2024. aasta horoskoop meestele

VÄHK

Üldiselt peaks olema see aasta Sulle päris edukas. Võid olla kindel selles, et saavutad edu ja oled ka rahaliselt edukas.

Võiksid rohkem pingutada ennast selle nimel, et kõik alustatud plaanid saaksid ka õigeaegselt ellu viidud. See tähendab seda, et peaksid oma plaane hoolikamalt koostama ning vältima tormakust.

Oled oma ettevõtmiste tulemusena sellel aastal tavalisest palju optimistlikum. Seeläbi avaldad muljet oma kolleegidele ja ülemustele. Kui oled ise ülemus, siis pöörad sellel aastal rohkem tähelepanu sellele, et suhted alluvatega hästi toimiksid.

See aasta on üsna hea aeg riskide võtmiseks, kuid selles vallas tasub säilitada mõistlikkus.

Võimalik, et sellel aastal leiab aset mõni selline sündmus, mille tulemusena leiab lõpu mõni hästitoiminud sõprussuhe. Tingitud on see sellest, et keegi sõpradest võib Sind olulisel hetkel alt vedada.

Pereelu saab olema sellel aastal stabiilne ja meeldiv. Oma pereliikmetega tasuks meeldivalt koos aega veeta ja ühiselt ka reisida.

Sugulastega suhtlemine on üldiselt hea, kuid ole ettevaatlik lubaduste andmisel. Nende lubaduste täitmine võib kujuneda keeruliseks.

Armuelus on see aasta positiivne. Sul on partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi probleeme esile kerkida ei tohiks. Siiski tasub olla ettevaatlik oma väljaütlemistega.

Sul võib tekkida sellel aastal suurem soov vahetada elukohta. Ei ole välistatud, et kolid hoopis mõnda teise linna või riiki.

Sul võib olla sellel aastal tavalisest suurem soov hakata tegelema mõne täiesti uue eluvaldkonnaga. See võib tekitada mõningaid arusaamatusi pereliikmetes.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop VÄHILE kliki siia »




LÕVI

Arvatavasti toob see aasta kaasa mõne olulise läbimurde tööalases elus. Sa oled oma ettevõtmiste juures väga edukas ning lõpetad need kohustused, millega oled algust teinud. Ka oled edukas nende ettevõtmistega, mis viimasel ajal pole kõige paremini kulgenud.

Sinu mõttetegevus on sellel aastal tavalisest palju aktiivsem. Uued ideed on kerged tekkima ning asud neid ka koheselt ellu viima.

Veebruaris ja märtsis tuleks olla ettevaatlik oma rahaasjade korraldamisel. Kipud kiirustama, mistõttu on valeotsused kerged tulema. Väga tähelepanelik tasub olla oluliste äriliste finantsotsuste tegemisel.

Kevadel on Sul võimalik rohkem aega pühenduda isiklikule elule, et mõelda ka oma perele, kaaslasele, kodule jne. Suurepärane aeg kinnisvara ostmiseks või müümiseks ning elukoha vahetamiseks.

Rahalised asjad peaksid kevadel paranema hakkama. Suurepärane aeg selleks, et vabaneda vanadest võlgadest.

Suve keskpaiku tasuks aeg maha võtta ja korralikult välja puhata. Pane paika enda jaoks pikemaajalised plaanid, sest see aitab paremaid otsuseid teha.

Sügisel tuleks keskenduda kõige olulisematele asjadele oma elus. Kuula rohkem oma sisehäält.

See aasta toob kaasa ka mitmesuguseid keerulisi ülesandeid, kuid suudad nendega kenasti hakkama saada ja isegi plaanitust varem eesmärkideni jõuda.

Aasta lõpus pead olema valmis mõningateks muutusteks, mis panevad proovile Sinu kohanemisvõime. Samas on Sul aasta lõpus võimalik saada tehtud raske töö eest väljateenitud tasu.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop LÕVILE kliki siia »




NEITSI

Arvatavasti kujuneb see aasta Sulle päris huvitavaks ja põnevaks. Aasta alguses võiksid teha kokkuvõtteid viimase aasta saavutustest ning mõelda sellele, miks Sinu mõned ettevõtmised ebaõnnestusid. See aitab paremini paika panna edaspidised plaanid.

Ära raiska sellel aastal mõttetult oma energiaid, keskendu neile ettevõtmistele, mis on Sulle kõige olulisemad.

Tööalaselt suudad sellel aastal palju korda saata ja karjääriredelil ka edasi liikuda. Ära keskendu tööalastes asjades ainult materiaalsusele, vastasel korral võid rahast lihtsalt ilma jääda. Tööd tuleb teha pühendunult ja küll siis ka raha Sinuni jõuab.

Suurepärane aasta selleks, et enda oskusi ja teadmisi täiendada. Seeläbi looksid endale edaspidiseks uusi võimalusi.

Ole valmis sellel aastal loobuma asjadest ja inimestest, mis või kes Sinu huve enam ei teeni.

Kevadel tuleb oma ettevõtmisi hoolikamalt korraldada. Väldi tormakust. Pane paika täpsed prioriteedid, sest see aitab keskenduda kõige olulisemale.

Teiste inimestega suhtlemisel näita välja suuremat kindlustunnet. Seeläbi teed otsa lahti paremate inimsuhete toimimisele.

Suurepärane aasta selleks, et lahendada kõikvõimalikud pikaajalised konfliktid mõne inimesega.

Suvekuudel tuleks rohkem tähelepanu pöörata oma pereliikmetele. Nad võivad vajada Sinu abi ja toetust ning seda päris ootamatutes asjades.

Sügise poole tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei võtaks endale liialt palju kohustusi kanda. Liigne stress mõjutab väga halvasti Sinu töö tulemusi. Vajad siis rohkem aega puhkamiseks, et oma energiavarud tasakaalus hoida.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop NEITSILE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Parima sõbra horoskoop


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Numeroloogia kalender


Kaelakee: amasoniit


Klaaside komplekt lastele (3-osaline) - Ritzenhoff & Breker


Pehme mänguasi: dodo (20 cm)


Kaelakee: draakon


Seinapilt lõuendil või kapal: Kuremaa tuulik


Käevõru: lasuriit


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Söögiriistade komplekt (24 tk)



Lehed ( 2 / 4 ): « Eelmised1 2 34Järgmised »

Seotud postitused