2024 aasta horoskoop KAALUDELE

2024. aasta peaks Sinu ellu tooma kasvu ja ettevõtmiste laienemise. Aasta algus saab olema küllaltki aeglane, kuid mida enam aasta keskpaiga poole läheneb, seda kiiremaks arengud muutuvad, kuna oled taastumas eelmise aasta energiatest. Pikapeale suureneb Sinu sihikindlus ja pealehakkamine, mis aitab peamiste eesmärkide poole liikuda.

Aasta alguses on Sinu peamise tähelepanu all kõikvõimalikud tööalased ja rahalised küsimused. Sul on siis võimalik paljudes olukordades näidata välja oma oskusi ja andeid, mis toob nii tunnustust kui ka kiitusi nii kolleegidelt, ülemustelt kui ka klientidelt. Just aasta alguses tasuks enda kanda võtta uusi kohustusi või alustada uute projektide elluviimisega, sest siis on Sinu käsutuses piisav tugi ja ressursid.




Rahaliselt peaks see aasta pakkuma Sulle suurema stabiilsuse ja kindlustunde, mida juba mitu aastat oma ellu oodanud oled. Sulle on avanemas head võimalused kasulike investeeringute tegemiseks ja säästmiseks tuleviku tarbeks. Oma kulutustega ei tasu loomulikult liiale minna,, sest see võib kaasa tuua probleeme. Aasta lõpuosas tuleb Sul arvestada sellega, et pead tegema ootamatuid suuremaid väljaminekuid.

Isiklikus elus toob see aasta kaasa mitmesuguseid üldiselt positiivseid muutusi. Sul on võimalik oma lähedastega oluliselt tihedam side luua. Hea aeg uute sõprade leidmiseks. See aasta on suurepärane aeg suhteprobleemide lahendamiseks ja tugevamate sidemete loomiseks.




Üldiselt on see aasta Sulle kasvu, stabiilsuse ja positiivsete muutuste aasta. Usalda rohkem oma sisetunnet ja jää oma tõekspidamistele truuks. Seeläbi näed edu ja soovide täitumist praktiliselt igas eluvaldkonnas.

Sellel aastal tasuks rohkem rõhku panna ka sellistele tegevustele, mis võimaldaksid Sinu loovusel esile tõusta. Sellised tegevused on just sellised, mis Sulle kõige suurema sisemise rahulolu tagaksid.




Töö ja äri

See aasta on tööalases elus Sulle kiirete arengute aasta. Sulle on avanemas mitmesugused uued võimalused selleks, et tagada endale märkimisväärne kasv. Et soovitud eesmärgid saaksid ellu viidud, tuleks eriline rõhk panna töö tegemisele ja enda distsiplineerimisele. Ka töökorraldus tervikuna mängib olulist rolli selles, kui palju oled suuteline korda saatma.

See aasta on tunnustuste ja edu aasta. Sul on head võimalused selleks, et saada ametikõrgendust või palgatõus. Ka võib olulisel määral suureneda Teie vastutus ja volitused. Pead aga jälgima seda, et säiliks tasakaal tööelu ja isikliku elu vahel. On suurenenud oht ületöötamiseks või läbipõlemiseks.




See aasta on suurepärane aeg ka äriliste tegevuste jaoks. Peamisteks märksõnadeks oleksid kasv ja laienemine. Keskendu sellele, et luua tugevamad suhted klientide ja partneritega. Kasuks tuleks see, kui paneksid enam rõhku uutesse tehnoloogiatesse investeerimisele või turundustegevuse laienemisele.

See aasta on nii karjäärile kui ka äritegevusele positiivne aeg. Soovitud tulemusteni jõudmine nõuab aga distsiplineeritust ja keskendumist, et seeläbi saaksid avanevaid võimalusi ära kasutada.




Tervis

See aasta võib tervise vallas kaasa tuua mõningaid katsumusi. Ehkki see aasta peaks olema Sulle edukas, võib stressitase olla Sul päris kõrge. Peamiselt on see tingitud sellest, et aasta toob kaasa muutusi ja kiireid arenguid, millega kohanemine ei ole Sulle kerge. Stressitase omakorda suurendab ohtu haigestumiseks, eriti nakkushaigustesse.

Kui oled hoolikas enda eest hoolitsemisel, siis on Sul võimalik palju ära teha selleks, et haigustest hoiduda. Väga suurt rõhku tuleks panna toiduvalikule. Väldi liialdamist ja toitu tervislikult. Ka regulaarne liikumine on väga oluline, kui soovid oma tervist hoida. Ära unusta seda, et igapäevaselt tuleb ennast ka korralikult välja puhata. Uneaeg võiks olla vähemalt 8 tundi. Ka päevased väikesed uinakud tuleksid kasuks.

Sea tervis sellel aastal prioriteediks number üks. Mida paremini ennast tunned, seda paremini kulgevad ka Sinu igapäevased toimetused. Tervisemurede tekkimisel ära ignoreeri neid, vaid asu ennast koheselt ravima, vajadusel pöördu õigeaegselt arsti poole.

Enda ümbritsemine positiivselt meelestatud inimestega annab Sulle juurde uut elujõudu.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Elukoha horoskoop


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Seinakaunistus: kassid


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: kaksikute tähtkuju


Päikesepüüdjad (3 tk)


Padjakate 50 x 50 cm (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: udu talvehommikul


Skulptuur: luiged


Suhkrutoos - Villeroy & Boch


Barbie nukk (HBY03)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused