2024 aasta horoskoop KAALUDELE

Raha ja investeerimine

Rahalistes asjades peaks see aasta olema Sulle päris positiivne aeg. Rahaasjad on stabiilsed. Sellel aastal avanevad Sulle üsna head võimalused selleks, et teenida lisaraha ja investeerida raha. Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata mõningad tagasilöögid, kuid suudad nendega kenasti toime tulla.

Aasta algus on arvatavasti mõnevõrra keerulisem periood. Võib-olla on see tingitud sellest, et Sul on liialt palju kõhklusi, mis Sind paljudest unikaalsetest võimalustest lihtsalt ilma jätab. Võib-olla jääb Sul puudu oskusest oma rahaasju planeerida. Pead oma rahaasjades nii mõnedki asjad ümber hindama ja seeläbi olulised otsused vastu võtma.




See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid uusi võimalusi lisaraha teenimiseks, mis on peamiselt seotud loomingulise tööga.

Aasta teine pool on oluliselt palju stabiilsem ning rahaasjad hakkavad paranema. Sellel perioodil tasuks pilk pöörata pikemaajalistele investeeringutele, kuna praegu tehtud targad investeeringud tagavad Sulle edaspidiseks hea tulu.

Ehkki rahaliselt peaks Sind ees ootama üsna hea aasta, tuleb olla rahaliste otsuste tegemisel ettevaatlik ja hoolas. Suuremate ostude tegemise eel tasuks aeg maha võtta ja kõiki detaile rohkem analüüsida.




Eriline rõhk tuleks panna sellel aastal eelarve koostamisele ja sellest kinni pidamisele. See hõlmab sissetulekute ja kulude jälgimist ning ka tarbetute kulude vähendamist. Oluline on see, et säästaksid rohkem raha ja investeeriksid seda varadesse, mis aja jooksul kasvaksid.

Oma teadmiste täiendamine ja informatsiooni hankimine on olulised märksõnad. Ära karda oma mõtetest rääkida teiste inimestega, kes oskaksid Sulle nõuandeid anda. Loomulikult kontrolli, et need inimesed ka usaldusväärsed oleksid.




Armastus ja suhted

See aasta peaks olema armastuse ja suhete vallas tervikuna positiivne aeg. Armuasjad on Sinu peamise tähelepanu all ning püüad selles vallas astuda samme, mis suhet tugevdaksid ja harmooniat juurde tooksid. Kõik ei kulge muidugi alati nii ladusalt, kui Sa soovinud oleksid, sest esile võivad kerkida ka mitmed probleemid ja arusaamatused. Aga kui soovid probleemid lahendada ja oled valmis kompromisse otsima, leiavad probleemid kiiresti oma lahenduse. Väga oluline on see, et hoiaksid nii suhte kui ka oma partneri suunas ootused ja lootused realistlikud. Ka tasuks vältida liigset tormakust, lase asjadel rahulikult oma sihtide poole liikuda.

Oma partneriga tasuks rohkem ka koduseinte vahelt väljas käia. Külasta kontserte, käi kinos, muuseumis või niisama jalutamas. Ka tasuks rohkem reisida. Ainult koduseinte vahel istumine võib tähendada liigset keskendumist argimuredele.




Partneriga suhtlemisel on oluline avatus ja kompromissivalmidus. Kindlasti anna ka partnerile rohkem sõnaõigust.

Kui oled vallaline, siis see aasta on suurepärane aeg uute tutvuste loomiseks. Aasta esimene poolt on hea aeg uute tutvuste loomiseks, aasta teine pool alanud suhte tugevdamiseks. Seetõttu ole aasta esimeses pooles aktiivsem uute inimestega tutvumisel. Samas on oluline see, et Sinu ootused oleksid realistlikud. Kui kaldud realistlikest ootustest kõrvale, ootavad ees ainult pettumused.

Inimsuhted tervikuna peaksid olema üldiselt päris heas seisus. Sul võib tekkida sellel aastal tavalisest suurem soov ennast ümbritseda uute inimestega. Selles vallas tuleks aga kindlasti pidurit tõmmata, sest on oht ennast siduda inimestega, kes Sulle sugugi positiivsed mõju ei avalda. Kõige parem oleks praegu see, et inimesed, kellega oled ennast sidumas, oleksid samade huvidega.

See aasta võib Sind viia mõningatesse sellistesse situatsioonidesse, kus Sul tuleb olla vahekohtunikuks teiste inimeste tülide lahendamisel. Oluline on jälgida seda, et Sa ei valiks eelnevalt pooli.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal on Sinu peamiseks väljakutseks otsustamine. Võid leida ennast tihtilugu situatsioonidest, kus Sul on raske olulisi asju otsustada. Ei ole välistatud, et jääd selle tõttu ka mõnest suurepärasest võimalusest ilma, kuna otsustamine võitab liialt kaua aega.

Suhtlemine pereliikmetega võib olla sellel aastal mõnevõrra keeruline. Kuigi üldiselt kujunevad peresuhted headeks, võib ette tulla hetki, mis Sul on raske kompromisse leida. Sellises olukorras aitab see, kui oma soovide osas veidi tagasi tõmbaksid. Tuleta endale meelde, et peresuhete toimimine on väga oluline. Kui oled ise põhjustanud mõne tüli pereliikmega, siis ole valmis vabandama ja lepitust otsima.




Rahaliselt saab olema see aasta Sulle päris hea aeg. Samas peitub oht selles, et kui Sinu rahaline seis paraneb, hakkad ihkama ka uusi asju, eriti just luksuslikke asju.

Stressitaseme tõus võib olla sellel aastal Sulle päris suureks probleemiks. See võib kaasa tuua probleeme ka tervisega. Pead leidma võimalusi selleks, et aeg-ajalt aeg maha võtta ja puhata, sest ainult nii suudad enda jaoks säilitada vajaliku tasakaalu ja heaolu.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Isikuhoroskoobid


Nimemuutuse mõju eluteele


Skulptuur: elevant


Öökulli kujuke: roheline aventuriin


Taro kaardid: The Sugar Skull (koos raamatuga)


Seinakell


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Pehme mänguasi: orav (suurus S (18 cm))


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Seinapilt lõuendil: vee tilkumine


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused