2024. aasta horoskoop meestele

KAALUD

See aasta kujuneb Sulle üsna tormiliseks ja kiirete arengute aastaks. Üldiselt Sind kõikvõimalikud muutused ei häiri ja suudad kõikide asjadega kenasti kohaneda. Sul on prioriteedid hästi paigas ning liigud sihikindlalt oma eesmärkide ja plaanide täitmise poole.

Aasta alguses tuleks rohkem rõhku panna sellele, et oma elus tasakaalu suurendamise poole liikuda. Liigne tormakus ja liialt paljude kohustustega üheaegne tegelemine tekitab Sulle asjatuid pingeid.

Kevadel tuleks olla inimsuhete vallas mõnevõrra ettevaatlikum. Oled siis väga tundlik kriitika suhtes ning lased ennast teistel inimestel ka märkimisväärselt mõjutada. Sellisel puhul tasub rohkem usaldada oma sisetunnet ja ole julgemalt valmis oma arvamusi nii äriasjades kui ka isiklikus elus välja tooma.

Suudad sellel aastal üsna hästi oma ettevõtmistega hakkama saada. Siiski tasub keskenduda ainult ühele tegevusele korraga ning mitte võtta endale kanda liialt keerulisi kohustusi.

Suvekuud kujunevad Sulle üsna rahulikuks. Siis lülitud ümber rohkem oma pereasjadele ja partnerlussuhtele ning püüad olulisi samme astuda. Kui oled vallaline, tasuks oma silmad lahti hoida, sest sellel aastal on partneri leidmine tavalisest tõenäolisem.

Sügiskuud toovad kaasa arvatavasti kaasa mitmesuguseid uusi tööülesandeid. Siis tuleb Sul oma ajalisi ressursse hoolikamalt planeerida, et kõik olulised asjad kenasti tehtud saaksid. Pead jälgima seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi, sest kõikide asjadega hakkama saada Sa ei suuda.

Sügiskuudel märkad kindlasti seda, et Sinu tööalased asjad on edasi liikumas. Ka sissetulek on suurenemas. See tagab Sulle suurema enesekindluse ning aitab ka keerulisematest hetkedest kergemini üle saada. Võimalik, et sügiskuudel saavad Sul makstud mõningad laenud, mis lisab kindlustunnet veelgi.

Sellel aastal oleks hea mõte ennast ka mõne täiesti uue eluvaldkonnaga kurssi viia.

Aasta lõpupoole tasuks oma partneriga suhtlemisel olla ettevaatlikum. Oled siis liialt kriitiline, mis võib suhtesse tuua palju pingeid ja arusaamatusi.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop KAALUDELE kliki siia »




SKORPION

Üldiselt peaks aasta kujunema Sulle päris positiivseks. Eriti hästi peaksid kulgema karjääriga seotud ettevõtmised. Arvatavasti on Sinu sissetulek sellel aastal suurenemas ja teenid ka lisatulu.

Näita tööalastes asjades välja julgemalt oma oskusi ja teadmisi. Neid osatakse praegu tavalisest paremini hinnata, mistõttu leiad neile kiiresti poolehoidu.

Kevadine periood toob kaasa mõningaid keerulisemaid projekte, millega pead tegelema hakkama. Samas ei tohiks need Sulle erilist probleemi tekitada, kuna oled sihikindel ja kannatlik. Kasuks tuleks see, kui püüad leida kõikvõimalikele esilekerkivatele probleemidele ebatavalisi lahendusi.

Lähedased inimesed vajavad sellel aastal arvatavasti rohkem Sinu abi ja toetust. Ole nende jaoks olemas ning julgusta neid, kui nad seda vajama peaksid.

Võis olla kindlad selles, et kõik ületatud raskused ja takistused annavad Sulle sellel aastal väga olulise tõuke edasiliikumiseks. Mida suurem on Sinu enesekindlus, seda suurem on ka Sinu tegutsemistahe.

Aasta keskpaiku pöörad rohkem tähelepanu oma kodustele asjadele. Püüad selles vallas ellu viia need plaanid, millele kaua mõelnud oled.

Tööasjad muutuvad sügiskuudel rutiinsemaks. Siiski ei ole välistatud ka mõningad probleemid ja arusaamatused, kuid suudad need kiiresti lahendada.

Sügiskuudel peaksid olema ettevaatlikum oma lähedastega suhtlemisel. Siis on probleemid kerged tekkima. Kõige paremini aitab peresuhteid normaalsetena on hoida Sinu kannatlikkus ja järk-järgult kuhjunud probleemidega rahulik tegelemine.

Armastuse vallas võib see aasta kaasa tuua mõningaid katsumusi. Kõik ei kulge nii ladusalt, kui Sa oleksid seda soovinud. Väga suureks probleemiks võib kujuneda nii Sinu enda kui ka partneri armukadedus.

Teiste inimestega suhtlemisel tuleks oma emotsioonid paremini kontrolli all hoida. Emotsioonipuhangus võid teha mõtlematuid rumalusi, mida on hiljem väga raske parandada.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop SKORPIONILE kliki siia »




AMBUR

See aasta peaks kujunema Sulle tööalastes asjades päris heaks. Ka rahaasjad on paranemas. Sinu huvitavad ideed ja plaanid on need, mis aitavad Sul oma ettevõtmistega märkimisväärsete tulemusteni jõuda. Samuti oskad oma ettevõtmisi hästi planeerida ja suunata.

Võimalik, et hakkad sellel aastal rohkem huvi tundma uute eluvaldkondade vastu. Oled selles vallas väga sihikindel, mistõttu võivad uued eluvaldkonnad saada Sinu elu lahutamatuks osaks.

Inimsuhete vallas oled mõnevõrra kangekaelne. See võib Sinust mõned inimesed hoopis eemale peletada. Peaksid olema täiesti inimestega suhtlemisele kannatlikum, sest ainult nii suudad suuremad probleemid ära hoida.

Oma ettevõtmisi tasuks pikemalt ette planeerida. Ka püüa rohkem ette kujutada seda, mida Sinu üks või teine samm kaasa võiks tuua.

Suure tõenäosusega reisid sellel aastal tavalisest rohkem. Püüad avastada maailma, õppida ja arendada oma andeid.

Reisile minnes tasub teha ära põhjalikud ettevalmistused, et mitte probleemide keskele sattuda.

Armuasjad peaksid olema sellel aastal päris heas seisus. Oma partneriga tasuks meeldivalt aega veeta, ühiseid hetki nautida. Hea aeg selleks, et üheskoos ette võtta mõni pikem reis.

Kui oled vallaline, tasuks oma silmad lahti hoida, sest see aasta võib Sul avada mõne unikaalse võimaluse.

Pereelus toob see aasta kaasa mitmesuguseid arusaamatusi ja probleeme. Samas on kergesti ületatavad. Peaasi, et Sul oleks piisavalt tahet probleeme lahendada ja neid ennetada.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoop AMBURILE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Kas sobime kokku?


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Päikesepüüdja


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Klaasskulptuur: lilled


Taldrikud (6 tk) (20 cm)


Skulptuur: purjekas


Kaelakee: kuldobsidiaan


Seinapilt lõuendil või kapal: talv rabas


Kaelakee ja kõrvarõngad


Käevõru: oonüks, tiigrisilm ja ahhaat (16-18 cm)



Lehed ( 3 / 4 ): « Eelmised12 3 4Järgmised »

Seotud postitused