2024. aasta Pühvlile hiina astroloogia järgi

Aasta mõjud kõikidele märkidele

Puu draakoni aasta saab alguse 10. veebruaril 2024 ja kestab kuni 28. jaanuarini 2025.

Tegemist on kasvu, arengu ja tasu aasta. Kõik need, kes on valmis ennast pingutama, saavad sellel aastal ka väärilise tasu. See aasta toob muutusi paljude inimeste ellu. Need muutused on küllaltki äkilised ja tulised, kuid samas väga positiivsed.

Aasta võimaldab esile tuua oma juhtimisoskusi. Samas juhtimine eeldab ka vastutust. Kõik, kes oma võimu kuritarvitama hakkavad, saavad valusalt vastu näppe.

Paika tuleks panna pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab eesmärkide poole kõige kindlamalt liikuda.

Draakoni üheks märksõnaks on rikkus. Väga paljudel inimestel on võimalik sellel aastal oma majanduslikku seisu parandada. Tasuks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest.

Loomulikult ei jää ka sellel aastal tulemata raskused ja takistused. Samas pakub Draakon vastupidavust ja sihikindlust, mis aitab raskusi ületada.

Inimesed on julgemad ja ettevõtlikumad. Julgemalt tasuks kinni haarata kõikidest avanevatest võimalustest.

Puu-element toob sellesse aastasse stabiilsust ja rahulikku meelt. Puu-element sunnib inimesi mõtlema pikemalt ette, et seeläbi tagada pikemas perspektiivis stabiilsus ja vastupidavust.

2024. aasta positiivsetest mõjudest saavad kõige enam osa Ahvid, Kuked ja Sead. Järgnevad Pühvlid, Jänesed, Kitsed ja Koerad, kellele ei ole see aasta vast just kõige kõige parem, kuid siiski väga heade mõjudega.




Aasta üldmõjud Pühvlile

Sellel aastal tasuks oma ettevõtmisi rohkem ette valmistada ja sihikindlust välja näidata. Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid väljakutseid ja katsumusi, kuid oled valmis otsima kõikvõimalikes situatsioonides uusi lähenemisi, võitlema konkurentidega ja tegelema pideva enesearendusega. Seetõttu kujuneb see aasta Sulle väga produktiivseks ja ka üldiselt stabiilseks, sest sinu käsutuses on piisaval määral visadust ja jõudu, et oma plaanid ellu viia.

Võimalik, et Sinu plaanide elluviimist võib hakata segama teatud kangekaelsus. Kui oled valmis muutuma ja muutustega kaasa minema, samas püüdes säilitada oma elus vajalikku tasakaalu, on Sulle edu sellel aastal garanteeritud.

See aasta võib kujuneda Sulle mõnevõrra keeruliseks ja raskeks, kuid samas ka väga huvitavaks. Aasta on täis erinevaid sündmusi ja arenguperspektiive, mis aitavad Sul elus kiiresti edasi liikuda. Võimalik, et kohati tundub see aasta Sulle liialt pingelisena, mistõttu tuleb Sul jälgida seda, et Sa igapäevaselt ennast välja puhkaksid.

Sea peamiseks eesmärgiks see, et efektiivsust suurendada, oma oskusi täiendada ja elus edasi liikuda. Paigalseisu tuleks Sul iga hinna eest vältida.

Ära keskendu ainult tööalasele tegevusele, väga olulisel kohal on peresuhted, suhted sõpradega ja ka uute kontaktide loomine. Sul on head võimalused selleks, et parandada sellel aastal suhet partneriga ja kohtuda väga huvitava inimesega, kui peaksid olema vallaline. Kui Sinult sellel aastal abi palutakse, ära mingil juhul keeldu. Võiksid võib-olla rohkem keskenduda hoopis heategevusele. Suurepärane aasta selleks, et tegeleda loominguliste ettevõtmistega, see tagab Sulle sellised tulemused, millega Sa hiljem kõige rohkem rahule jääd.




Töö

Sellel aastal tuleks rohkem keskenduda oma tööalastele ettevõtmistele. See aasta soosib raske töö tegemist, millel oleks väga positiivne mõju Sinu karjäärile.

