2024. aasta horoskoop naistele

JÄÄR

See aasta sunnib Sind tegema valikuid, mis puudutavad Sinu tööd ja eraelu. Need valikud ei saa olema kerged. Kui ühes valdkonnas läheb hästi, kannatab teine. Oma tegemisi tuleks hoolikalt planeerida, seeläbi suudad nii mõnedki probleemid enda elus ära hoida. Graafiku järgi elamine ei ole Sulle küll meelepärane, kuid ega Sa palju muud ära teha ei saa, et olukord enda elus kontrolli all hoida. Võid olla kindel selles, et graafiku järgimine tagab Sulle tegelikult palju paremad tulemused.

Pereliikmetega võivad olla suhted keerulised seetõttu, et Sul ei ole nende jaoks sellel aastal nii palju aega. Ka armuelu võib see negatiivselt mõjutada. Seepärast pead tegema rohkem selgitustööd ja püüa ikka perekonna jaoks ka aega leida. Tööalases elus ei tohi Sa mitte mingil juhul võtta enda kanda teiste inimeste kohustusi.

Võib-olla teed sellel aastal mõningaid olulisi muudatusi oma elukorralduses. Need ei hakka küll koheselt soovitud tulemusteni viima, kuid ajapikku hakkad soovitud tulemusi märkama.

Inimsuhted eeldavad suuremat tähelepanu. Ole teiste inimestega suhtlemisel ettevaatlikum oma sõnakasutusega, seeläbi hoiad nii mõnedki ebameeldivused ära.

Arvatavasti soovid sellel aastal rohkem reisida, kui mõnel varasemal aastal. Samas ei pruugi Sul selles vallas kõik soovid täituda. Osaliselt on see tingitud rahaliste vahendite nappusest.

Hoia silm peal oma rahaasjadel. Selles vallas tuleb ehk oma põhimõtteid muuta, et suurem stabiilsus tagada.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi JÄÄRALE kliki siia »




SÕNN

See aasta toob kaasa head võimalused selleks, et ennast arendada ja tööalases elus edasi liikuda. Pead jälgima seda, et said ei takerduks liigselt majapidamistöödesse. Selleks on vaja oma elu veidi ratsionaalsemalt korraldada ja ka koduseid ülesandeid sagedamini pereliikmetele delegeerida.

Aasta esimene pool toob Sinu ellu arvatavasti mitmesuguseid uusi põnevaid reisikogemusi. Peamiselt on need seotud Sinu tööga. Samas leiad seeläbi uusi tutvusi ka oma isiklikku ellu.

Suhteliselt kolleegidega võivad olla sellel aastal mõnevõrra keerulised. Arusaamatusi võib olla palju. Need arusaamatused võivad tekkida asjadest, millest siiani pole Sul kunagi probleeme olnud. Seetõttu tasuks olla oma väljaütlemiste juures tavalisest ettevaatlikum.

Aasta teises pooles tuleks rohkem tähelepanu pöörata oma isiklikule suhtele. Tee kõik selleks, et Sina kui ka partner õnnelikud oleksite. See tähendab seda, et pead partneri jaoks rohkem aega leidma ja üheskoos meeldivalt aega veetma.

Uued kontaktid ja tutvused on sellel aastal kerged tekkima. Oled selles vallas väga ambitsioonikas. Samas võib see tähendada ka seda, et seod ennast väga negatiivsete inimestega. See võib kaasa tuua hiljem palju probleeme ja arusaamatusi.

Ära karda vastu võtta uusi väljakutseid. Neid võib sel aastal tekkida päris palju. Samas jälgi seda, et väljakutsetega tegelemisel oma ressursse õieti hindaksid. Pole mõtet haarata endale kohustusi, millega Sa hiljem hakkama ei saa.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi SÕNNILE kliki siia »




KAKSIKUD

See aasta toob Sulle edasimineku nii äritegevuses kui ka tööalases elus. Õnn peaks olema Sinu kindel kaaslane, eriti isiklikus elus. Ära siiski eelda seda, et see aasta kulgeks päris tagasilöökideta. Ei ole välistatud ka mõned valusamad tagasilöögid, kuid üldiselt saad kõigega kenasti hakkama.

Oma ettevõtmisi tuleks planeerida sellel aastal väga suure põhjalikkusega. See aitab Sul teha paremaid otsuseid ning vältida meeleheiteperioode.

Inimsuhete vallas oled sellel aastal tavalisest palju aktiivsem. Ümbritseda ennast inimestega, keda saad täielikult usaldada. Oled väga valiv, mis aitab Sul ennast eemale hoida negatiivsetest inimestest.

Armuasjad peaksid sellel aastal olema kulgema üsnagi positiivselt. Võimalik, et sead armuelu ja perekondlikud asjad sellel aastal esiplaanile, lükates tööasjad mõneks ajaks kõrvale või vähemalt tahaplaanile.

See aasta on hea aeg selleks, et teha oma koduses keskkonnas suuremaid ümberkorraldusi. See tagab Sulle parema enesetunde ning võimaldab ka igapäevase stressiga paremini toime tulla, kuna kodused tegevused viivad Sinu mõtted argiprobleemidest eemale.

Arvatavasti reisid sellel aastal tavalisest mõnevõrra rohkem. Soovid külastada kohti, kus Sa varem käinud pole.

Tööalases elus liigud küll edasi ja saavutad edu, kuid pead olema valmis selleks, et see aasta toob tööalases elus palju kaasa palju raskusi ja probleeme. Üldiselt suudad kõik asjad kenasti lahendada, kuid kõik Sinu ettevõtmised võivad võtta rohkem aega, kus oleksid arvanud. Lisaks kulutavad kõikvõimalikud probleemid Sinu energiavarusid märkimisväärsel hulgal.’

Väga suurt tähelepanu peaksid pöörama pisidetailidele. Selles vallas kipud olema liialt pealiskaudne.

Jälgi tähelepanelikult enda ümber toimuvat, sest seeläbi võid avastada enda jaoks midagi uut, millest edaspidises elus märkimisväärset kasu saaksid.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi KAKSIKUTELE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Kas sobime kokku?


Tööriistakomplekt: 43-osaline


Kaelakee: tiigrisilm


Taro kaardid: Spirit Animal (koos raamatuga)


Elevandi kujuke: draakoni verekivi


Tööriistakomplekt: 2-osaline


Seinapilt lõuendil või kapal: udune hommik rabas


Seinapilt lõuendil või kapal: liivamäed


Pealamp: Petzl Actik Core


Kaelakee: süda ja käed



Lehed ( 1 / 4 ): 1 234Järgmised »

Seotud postitused