateks vigastusteks. Talvekuudel tasub olla tavalisest ettevaatlikum libedusega.

Ekstreemspordiga sellel aastal eriti hea aeg tegeleda ei ole. Liikluses osalemisel ära kaota valvsust.

Istuv eluviis võib olla sellel aastal Sulle väga kahjulik. Püüa haigestumise riske vältida seeläbi, et liigud rohkem ja veedad rohkem aega looduses.




2024. aasta Hobuse mehele

Sellel aastal tuleks Sul rohkem oma füüsilise vormi eest hea seista. Ole füüsiliselt aktiivsem ja tegele ka aktiivselt igapäevaselt näiteks spordiga. See aitab Sul kõikvõimalikke igapäevaste takistustega paremini toime tulla.

Olen valmis selleks, et tööalased kohustused võivad võtta sellel aastal väga palju aega ja pead tegema arvatavasti ka ületunde. Seetõttu tuleks suvekuudel aeg maha võtta ja ennast korralikult välja puhata.

Püüa oma emotsioone rohkem kontrollida, sest vastasel korral on Sul väga raske konfliktsituatsioone vältida. Viimaste tekkimine on tõenäoline nii tööl kui ka kodus.

Rutiinsete kohustustega tegelemine võib olla Sulle sellel aastal kõige vastumeelsem. Seetõttu püüa oma igapäevaste toimetuste juurde leida ka midagi uudset ja põnevat. Pead arvestama sellega, et päris rutiinsetest kohustustest vabaneda Sa ei saa.

Sügiskuudeks hakkavad Sinu jõupingutused vilja kandma, siis tasub keskenduda rohkem sellele, et nautida tehtud tööde vilju. Võta aeg maha ja puhka, liigne askeldamine sügiskuudel enam kasu ei too.

Sellel aastal ainult õnnele lootma jääda ainult ei tasu. See võib kaasa tuua väga suuri pettumustundeid.

Haara kinni kõikidest nendest võimalustest, mis pakuvad Sulle haridustaseme või kvalifikatsiooni tõstmist. See aitab Sul ennast oluliselt kindlamana tunda ja ettevõtmisi paremini korraldada.

Otsuste tegemiseks varu rohkem aega ja kannatust. Sellel aastal maksab kiirustamine valusalt kätte.




2024. aasta Hobuse naisele

Sellel aastal pöörad väga suurt tähelepanu inimsuhetele, püüad muuta oma tutvusringkonda laiemaks. Selles vallas tasub siiski vältida tormakust, sest see võib valusalt kätte maksta.

Suure tõenäosusega saab see aasta olema täis väga erilisi ja huvitavaid sündmusi. See peaks muutma Sinu elu palju mitmekesisemaks ja huvitavamaks.

Üldiselt on selle aasta prognoos optimistlik, kuid ole valmis ka selleks, et esile võivad kerkida mitmesugused ebaõnnestumised ja probleemid. Nende lahendamine eeldab Sinult dünaamilisust ja visadust.

Sellel aastal tuleb Sul tööalases elus ennast tavalisest mõnevõrra rohkem pingutada. Seeläbi jõuad soovitud tunnustuseni, mida kaua oodanud oled. Samas jälgi seda, et Sa ei võtaks korraga endale liialt palju kohustusi kanda. Tee üks asi ära ja seejärel keskendu uuele.

Suurepärane aeg selleks, et võtta ette mõni pikem reis, seeläbi rikastad oma sisemaailma uute emotsioonidega, mis aitab Sind edasi liikuda.

Draakon tänab heldelt neid Hobuse märgi naisi, kes oma tööalase taseme tõstmiseks veva näevad, ega karda uusi väljakutseid.

Suurepärane aasta selleks, et teha oma elus muutusi. Tasub mõelda oma kuvandi muutmisele, remondi tegemisele, kolimisele uude elukohta jne.. Kõikvõimalikud muutused aitavad Su elu oluliselt mitmekesisemaks ja huvitavamaks muuta.

Võimalik, et mõni Sinu hobidest võib saada põhitegevuseks ja aitab edaspidi sissetulekut suurendada.

Oma lähedastega suhtlemisel tasub olla tundlikum ning mõelda hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Pole vaja tekitada endale peresuhetes probleeme.

Armuasjadele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Võimalik, et selles vallas on esile kerkimas mõningad kriisiolukorrad. Kui Sinu suhe on juba oma elu ära elanud ja ei toimi enam, siis ei ole võib-olla seda mõtet enam vee peal hoida.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Horoskoop naisele


Skulptuur: kalad


Tassid: Family - Gustav Klimt (2 tk)


Tekk (220x 240 cm)


Söögiriistade komplekt (16 tk)


Taro kaardid: Tarot Familiars (ainult kaardid)


Tassid (4 tk)


LED küünlad (3 tk)


Küünlaalus


Taro kaardid: The Halloween Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused