2024. aasta horoskoop naistele

KALJUKITS

See aasta on Sulle üsna teguderohke. Eriti teguderohkeks kujuneb aga aasta siis, kui oled vallaline. Sellist seltskondlikku aktiivsust ja uute tutvuste loomist on Sinu puhul varem harva nähtud. Kui aga Sinu eesmärk on leida enda kõrvale armastav inimene, siis tasub kiirelt tegutseda. Mida enam aasta keskpaiga poole liigub, seda keerulisemaks muutub valikute tegemine.

Sul tuleb sellel aastal langetada mitmeid olulisi otsuseid, mis mõjutavad Sinu isiklikku ja tööalast elu tavalisest enam. Seepärast tuleks otsuste tegemisel olla ettevaatlik ning vältida tormakust. Mõtle oma sammud hoolikalt läbi ning seeläbi väldid hilisemaid pettumustundeid.

Igapäevased toimetused eeldavad Sinult suuremat kindlustunnet. Selle tagamisega peaksid sellel aastal rohkem vaeva nägema, sest vastasel korral on oht, et nii mõnedki olulised plaanid jäävad teostamata.

Aasta keskpaiku pöörad suuremat tähelepanu oma perele ja kodule. Teed suuremaid jõupingutusi selleks, et peresuhted hästi toimiksid ja et kodune keskkond oleks mõnus ja harmooniline.

Pereliikmetega suhtlemine eeldab sellel aastal Sinult tavalisest suuremat kannatlikkust. Üksmeele leidmine ei saa olema kerge ülesanne, mistõttu anna pereliikmetele piisavalt aega, et Sinu mõtetega kohaneda.

Suurepärane aeg selleks, et oma rahaasjad paremini toimima saada. Oskad oma rahaasju hästi korraldada ning leiad endale ka uusi teenimisvõimalusi. Ära karda öelda EI nendele inimestele, kes Sulle rahaasjades survet avaldama hakkavad.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi KALJUKITSELE kliki siia »




VEEVALAJA

Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid muutusi ja kiireid arenguid. Kohe aasta alguses on Sind ees ootamas järsud muutused nii tööalases elus kui ka suhetes. Kahjuks ei osutu kõik sündmused positiivseteks, kuid kui aktsepteerid muutusi ja asjade üle järele mõtled, suudad märgata ka positiivseid aspekte.

Kevad on hea aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendama asuksid. Sulle võivad avaneda selles osas ka mõned kauaoodatud võimalused. Ei ole välistatud, et uute teadmiste ja oskuste omandamine tähe all tuleb Sul ette võtta mõni pikem reis.

Inimsuhete vallas tuleks rohkem rõhku panna paindlikkusele. Oma mõtete ja ideede pealesurumine kasu ei too. Püüa rohkem teisi inimesi mõista, seeläbi õpid ka ise juurde midagi väärtuslikku. Väga oluline on otsida kompromisse.

Suvel tuleks jälgida inimsuhete toimimist. Hoia oma emotsioonid kontrolli all, ainult nii suudad ennast võimalikest ebameeldivustest eemale hoida. Igapäevased toimingud eeldavad siis Sinult suuremat keskendumist ja tähelepanu. Pealiskaudsus võib ennast valusalt kätte maksta.

Sügise lähenedes on armuelu Sinu suurema tähelepanu all. Püüad oma partneri jaoks rohkem aega leida. Hea aeg suhtele kindlama aluse loomiseks, näiteks abiellumiseks.

Tööasjad eeldavad sellel aastal Sinu suuremat tähelepanu. Võimalikud on mitmesugused pettumustunded, sest kõik asjad ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Ka tuleb Sul teha hulganisti muudatusi, et tööasjad toimima saada.

Aasta lõpp peaks Sulle kergem tulema. Siis kulgevad Sinu ettevõtmised olulised paremini. Ka saad siis rohkem hinge tõmmata.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi VEEVALAJALE kliki siia »




KALAD

See aasta peaks Sulle kujunema päris meeldivaks. Eelkõige tuleks Sul praegu rõhku panna stabiilsusele ja rahulikult tegutsemisele. See aasta pole tormakuse aasta, kus tormad ühe tegevuse juures teise juurde. Tee üks asi ära, puhka veidike ja alles seejärel alusta uue tegevusega.

Tänu oma oskustele, heale ärivaistule ja suhtlemisoskusele on Sul sellel aastal võimalik välja jõuda märkimisväärse positsioonini tööalases elus. Ka Sinu sissetulek peaks suurenema.

Aasta esimestel kuudel peaksid rohkem tähelepanu pöörama inimsuhete toimimisele. Hoidu tormakatest väljaütlemistest ning püüa rohkem arvestada sellega, mida teised inimesed tunnevad. Hea aeg uute tutvuste loomiseks ja sõprade leidmiseks.

Aprillis ja mais tuleks samuti inimsuhetega aktiivsemalt tegeleda. Siis püüa andestada teistele inimestele tehtud vead. Ole valmis julgemalt EI ütlema, kui Sulle midagi peale suruma hakatakse.

Suvekuudel on perekond Sinu suurema tähelepanu all. Püüad oma perekonna heaks midagi suuremat korda saata. Ehkki Sinu plaanid on suured, ei pruugi Sa nendega siiski oodatud tulemusteni jõuda. Seepärast hinda kriitiliselt oma plaane ja eesmärke.

See aasta on suurepärane aeg armusuhte tugevdamiseks. Püüa partneri jaoks rohkem aega varuda. Ta võib praegu vajada mõnevõrra ka Sinu abi.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti. Sul on hea võimalus oma ellu soovitud inimese leidmiseks.

Materiaalselt peaksid sellel aastal üsna hästi hakkama saama. Siiski võiksid oma rahaasjadel kogu aeg silma peal hoida.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi KALADELE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Lapse horoskoop


Aastahoroskoop naisele


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Käevõru: oonüks ja tiigrisilm


Nukk Annelie


Seinapilt lõuendil või kapal: Tamme-Lauri tamm


Kaelakee: meritäht


Skulptuur: jänes


Dekoratsioon: roos valgustusega


Päikesepüüdja: 4 tk


Barbie nukk (GFR45)


Kaelakee: hõbeobsidiaan



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 4 / 4 ): « Eelmised123 4

Seotud postitused