2024. aasta horoskoop naistele

VÄHK

Pöörad sellel aastal rohkem tähelepanu oma armuelule. Püüad selles vallas teha suuremaid jõupingutusi, et kõik probleemid ja erimeelsused partneriga saaksid lahendatud. Oled valmis tegema mitmesuguseid järeleandmisi, et suhe toimima saada.

Kui oled vallaline, on Sul hea võimalus tutvuda kauaoodatud inimesega.

Tööalased ettevõtmised kulgevad sellel aastal Sinu jaoks väga hästi. Saad juurde uusi teadmisi ja kogemusi, mis aitavad Sul tööalaseid ettevõtmisi edaspidi paremini korraldada. Ka võid leida endale mõne uue võimaluse raha teenimiseks.

Arvatavasti hakkavad sellel aastal Sinu tähelepanu köitma mõningad uued eluvaldkonnad. Pööra neile rohkem tähelepanu, hakkad käima kursustel ning püüad muul moel oma teadmisi ja oskusi nendes valdkondades täiendada.

Aasta keskpaiku tuleb Sul rohkem oma pereliikmetele tähelepanu pöörata. Võib-olla vajavad nad Sinu abi ja toetust mõningate esilekerkinud probleemide lahendamisel. Ole pereliikmetega suhtlemisel kannatlikum ning püüa oma emotsioone paremini kontrollida. See aasta on hea aeg pereprobleemide lahendamiseks.

Aasta teises pooles tuleb Sul olla ettevaatlikum oma rahaasjade korraldamisel. Kipud siis liigselt oma rahalisi vahendeid kulutama, tekitades endale võib-olla suuremaid probleeme.

Väga oluline on olla füüsiliselt aktiivsem. Kasuks tuleks mõne spordialaga tegelemine, samuti viibi rohkem looduses. Seeläbi hoiad oma organismi tugevamana.

Püüa aasta teises pooles vältida kõiki neid inimesi, kes provotseerivad konflikte. Sinu reageeringud nende inimeste suunas väga emotsionaalsed, mistõttu võid endale tekitada mitmeid ületamatuid probleeme.

Aasta lõpus tasub ette võtta ka mõni suurem kodune ettevõtmine, näiteks alusta remondiga või suuremate ümberkorraldustega.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi VÄHILE kliki siia »




LÕVI

Terve see aasta peaks olema Sulle väga edukas ja produktiivne aeg. Sul on hea võimalus karjääriredelil edu saavutamiseks. Siiski tuleb enam rõhku panna tähelepanelikkusele ja sihikindlusele. See aitab eesmärkide poole liikuda.

Oled inimsuhetes tavalisest palju energilisem, see aitab Sul oma tutvusringkonda leida inimesi, kellest Sul edaspidi võiks palju kasu olla. Siiski tasub säilitada teatud ettevaatlikkus, et mitte ennast ümbritseda negatiivsete inimestega.

Armuasjad on sellel aastal samuti Sinu suurema tähelepanu all. Sul tuleb teha suuremaid jõupingutusi selleks, et armuasjad paremini toimida saada. Ole valmis tegema järeleandmisi, et partnerile samuti piisaval määral hingamisruumi anda. Ära karda oma tunnetest ja soovidest julgemalt rääkida.

Ole inimsuhete vallas rõõmsameelsem ja aktiivsem. Saad teiste inimeste käest ka mitmesugust väärtuslikku informatsiooni, mis aitab Sul edaspidi oma ettevõtmistega edasi liikuda.

Oma igapäevaste toimetuste juures on oluline kannatlikkus, enesekindlus ja teotahe. Ära jäta midagi pooleli, kui puutud kokku võimalike raskustega. Raskused on ületatavad ja muudavad Sind tugevamaks.

Suvekuudel on väga oluline aeg maha võtta ja puhata. Seeläbi suudad oma energiavarud paremini tasakaalu saada. Kui jätad puhkuse vahele, tunned ennast sügisel väga kurnatuna ja Sinu ettevõtmised ei kulge enam nii ladusalt, kui Sa oleksid tahtnud.

Sügiskuudel hakkad arvatavasti huvi tundma mõningate uute eluvaldkondade vastu, proovid ennast siduda mõningate selliste ettevõtmistega, mis on Sulle uudsed ja täiesti omanäolised.

Sellel aastal peaksid vältima oma energiavarude hajutamist. Keskendu ainult ühele tegevusele korraga, seeläbi jõuad paremate tulemusteni.

Suurepärane aeg selleks, et perekond luua või laps saada.

Arvatavasti reisid ka sellel aastal tavalisest mõnevõrra rohkem. Reisile minnes tuleks väga eriline rõhk panna ettevalmistuste tegemisele. Seeläbi hoiad nii mõnedki probleemid ja arusaamatused ära.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi LÕVILE kliki siia »




NEITSI

See aasta on suurepärane aeg selleks, et teeksid kokkuvõtteid oma viimase aja tegevustest. Mõtle sellele, mida oled suutnud saavutada ja mis on jäänud teostamata. Seeläbi suudavad järgnevatel aastatel oma ettevõtmisi paremini korraldada.

Väldi seda, et muutuksid otsuste tegemisel liialt tormakaks. Sinu tegemised nõuavad sellel aastal rohkem aega ja kannatlikkust, mistõttu väldi tormakust. Hea aeg selleks, et oma elus väiksemaid ümberkorraldusi teeksid, et seeläbi tagada endale suurem edukus.

Suvekuudel võib Sind ees oodata keeruline periood inimsuhetes. Võimalik, et Sul katkeb mõni oluline sõprussuhe, tekivad konfliktid kolleegide või sugulastega. Nende lahendamine saab olema keeruline ning pead väga tähelepanelikult jälgima seda, et Sa õli tulle ei viskaks.

Oluliste otsuste tegemisel usalda rohkem oma sisetunnet, see aitab paremaid tulemusi saavutada.

Suvel võtad liigseid riske oma ettevõtmiste juures. See võib kaasa tuua valusaid tagasilööke, mis mõjutavad ka Sinu aasta teist poolt väga olulisel määral.

Suve lõpus ja sügise alguses keskendud rohkem äritegevusele, tööalastele asjadele ja ka rahalistele küsimustele. Püüad selles vallas langetada olulisi otsuseid, kuid kipud selles vallas mõnevõrra tormakaks muutuma. Pead hoolikalt mõtlema sellele, millised otsused Sind teenivad ja millised mitte. Ära lase selles vallas endale teistel inimestel survet avaldada.

Aasta lõpus oled mõnevõrra passiivsem. Võib-olla ei ole Sul enam nii palju energiat, et oluliste asjadega tegeleda. Seetõttu vajadki siis rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Veeda siis rohkem aega oma perega.

Suurepärane aeg selleks, et aasta lõpus aeg täielikult maha võtta ja näiteks mõnele reisile minna.

Armastuse vallas toob see aasta kaasa mitmesuguseid positiivseid arenguid. Sul on head võimalused selleks, et oma suhe partneriga paremini toimima saada. Siiski tasub olla ettevaatlikum oma väljaütlemistega. Väldi tormakus ja mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled.


Loe ka pikemat 2024. aasta horoskoopi NEITSILE kliki siia »



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukoha horoskoop


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Õun: kuukivi


Metallist kauss


Kaelakee: roos, rist ja süda


Merkaba täht: maasika kvarts


Kaelakee: ema ja tütar


Kaelakee: süda ja käed


LED küünlad (3 tk)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Kaelakee: rodokrosiit



Lehed ( 2 / 4 ): « Eelmised1 2 34Järgmised »

Seotud postitused