2024. aasta horoskoop AMBURILE

Raha ja investeerimine

Rahaasjades peaks olema see aasta Sulle üsna hea aeg. Sul on võimalik lahendada lõplikult mõningad vanad rahaprobleemid, mis Sind juba võib-olla kuid või aastaid on kimbutanud. Võib-olla see on seotud mingisuguse laenuga, mis on jäänud siiani maksmata.

Üldiselt peaks olema Sinu rahaline seis hea ning arvatavasti teenid ka lisaraha, mida kaua oodanud oled.

Rahaasjades tasuks rohkem rõhku panna raha kogumisele. Jälgi seda, et Sinu kulud ja tulud oleksid tasakaalus. Veel parem, kui tulud suurenema hakkaksid. Selles vallas saad astuda mitmeid olulisi samme. Ka Sinu mõttetegevus on tavalisest aktiivsem, mis aitab leida lahendusi sissetuleku suurendamiseks. Kulutused tasuks kriitilise pilguga üle vaadata. Arvatavasti leiad oma kulutuste seast midagi sellist, millest saad loobuda, et asendada see millegi väärtuslikumaga. Spontaanseid oste sellel aastal eriti hea teha ei ole. Probleem polegi mitte Sinu rahalistes asjades, vaid pigem selles, et ostetud asjadega Sa hiljem eriti rahule ei jää.




Mida paremini kulgevad sellel aastal Sinu rahalised asjad, seda rohkem oled Sa valmis ennast ka pingutama, et oma tulusid veelgi rohkem suurendada. Tööd Sa ei karda ja oled valmis kõikidest võimalustest kinni haarama, mis Sulle sellel aastal avanevad.

Suurepärane aeg selleks, et teha investeeringuid, eriti pikaajalisi investeeringuid, nagu näiteks aktsiatesse, võlakirjadesse või kinnisvarasse. Ära selles vallas hakka ootama kohest kasumit, sest seda kindlasti ei juhtu. Investeeringutega kindlustad oma tulevikku. Kõige parem aeg investeeringute tegemiseks on aprillist septembrini. Just siis võivad avaneda Sulle head võimalused ning ka Sinu mõttetegevus töötab paremini, et õigeid valikuid teha. Ei ole välistatud, et saad ka kasulikku informatsiooni, mis Sind paremate otsusteni viib. Enne investeerimisotsuste tegemist on oluline hoolikalt kõike uurida ja analüüsida.

Terve aasta saab olema täis mitmesuguseid ootamatusi, mis oma olemuselt on üldiselt positiivsed. Sattud erinevatesse situatsioonidesse, mis Sinu rahalist seisu samm-sammu haaval parandavad. Kõige paremad kuud rahaliste asjade korraldamiseks ja ka märkimisväärse lisaraha teenimiseks, peaksid olema mai, august ja november.




Üldiselt peaks olema see aasta hea aeg ka äritegevuseks. Äritegevuse laiendamine ja seeläbi ka oma sissetuleku suurendamine võiks olla üks Sinu peamine eesmärk. Tead, kuidas oma äriasju ajada ja seeläbi sissetulekut suurendada.

Sellel aastal tasub rahaasjades vältida tarbetuid riske. Investeerimiseks on hea aeg, kuid ettevalmistuste tegemine on hoolimata sellest väga olulisel kohal. Ära lase teistel inimestel endale survet avaldada rahaliste otsuste tegemisel. See võib viia Sind rahaasjades väga vales suunas.

Laenu võtmine eeldab sellel aastal suuremaid ettevalmistusi. Väldi tormakust ja mõtle kõik hoolikalt läbi. Ehk saad ilma laenuta hakkama? Kui see tõesti võimalik ei ole, siis varu aega, et leida endale kõige parem laenupakkumine. Kiirustamine selles vallas kasuks ei tule. Kui soovid laenu võtta, siis ole ettevaatlik sellest teistele inimestele rääkimisega. Teiste inimeste motivatsioonid ei pruugi olla päris sellised, nagu Sa arvad.

Kui keegi pöördub Sinu poole laenu saamiseks, siis sellel aastal ole hästi tähelepanelik, kellele laenad. Ka kõige parem sõber võib Sind sellel aastal alt vedada. Laenu andmisel tasub vormistada korralik laenuleping.




Armastus ja suhted

See aasta peaks kujunema Sulle armastuse vallas üsna positiivseks. Oma partneriga tasub julgemalt suhelda ning oma mõtteid ja ideid temani viia. Suhe partneriga on süvenemas, muutudes palju tugevamaks.

Sellel aastal tuleks rohkem jälgida seda, et koduses elus oleksid kohustused võrdsemalt jaotatud. Kui see nii ei ole ja kohustuste hulk on ühele osapoole suunas liigselt kaldu, võib see tekitada suuri arusaamatusi ja probleeme. Seetõttu tasub oma kodused kohustused sõbralikult ära jagada.

