2024. aasta horoskoop AMBURILE

Oled sellel aastal tavalisest mõnevõrra energilisem ja optimistlikum. Seetõttu peaksid ka Sinu igapäevaseid ettevõtmised kulgema oluliselt ladusamalt, kui mõnel varasemal aastal. Tasub keskenduda neile ettevõtmistele, mis on viimasel ajal olnud probleemsed või mis mängivad Sinu elus kõige olulisemat rolli. Selles vallas suudaksid väga häid tulemusi saavutada.

Pööra sellel aastal rohkem tähelepanu vaimsetele ja filosoofilistele tõekspidamistele. Sul on oluliselt suurem soov süvendada oma arusaamist universumist ja kõigest sellest, mis Sind igapäevaselt ümbritseb. Ei ole välistatud, et Sinu tähelepanu hakkavad köitma ka mõned täiesti uued eluvaldkonnad, millega soovid ennast rohkem kurssi viia.

Soovid oma ellu arvatavasti mitmesuguseid muutusi ja kiireid arenguid. See, mis on varem tundunud huvitava ja põnevana Sinu tähelepanu enam ei köida. Uuridki kõikvõimalikke uusi eluvaldkondi, et leida enda jaoks midagi uut ja põnevat.

See aasta viib Sind arvatavasti mitmesuguste uute seikluste keskele. Oled väga entusiastlik ning püüad kõikvõimalikest uutest võimalustest kinni haarata. Sa ei karda riske võtta, kui see võimaldab Sul saada osa uutest kogemustest ja teadmistest. Pead ainult jälgima seda, et Sa enda materiaalset seisu uute eluvaldkondade tundmaõppimisel ohtu ei seaks.




Üldiselt suudad sellel aastal päris häid tulemusi saavutada nii tööalases elus kui ka oma rahaasjades. Sinu peamine eesmärk võiks olla see, et tagada endale edaspidiseks suurem kindlustunne ja stabiilsus. See eeldab ka mõningate ümberkorralduste tegemist, et välja jõuda soovitud tulemusteni. Eriti häid tulemusi saavutad siis, kui paned enda jaoks paika pikemaajalised plaanid ja sihid.

Reisimine on sellel aastal üheks Sinu prioriteediks. Soovid osa saada uutest kogemustest ja võtad ette reise kohtadesse, kus Sa varem käinud ei ole. Ka ei karda Sa võtta riske, mistõttu võid ennast leida ühel hetkel kohtadest, kuhu võib-olla tavaturist ei läheks. Teatud ettevaatlikkus tasuks siiski säilitada ning mitte trügida kohtadesse, kus võib tekkida oht elule.

Oma oskuste ja teadmiste on sellel aastal väga oluline. Otsidki endale selles osas uusi võimalusi ning haarad kinni kõigest sellest, mis selliseid kogemusi Sulle pakkuda võiks.

Vabadusesoov on Sul sellel aastal tavalisest palju suurem. Seetõttu võivad Sind hakata häirima kõikvõimalikud piirangud ja seadused, millega Sul on raske toime tulla. Seadustega Sa arvatavasti vastuollu ei lähe, aga Sinu tegemisi võivad need häirida küll.




Teiste inimestega suhtlemine on sellel aastal väga oluline. Oledki teiste inimeste suunas väga suuremeelne ja lahke, püüdes alati abivajajaid aidata ja toetada. Siiski pead jälgima seda, et Sa ei seoks ennast liialt tihedalt teiste inimeste probleemidega, sest vastasel korral võivad need hakata ka Sinu isikliku elu olulisel määral häirima. Suurepärane aeg selleks, et osaleda mõne hea tegevusorganisatsiooni töös.

Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu päris positiivseid tõukeid, mis aitavad ka lähiaastatel Sul oluliselt paremini elus läbi lüüa. Ole valmis uutest võimalustest julgemalt kinni haarama ning ära karda võimalikke probleeme. Probleemide lahendamisel oleksid sellel aastal väga edukas ning seeläbi suurendaksid olulisel määral oma enesekindlust.

Vajad sellel aastal ka veidi enam hetki üksinduse nautimiseks. Need hetked aitavad Sul oma mõtteid koondada ja paremini edaspidiseid ettevõtmisi planeerida. Räägi oma sellekohastest soovidest ka pereliikmetega. Seeläbi hoiad nii mõnedki arusaamatused ära.

Suurepärane aeg selleks, et oma koduses elus midagi suuremat korda saata. Kui oled planeerinud ümberkorraldusi, siis sellel aastal tasuks need plaanid teoks teha. Ettevalmistuste tegemine on muidugi äärmiselt oluline.




Töö ja äri

Tööalases elus on Sul oodata töökohustuste hulga suurenemist. Suurem vastutus aitab aga Sul teistest töötajatest eristuda ja endale seeläbi ka eeliseid luua. Oled sellel aastal väga pühendunud oma tööalastele ettevõtmistele ning seda märkavad kindlasti ka ülemused. Ei ole välistatud, et Sulle antakse kanda selliseid kohustusi, mis saavad osaks ainult valitutele.

Tööalases elus oled sellel aastal tavalisest palju ettevõtlikum ja sihikindlam. Kõik need ettevõtmised, millega algust oled teinud, viid ka eduka lõpuni ning tood oma organisatsioonile märkimisväärset kasu.

Sul tuleks jälgida rohkem seda, et suhted kolleegidega hästi toimiksid. Võimalik, et Sinu edukus ja eelised teiste kolleegidega võrreldes tekitavad pingeid ja arusaamatusi. Püüa omalt poolt teha kõik selleks, et need kiiresti lahendada. Vastasel korral võivad pinged aina kasvada ja kasvada ning ühel hetkel toimub plahvatus.




