2024. aasta horoskoop naistele

KAALUD

Sellel aastal saavad nii mõnedki asjad Sulle palju selgemaks. Suudad olulisi asju paremini mõista ja ka erinevatest varjatud aspektides läbi näha.

See on aasta, kui Sinu elus leiavad aset mitmesugused uuenemised, lisaks otsid oma ellu uusi ressursse. Suurepärane aeg selleks, et muuta oma töömeetodeid, elukorraldust ja lähenemist inimsuhetesse.

Inimsuhted on Sinu suurema tähelepanu all. Sa ei karda ennast väljendada, mistõttu lood endale seeläbi uusi eeliseid ja võimalusi. Kevadkuudel võib Sulle tekkida hulganisti uusi võimalusi selleks, et oma tutvusringkonda laiendada. Haara nendest võimalustest õigeaegselt kinni.

Perekondlikele asjadele pöörad suurt tähelepanu, eriti sellele, kuidas peresuhted toimivad. Oled valmis tegema märkimisväärseid järeleandmisi, et peresuhted normaalselt toimida saaksid.

Oma tervise ja välimuse ees tuleks sellel aastal rohkem hoolt kanda. Suurepärane aeg selleks, et järk-järgult juurida välja halvad harjumused.

Aasta teine pool võib Sinu ellu tuua uusi kasulikke kontakte tööalases või ärielus. Võimalik, et seod ennast siis ka mõne täiesti uue projektiga, mis Sulle edaspidi palju kasu võiks tuua.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi KAALUDELE kliki siia »




SKORPION

Teiste inimestega suhtlemine võiks olla sellel aastal Sinu suurema tähelepanu all. Tee kõik selleks, et inimsuhetes probleeme poleks. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid oma eesmärkide poole liikumiseks tasuks selle poole püüelda.

Ka pereliikmetega suhtlemine on mõnevõrra keeruline. Arusaamatusi tekib päris palju. Samas on Sul võimalik palju ära teha, et peresuhted paremini toimima saada. Eelkõige tuleks rõhku panna kannatlikkusele ja järeleandlikkusele. Eriti on see vajalik teismeliste pereliikmetega suhtlemisel.

Kevadine periood saab olema Sulle arvatavasti üsna tormiline. Sul tuleb olla valmis selleks, et asjad ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Ära siis endale väga suuri eesmärke sea, sest soovitud tulemuste saavutamine võib kujuneda keeruliseks.

Rohkem tasuks rõhku panna enda enesekindluse suurendamisele ja teadmiste parandamisele. Haara kinni kõikidest nendest võimalustest, mis pakuvad Sulle teadmiste omandamist või kogemuste saamist.

Hoidu teiste inimestega manipuleerimisest, sest kipud seda sellel aastal palju tegema. See võib varem või hiljem Sinu ellu probleeme tekitada.

Tööalased kohustused tagavad Sulle päris suure edukuse. On vägagi võimalik, et suudad ka oma sissetulekut sellel aastal suurendada.

Väldi sellel aastal kiirustamist. Valeotsused on vastasel korral kerged tekkima.

Sulle võivad tööalases elus avaneda mitmed uued võimalused, kuid kas neist võimalustest ka kinni haarata, on juba omaette teema. Ära kiirusta, mõtle kõik hoolikalt läbi ja pea nõu usaldusväärsete inimestega.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi SKORPIONILE kliki siia »




AMBUR

See aasta kujuneb Sulle muutusterohkeks. Ühelt poolt tekitavad need muutused pingeid, samas teiselt poolt võimaldavad need muutused Sul oma elu palju mitmekesisemaks ja põnevamaks muuta. Hea aeg selleks, et asuksid tegelema ka mõne täiesti uue eluvaldkonnaga.

Oma igapäevaste ettevõtmiste juures võiksid julgemalt ära kasutada loomingulisust, sest see võimaldaks Sul saavutada paremaid tulemusi. Oma eesmärkide poole liikumisel ära eelda eriti kiireid tulemusi, sest seda ei juhtu. Võta asju rahulikult ning liigu oma eesmärkide poole rahulikult ja läbimõeldult.

Suure tõenäosusega muutuvad selle aasta jooksul mitmed Sinu prioriteedid. Võimalik, et muudad oma elukorraldust kardinaalselt. Ei ole välistatud, et loobud heast töökohast, kolid teise riiki või lõpetad mittetoiminud suhte.

Oma perekonnale tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Püüa peres lahendada kõik probleemid ja raskused, mis on varem esile kerkinud. Eriti kehtib see siis, kui Sinu peres on teismelisi lapsi.

Pöörad suuremat tähelepanu ka suhetele sugulastega. Püüad lahendada erimeelsused. Arvatavasti korraldad ka mõne suurema koosviibimise.

Armuelus kulgeb see aasta Sulle üsna positiivselt. Partneri jaoks tuleb ainult rohkem aega varuda. Sul on suurem soov kuulda võtta partneri arvamusi ja mõtteid erinevates eluvaldkondades. See annab Sulle oluliselt parema pildi sellest, kuidas suhtega edasi minna. Kui Sinu suhe kohe üldse ei toimi, ei ole välistatud, et lõpetad selle suhte.

Tööalastes tegemistes oled kannatlik ja sihikindel. Alustatud plaanid viid kenasti lõpule. Katsumusi Sa ei karda ning oled julgelt valmis kinni haarama uutest võimalustest, mis aitaksid Sul karjääriredelil edasi liikuda.

Oma teadmisi ja oskusi võiksid sellel aastal täiendada. Seeläbi lood endale uusi võimalusi ja eeliseid.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi AMBURILE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Kaelakee: shungiit


Kaelakee: obsidiaan


2in1: käevõru/kaelakee: amasoniit


Tassid (6 tk)


Kaelakee: ema ja poeg


Päikesepüüdja


Käevõru: ahhaat


Seenekujulised kristallid: dalmaatsia jaspis (7 tk)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)



Lehed ( 3 / 4 ): « Eelmised12 3 4Järgmised »

Seotud postitused