Arvatavasti tuleb Sul tööalases elus langetada nii mõnedki olulised otsused, mis panevad proovile Sinu kohanemisvõime. Võimalik, et teed valiku, mis viib Sind eluteele, mis erineb kardinaalselt senisest.

Kõige suuremad muutused Sinu tööalases elus toimuvad suve teises pooles. Võimalik, et alustad uue tööga, kolid teise elukohta või kerkib esile mõni muu suurem muutus.

Suurepärane aeg selleks, et alustada ka oma isikliku äriga. Sul on piisavalt tahtejõudu ja oskusi, et äris läbi lüüa.

Tööalases elus tuleks teha suuremaid jõupingutusi selleks, et vältida konflikte teiste inimestega, eriti kolleegidega või äripartneritega. Ole mõistlikkuse piirides valmis tegema järelandmisi, mis aitavad nii tööalastel kui ärilistel asjadel edasi liikuda.

Oled sellel aastal oma tööalastes ettevõtmistes väga töökas ja usaldusväärne, seetõttu märkavad Sinu ettevõtmisi mitmed mõjukad inimesed, kelle läbi avanevad Sulle uued võimalused. Sa ei karda praegu enda õlgadele võtta ka suuremaid kohustusi, mis aitavad Sul esile tuua organiseerimisoskusi ja praktilisust.

Tööalases elus võib kõige enam probleeme esile kerkida aasta esimesel kolmel kuul. Pärast seda olukord stabiliseerub ja kõik võimalikud jõupingutused hakkavad vilja kandma. See kehtib ainult nende Pühvlite kohta, kes on valmis oma tööalases elus maksimaalselt pingutama.

Väga kasulik oleks see, kui oma teadmisi ja oskusi pidevalt täiendaksid. Intellektuaalsetel ja loomingulistel võimetel on sellel aastal eriline potentsiaal.

Suureks probleemiks kujuneb Sulle sellel aastal hirm muutuste ees, vaadete jäikus ja soov tavalise vooluga kaasa minna.




Raha

Sellel aastal tasuks keskenduda rohkem oma rahaliste asjade korraldamisele. Materiaalse heaolu saavutamine võiks olla Sinu peamise eesmärk. Sellel aastal avaneb Sulle mitmeid suurepäraseid võimalusi selleks, et oma rahaline seis oluliselt stabiilsemaks ja tugevamaks muuta. Samas ei tasu eesmärgiks seada rikastumist, sest selline lähenemine võib kaasa tuua ebameeldivusi.

Oma tulude ja kulude planeerimine ning täpse eelarve paikapanek tuleks kasuks ning aitaks rahaasjad oluliselt paremini toimima saada.

Ettevaatlik tasuks olla kõikvõimalike rahaliste tehingute tegemisel. Oled ümbritsetud paljude inimestega, kes võivad Sind ära kasutada või Sulle kahju tekitada.

Investeeringute tegemisel mõtle hoolikalt, kuidas investeerid. On väga oluline see, et hoiduksid ebasoodsatest või kahtlastest investeeringutest.

Lihtsalt tulnud raha sama lihtsalt ka kaob. Seetõttu tasuks praegu rohkem keskenduda pikemaajalistele teenimisvõimalustele.

Spontaansete ostude tegemiseks see aasta hea aeg ei ole. Kaalu hoolikalt oma ostusid ning mõtle oma sammud hoolikalt läbi, seeläbi jääd tulemusega kõige rohkem rahule.

Võimalik, et suvekuudel avanevad Sulle võimalused selleks, et leida endale uus sissetulekuallikas. See peaks Sinu olukorda olulisel määral stabiliseerima ning parandama.

Tööalases elus ei karda Sa vastu võtta uusi kohustusi ning oled valmis enda oskusi igal hetkel ka täiendama. Seeläbi lood endale ka rahaasjades paremad võimalused, kuna aasta teises pooles võib Sinu palk tõusma hakata.

Rahaasjades usalda rohkem oma sisetunnet. Ainult faktidele tuginemine ei taga Sulle selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma horoskoop


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Skulptuur: kass


Taro kaardid: The Wild Unknown Animal Spirit (koos raamatuga)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


LED küünlad (3 tk)


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Tassid (6 tk) (560 ml)


Taro kaardid: Kawaii Tarot (koos raamatuga)


Seinakaunistus


Taro kaardid: Dragon Tarot (ainult kaardid)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused