2024. aasta horoskoop meestele

KALJUKITS

Arvatavasti toob see aasta kaasa Sulle päris palju uusi töökohustusi, mis tähendab oma ajaliste ressursside paremat planeerimist. Võimalik on ka teatud nihe Sinu erialasel teel. Sulle on avanemas uued võimalused ja ahvatlevad pakkumised, mistõttu tasuks nendest õigeaegselt kinni haarata. Ära karda rasket tööd teha.

Vajad sellel aastal rohkem emotsionaalset tuge ja tarku nõuandeid, mõnikord ka rahalist abi. Pöördu nende inimeste poole, kes on ausad ja kes on valmis Sind aitama.

Suvekuudel kipud liigselt riskima ning võid seetõttu sattuda keerulisse olukorda. Üldiselt on õnn küll Sinuga, kuid kui kaotad riskide võtmisel reaalsustaju, on probleemid ka koheselt kohal.

Enne suuremate tööde ja plaanide teostamisest tasub teha ära põhjalikud ettevalmistused. Võiksid ennast ümbritseda rohkem selliste inimestega, kellega ühiselt eesmärkide poole liikuda.

Suvekuudel tuleks oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Võimalikud on mõningad ootamatult tervisemured.

Suvekuud on hea aeg selleks, et koduses elus mingid suuremad plaanid teoks teeksid.

Armuasjades tuleks rõhk panna tunnetele ja kirglikkusele. Püüa oma partneri jaoks rohkem aega leida. Väldi seda, et oma partnerit survestaksid.

Kõikvõimalikke ülesandeid ja kohustusi suudad täita kõige paremini siis, kui oma ettevõtmised põhjalikult ette valmistad.

Püüa sellel aastal rohkem tegeleda oma hobidega. Pööra rohkem tähelepanuga oma isiklikule elule.

Sügiskuudel peaksid olema oma rahaasjade korraldamisel tavalisest ettevaatlikum. On oht, et satud petturite küüsi. Väldi rahaasjades riskide võtmist.

Kui oled vallaline, hoia sügiskuudel oma silmad lahti, sest siis on head võimalused armastuse leidmiseks.

Detsembrikuus võivad Sinuni jõuda mõningad head uudised, mis annavad positiivse tõuke järgmise aasta ettevõtmistele.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop KALJUKITSELE kliki siia »




VEEVALAJA

Oled sellel aastal tavalisest palju optimistlikum. Sinu ambitsioonid on suured ning näitad välja oma ettevõtmiste juures märkimisväärset järjekindlust. See annab Sulle võimaluse tööalastes ja äriasjades märkimisväärse edu saavutamiseks.

Jälgi tähelepanelikumalt seda, milliste inimestega Sa ennast igapäevaselt ümbritsed. Võimalik, et keegi võib Sind sellel aastal alt vedada, mis võib tähendada pingelisi hetki inimsuhetes.

Aasta keskel tuleks leida hetki puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Võta aeg maha ja unusta kõik tööalased ja ärilised kohustused. Keskendu rohkem armuelule ja perekondlikele asjadele. Suurepärane aeg selleks, et alustada koduses elus oodatud plaanide elluviimist.

Armuasjad peaksid olema sellel aastal üsna heas seisus. Kui Sul ei ole kindlat suhet, siis arvatavasti sellel aastal astud selles vallas olulisi samme. Ei ole välistatud näiteks ka abiellumine. Kui oled vallaline, siis tasuks sellel aastal olla mõnevõrra tähelepanelikum, jälgida uute võimaluste tekkimist. Võimalik, et mõnest ärilisest koostööst võib areneda Sinu armusuhe.

Reisid sellel aastal tavalisest mõnevõrra rohkem. Soovid saada juurde uusi kogemusi ja teadmisi, mistõttu haarad kinni kõikidest nendest võimalustest, mis Sulle reisimist pakuvad.

Aasta lõpus tasub oma ettevõtmiste juures olla tähelepanelikum ning vältida tormakust. Mõtle oma sammud hoolikalt läbi.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop VEEVALAJALE kliki siia »




KALAD

Sellel aastal tuleb Sul teha oma elus mitmesuguseid olulisi valikuid. Oluline on see, et ennast põhjalikult ette valmistaksid. Ole julgemalt valmis laskma lahti minevikust, seeläbi avad ukse tulevikule.

Usalda oluliste asjade otsustamisel rohkem oma sisetunnet. See aitab teha paremaid otsuseid.

Hea aeg selleks, et ellu viia need plaanid, mida oled kaua oodanud, kuid mis ühel või teisel põhjusel on ellu viimata jäänud. Oleksid sellel aastal tavalisest edukam.

Oma tööde-tegemiste juures on väga oluline see, et näiteks välja sihikindlust, aga samas ka kannatlikkust. Ära eelda seda, et kõik asjad koheselt kulgeksid nii nagu Sina oled seda soovinud. Võib-olla tuleb teha ka muudatusi, et oma eesmärkideni jõuda mõnda teist teed pidi.

Tunne oma tööst ja tegemistest rõõmu. Ainult nii on Sul võimalik oma sissetulekut suurendada.

Püüa ennast ümbritseda meeldivate inimestega. Sellel aastal on negatiivsed emotsioonid ja tunded kerged tekkima, mistõttu vajad head seltskonda, et kõik kenasti kontrolli all hoida.

Sinu armuelu tavalisest kulgeb tavalisest paremini. Sul on partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Oluline on see, et leiaksid tasakaalu oma töö ja eraelu vahel. See aitab armuasjade kulgemisele veelgi enam kaasa.

Sellel aastal kannab vilja kõik see, mida oled varem oma elus ellu viinud. Ka sinu sissetulek on suurenemas. See annab Sulle hoogu juurde ning võimaldab tegeleda uute põnevate ettevõtmistega.

Ära unusta seda, et suvekuudel tuleks tempo maha võtta ja korralikult puhata. Ainult nii on Sul aasta lõpus piisavalt energiavarusid, et oluliste asjadega tegeleda.

Võimalik, et sügiskuud toovad kaasa mõningaid probleeme rahalistes asjades. Võid aga olla kindel selles, et üsna peagi hakkab taas kõik laabuma.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop KALADELE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Aastahoroskoop


Kristall: unakiit


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Taldrikud (27 cm) (6 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: Sangaste mõis


Tass, taldrik ja lusikas


Taldrikud (27 cm) (6 tk)


Käevõru - draakoni verekivi, punane jaspis ja zebra jaspis


Elevandi kujuke: labradoriit


Taro kaardid: Fournier Tarot Cats (ainult kaardid)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 4 / 4 ): « Eelmised123 4

Seotud postitused