Ei ole välistatud, et mitmesugused kohustused ja ettevõtmised suurendavad olulisel määral Sinu stressi. Seetõttu on oluline, et Sa igapäevaselt ennast korralikult välja puhkaksid ja leiaksid endale vabal ajal rohkem selliseid tegevusi, mis Sinu sisemisi pingeid leevendada aitaksid. Kui Sa seda kõike ei tee, siis ühel hetkel võid lihtsalt läbi põleda.

Tööalaste rahaasjade korraldamisel tasuks olla sellel aastal väga ettevaatlik. Kipud selles vallas olema mõnevõrra hoolimatu, tekitades endale mitmesuguseid ebameeldivusi. Väga tähelepanelik peaksid olema siis, kui tegeled eelarvete koostamisega või raamatupidamisega. Selles töös on vead kergemad tekkima.

Kui tegeleda äriga, siis see aasta on suurepärane aeg oma äritegevuse laiendamiseks. Oskad oma äriasju hästi korraldada, võtad kalkuleeritud riske ja teed strateegilisi investeeringuid. Siiski tuleb olla ettevaatlik sellega, et Sa rahaasjades üle ei pingutaks. Vastasel korral võid ennast leida hoopis keerulisemast olukorrast, kus Sa seda oleksid osanud ette näha.




Kõikvõimalike äriliste võrgustike loomine ja suhete arendamine klientidega on sellel aastal väga olulise tähendusega. Nii mõneski mõttes tasuks see ülesanne võtta Sul enda kanda.

Suurepärane aeg selleks, et tulla turule uute toodete või teenustega. Leiad uutele toodetele kiiremini otsitud turu, kui Sa ehk arvasid.

Äriasjades oled suuteline oma visadusega ja töö tegemisega saavutama väga häid tulemusi. Tuleb ainult olla kannatlik, sest üleöö ei juhtu mitte midagi. Kui oled endale tööd otsimas, siis sellel aastal tasuks ennast rohkem pingutada. Kui oled tööotsingutel sihikindel, jõuad välja nende tulemusteni, mida oled soovinud. Oluline on see, et haaraksid kinni kõikidest võimalustest, mis Sulle on avanemas, vastasel korral jääd lihtsalt võimalustest ilma.




Tervis

Sellel aastal tuleb Sul rohkem tegeleda negatiivsete emotsioonidega. Oled tavalisest palju tundlikum, mistõttu suureneb ka Sinu vastuvõtlikkus stressile. Püüa oma stress kontrolli all hoida ning leia oma igapäevaellu rohkem selliseid tegevusi, mis stressi vähendaksid ja leevendada aitaksid.

Hoia oma toiduvalik tavalisest mitmekesisem. Kipud olema selles vallas liialt ühekülgne, tekitades endale seetõttu mitmesuguste oluliste ainete puudujäägi. Vajadusel tarvita vitamiine ja muid toidulisandeid, kuid tee seda ainult siis, kui oled arstiga konsulteerinud.

Füüsiline aktiivsus võiks Sul olla tavalisest suurem. Väga oluline on see, et liiguksid rohkem värske õhu käes. Kasuks tuleks see, kui läheksid looduse keskele, eriti kui Sinu elukoht on linnas. Suurepärane aeg selleks, et võtta ette regulaarseid matku, käia mererannas, suvisel ajal ujumas. Kõik sellised tegevused aitavad Sinu tervist normaalsena hoida.

Sellel aastal peaksid olema väga ettevaatlik alkohoolsete jookide tarbimisel. Ülesöömine on samuti oht ja tubakatoodetest rääkimata. Ka liialt pikk teleka ees istumine Sinu tervisele kindlasti kasu too.

Tegele mõne spordialaga, kuid selles vallas tasub jälgida seda, et Sa ei läheks liialdustesse. Ühest küljest on liikumine hea, kuid vähemalt alguses võib aktiivne trenn Sinu tervist olulisel määral kahjustada.




Kevadel ja suvel võivad Sind hakata kimbutama mõningad allergiad. Kui Sa varem allergiatega kokku puutunud ei ole, siis on oht, et sellel aastal võib midagi ilmnema hakata.

Kui tegeled kontoritööga, siis see aasta võib kaasa tuua mitmesuguseid selja- ja kaelaprobleeme. Neid tuleks koheselt lahendama asuda, sest seeläbi suudad probleemile kiiremini lahenduse leida. Kui mõtled nii, et las olla, küll ise ära paraneb, siis võid ennast ühel hetkel leida juba suuremate probleemide keskelt.

Väsid sellel aastal tavalisest võib-olla mõnevõrra kiiremini. See tähendab seda, et oled vastuvõtlikum kõikvõimalikele viirushaigustele. Väga oluline on leida endale igapäevaselt võimalusi selleks, et korralikult välja puhata ja lõõgastuda. Püüa oma tööelu ja puhkus hoida tasakaalus.

Üldiselt on see aasta hea aeg halbadest harjumustest vabanemiseks. See eeldab küll seda, et julgemalt härjal sarvist haaraksid ja tegutsema asuksid. Sihikindlust peaks Sul olema piisaval määral, et lõpptulemuseni välja jõuda. Parem on selliste plaanidega alustada juba aasta alguses.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Hundi kujuke: sodaliit


LED küünlad (3 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: Tamme-Lauri tamm


Taro kaardid: Angel Therapy Oracle (ainult kaardid)


Taro kaardid: Universal Celtic Tarot (koos raamatuga)


Kaelakee: mäekristall


Kaelakee: draakon


Kaelakee: roos, rist ja süda


Seinapilt lõuendil või kapal: röövik



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused