2024. aasta horoskoop meestele

JÄÄR

See aasta toob arvatavasti Sinu ellu mitmesuguseid positiivseid muutusi. Eriti positiivne aeg on see noorematele meestele. Sul on head võimalused selleks, et tööalases elus edu saavutada ja karjääriredelil edasi liikuda. Ka äritegevus peaks olema väga hea.

Sellel aastal tasuks ennast pingutada rohkem selle nimel, et viia ellu kõik need projektid, millele kaua mõelnud oled. Usalda rohkem oma sisetunnet, see aitab paremate tulemusteni jõuda. Vaata kriitiliselt üle oma kõik plaanid. Seeläbi saad välja sorteerida need ettevõtmised, millel ei ole eriti suur tõenäosus õnnestuda.

Oma ettevõtmisi tasuks põhjalikumalt planeerida ja ette valmistada. Väga oluline on töögraafik. Leia piisaval määral aega ka puhkamiseks ja lõõgastumiseks, seeläbi hoiad oma energiavarud tasakaalus.

Arvatavasti reisid sellel aastal tavalisest palju enam. Reisidel tuleb eriline rõhk panna ettevalmistuste tegemisele ja kõikvõimalike pisidetailide jälgimisele.

Sinu tähelepanu hakkavad köitma mõningad uued eluvaldkonnad, millele Sa siiani erilist tähelepanu pole pööranud. Seeläbi muudad oma elu palju mitmekesisemaks ja põnevamaks.

Paljuski sõltuvad Sinu õnnestumised ja ebaõnnestumised sellel aastal teistest inimestest. Seetõttu tasuks väga hoolikalt jälgida, keda Sa enda lähiringi lased. Võib-olla saavutad palju paremaid tulemusi siis, kui iseseisvalt oma plaane ellu viid.

Armuelu peaks olema sellel aastal positiivne. Siiski tuleb oma armuelule rohkem tähelepanu pöörata ja partneri jaoks rohkem aega leida.

Otsuste tegemiseks varu rohkem aega. On oht, et hakkad kiirustama, tekitades endale pikemaks ajaks ebameeldivusi.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop JÄÄRALE kliki siia »




SÕNN

Sellel aastal pöörad väga suurt tähelepanu oma tööalastele ettevõtmistele. Võid olla kindel selles, et saavutad märkimisväärset edu. Sinu rahaline sissetulek peaks oluliselt suurenema. Arvatavasti on see tingitud sellest, et viimasel ajal tehtud investeeringud hakkavad ennast ära tasuma.

Võimalik, et satud sellel aastal mõningate üllatavate situatsioonide keskele. Seeläbi avanevad Sulle ka uued võimalused.

Teiste inimestega koostöö ei ole Sulle sellel aastal kõige kergem ülesanne. Pigem saavutaksid positiivseid tulemusi iseseisvalt oma eesmärkide poole liikudes.

Jälgi tähelepanelikumalt kõike enda ümber toimuvat. Seeläbi on Sul võimalik avastada enda jaoks mõningaid olulisi võimalusi, millest kaua unistanud oled.

Isiklikus elus toob see aasta arvatavasti kaasa mitmesuguseid muutusi. Pane rohkem rõhku pereliikmetega suhtlemisele ja kodustele töödele.

Armuelus peaks see aasta olema väga positiivsete mõjudega. Sinu suhe peaks oluliselt tugevamaks muutuma ja läbisaamine partneriga hea olema.

Kui oled vallaline, siis on Sul sellel aastal head võimalused leida enda kõrvale soovitud inimene.

Väga ettevaatlik tasuks olla sugulastega suhtlemisel. Võimalikud on mitmesugused arusaamatused ja probleemid, mille lahendamine ei saa olema kerge ülesanne.

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel aastal päris suured. Peamiselt on see tingitud sellest, et soovid endale hankida asju, mis on uudsed ja Sinu staatust parandavad.

Rohkem tasuks rõhku panna tervislikele eluviisidele. See aasta on suurepärane aeg selleks, et alustada mõnest halvast harjumusest vabanemist.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop SÕNNILE kliki siia »




KAKSIKUD

Sellel aastal tuleks Sul oma ettevõtmisi hoolikamalt planeerida ja korraldada. Pead arvestama sellega, et Sinu energiavarud kuluvad tavalisest kiiremini, mistõttu tuleb neile pidevalt täiendust leida. Püüa igapäevaselt ennast korralikult välja puhata.

Teiste inimestega suhtlemine peaks kulgema päris hästi. Sul on teistega hea läbisaamine ning erilisi probleeme tekkida ei tohiks.

Võiksid rohkem raamatuid lugeda ja internetis erinevaid materjale uurida. Seeläbi on Sulle tekkimas uued värsked ideed, mida koheselt kasutama saad hakata.

Võiksid rohkem keskenduda neile ettevõtmistele, mis viimasel ajal võib-olla kõige paremini kulgenud pole. Sellel aastal suudad need eduka lõpuni viia.

Armuasjades tuleks varuda rohkem kannatlikkust ja pane rõhk avatud suhtlemisele. Mida paremini suhtlemine partneriga kulgeb, seda armuasjad kulgeda saavad. Arvesta rohkem partneri soovide ja vajadustega.

Lähedased inimesed vajavad Sinu abi ja toetust, eriti lapsed. Ole nende jaoks olemas ning julgusta neid tegelema asjadega, mis on neile olulised. Väldi kriitikat oma pereliikmete suunas.

Aasta teine pool võib Sind viia mitmesuguste keeruliste väljakutsete keskele. Siis pead olema tähelepanelik ja oma ettevõtmisi hoolikamalt korraldama. Väldi tormakust.

Sügise algus toob arvatavasti kaasa läbimurde karjääriredelil. Tänu oma töökusele ja visadusele oled loonud endale uusi võimalusi, mis nüüd Sulle avanevad.

Võiksid rohkem ennast pingutada selle nimel, et oskusi ja teadmisi täiendada. Neid saad hakata juba üsna varsti edukalt ära kasutama.

Teiste inimestega suhtlemisel jälgi seda, et Sa ei laseks endale pähe istuda. Ära lase endale pähe määrida kohustusi, millega Sina tegelema ei peaks, eriti just tööalases elus.

Hoia oma keha sellel aastal vormis ja jälgi kehakaalu. Rohkem tasuks rõhku panna füüsilisele aktiivsusele.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop KAKSIKUTELE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Valgusti: armastus


Käevõru - lasuriit


Skulptuur: elevandid


Käevõru: obsidiaan


Kausid (14 cm) (6 tk)


Tekk (180 x 220 cm)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Öökulli kujuke: punane aventuriin


Kausid (2 tk) - 770 ml



Lehed ( 1 / 4 ): 1 234Järgmised »

Seotud postitused