Partneriga suhtlemine eeldab suuremat kannatlikkust ja mõistmist. Oluline on see, et partner saaks oma tundeid ja vajadusi väljendada ka siis, kui need Sulle võib-olla ei meeldi.

Eriline rõhk võiks olla sellel aastal loovusel ja romantikal. Need aitavad muuta suhte palju huvitavamaks ja kirglikumaks. Romantika vallas tasuks julgemalt proovida uusi võimalusi ning haara kinni nendest ideedest, mille partner Sulle välja pakub.

Pikemaajaliste plaanide ja sihtide paikapanek tuleks kasuks. See julgustab mõlemat osapoolt igapäevaseid toimetusi tegema, kuna on teada, kuhu poole liigutakse. Ainult tänases päevas elamine võib tekitada pingeid ja murekohti, mida on hiljem keeruline lahendada.




Saladustega ümberkäimisel tasuks olla sellel aastal väga ettevaatlik. Parem on, kui saladusi üldse ei ole. Jaga oma mõtteid ideid ning ole aus, kui partner Sinu kohta midagi uurima hakkab.

Väga olulisel kohal on see, et Sa ei unustaks ära suhtega seonduvaid olulisi tähtpäevi. Vastasel korral on suhtes lahkhelid kerged tekkima, mida on hiljem keeruline lahendada. Vajadusel pane kõik olulised tähtpäevad kalendrisse kirja.

Kui oled vallaline, siis see aasta peaks olema uute võimaluste aasta. Jälgi tähelepanelikumalt enda ümber toimuvat, seeläbi avastad enda jaoks uusi võimalusi. Ole uute tutvuste leidmisel avatum oma tunnete ja ootuste osas.

Kriitilise pilguga vaata üle oma ootused ja lootused. Märkad kindlasti midagi sellist, mida parandada ja muuta saaksid.

Kui Sul on algusjärgus suhe, siis sellel aastal tuleks sellega rohkem tegeleda. Ära jäta olulisi asju tähelepanuta. Püüa oma väljavalituga rohkem koos aega veeta. Jälgi tähelepanelikult seda, kuidas ta ühele või teisele asjale reageerib. Kui näed negatiivset reageeringut, siis tõmba ennast kohe tagasi.




Peamised väljakutsed

Üks oluline sündmus sellel aastal Merkuuri retrograad 4. – 25. aprillini. See võib Sulle tekitada mitmesuguseid probleeme inimsuhetes ja ka tehnoloogiaga. Inimsuhetes on probleemid peamiselt pereliikmetega ja kolleegidega suhtlemisel. Probleemid võivad küll tekkida sellel ajavahemikul, kuid võivad kesta pikka aega, ei ole isegi välistatud mitu kuud. Seetõttu tuleks kõikvõimalikud inimsuhetega seonduvad probleemid lahendada kiiresti ja püüda leida kompromisslahendused teiste inimestega.

Tehnoloogiaga seonduvad probleemid on seotud mõne seadme purunemisega, näiteks arvuti, nutitelefon vms. Ka võivad katkeda või hilineda reisiplaanid, mis võivad olla Sulle päris suureks väljakutseks, kuna Sulle meeldib uusi kohti avastada.

Sellel aastal on palju probleeme isiklikes ja tööalastes suhetes. Ei ole mitmes välistatud vaidlused, tõsisemad tülid ja vastandumised. Lahkarvamuste lahendamine eeldab suuremat tööd ja ka närvikulu. Peaasi, et oled valmis need lahkarvamusi kiiresti lahendama, sest vastasel korral mõjutavad need negatiivselt tervet aastat.




Sinu energiavarud ei ole sellel aastal piisaval määral suunatud. Hajutatust on liialt palju.  See muudab väga keeruliseks pikemaajalistele eesmärkidele keskendumise, toob kaasa edusammude ja tootlikkuse vähenemise. Väga oluline on see, et püüaksid sellel aastal oma ettevõtmisi rohkem organiseerida ja vältida ülekoormust ja hajutatust.

Ehkki oled tavaliselt väga kohanemisvõimeline inimene, siis sellel aastal on uute ettevõtmistega tegelemine Sulle tavalisest keerulisem. See tekitab stressi ja pingeid ning ka peataolekut. Sa lihtsalt ei tea, millises suunas oma ettevõtmistega edasi liikuda.

Pereliikmetega suhtlemine eeldab suuremat kannatlikkust ja ka Sinu järeleandlikust. Ära eelda seda, et pereliikmed kõikide Sinu soovide ja plaanidega koheselt nõus on. Anna neile aega, et kohaneda. Seeläbi hoiad ka peresuhted toimivatena.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Horoskoop mehele


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Käevõru: labradoriit ja kuukivi


Päikesepüüdja: merevaik


Seinakell


Taro kaardid (tugevast materjalist, veekindlad, koos raamatuga)


Kaelakee: obsidiaan


Käevõru: merevaik


Päikesepüüdja: merevaik


Klaasskulptuur: vaal



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused