2024. aasta Pühvlile hiina astroloogia järgi

Armastus

Armastuse vallas toob see aasta kaasa mitmesuguseid meeldivaid arenguid ja muutusi. Väga olulisel kohal on romantika. Püüad oma partneriga meeldivalt koos aega veeta, et seeläbi suhet tugevdada.

Kui oled vallaline, siis võib selle aasta esimeses pooles leida aset väga oluline kohtumine. Arvatavasti köidad kellegi tähelepanu oma usaldusväärsuse ja hoolitsusvõime tõttu.

Armastuse vallas tasub jälgida seda, et Sa ei muutuks liialt kangekaelseks. Ole valmis julgemalt kaasa minema partneri poolt väljapakutud ideede ja mõtetega. See aitab suhtesse tuua uut energiat.

Püüa vältida seda, et hakkaksid oma partnerit muutma, see ei taga sugugi häid tulemusi. Ole lihtsalt valmis kohanema ning arvesta rohkem oma kaaslase arvamustega. See aitab harmoonilisema suhte poole liikuda.

Kui Sinu suhe on olnud siiamaani tugev ja kindlal vundamendil, siis ei ähvarda Sind sellel aastal armuasjades mitte miski, kui aga suhe on olnud pinnapealne või seal on olnud palju probleeme, siis võib see aasta kaasa tuua lahutuse.

Suvekuudel pöörad rohkem tähelepanu romantikale, just sellel perioodil, püüad oma partneriga midagi meeldivat ette võtta. Suurepärane aeg selleks, et ette võtta mõni pikem reis.

Rohkem tasuks tähelepanu pöörata ka oma perekonnale. Pereliikmed võivad vajada praegu rohkem Sinu abi ja toetust, mistõttu ole nende jaoks olemas. Julgusta neid rääkima asjadest, mis on neile olulise tähendusega. See aitab pereasjad oluliselt paremini toimima saada. Suurepärane aeg selleks, et üheskoos koduses elus midagi suurt ja põnevat ellu viia.




Tervis

Sellel aastal tasuks oma tervisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Peamiseks probleemiks võib kujuneda stress. See võib Sinu tervist väga negatiivselt mõjutada, mistõttu tuleks stressile alati kiiresti leevendust leida.

Suurepärane aasta selleks, et alustada halbadest harjumistest vabanemist. See ei saa alguses olema kerge ülesanne, kuid Sul on piisavalt tahtejõudu, et soovid ellu viia.

Võimalik, et aasta teine pool võib tekitada mõningaid tervisemuresid. Peamiselt on need seotud krooniliste haigustega. Siis tasub oma tervise eest hoolitsemine rohkem käsile võtta.

Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et kõikvõimalikke haigusi ennetada. Jälgi tähelepanelikumalt oma organismi märke, sest see aitab tekkivaid probleeme õigeaegselt märgata. Püüa hoida ka oma toiduvalik mitmekesisena ja liigu piisavalt iga päev.

Kõige suuremad probleemid võivad sellel aastal olla seotud luudega, lihastega, veresoontega. Ka on oht ennast sellel aastal rohkem vigastada. Ülekaalulisus võib hakata Sulle probleeme tekitama.




2024. aasta Pühvlist mehele

Oled sellel aastal tavalisest palju ettevõtlikum, samas pead olema valmis selleks, et see aasta toob kaasa ka mitmesuguseid keerulisi ja ärevaid perioode. Sellistel puhkudel tasuks ennast ümbritseda inimestega, kes oleksid valmis Sind toetama ja julgustama.

Tööalased kohustused on Sulle sellel aastal prioriteediks. Kõik võimalikud edukad tulemused peaksid andma Sulle piisaval määral tahtejõudu edasiliikumiseks. Probleemid ja raskused samas tekitavad tervisemuresid ja pessimismi.

Väga oluline on see, et oma ettevõtmisi väga põhjalikult ette valmistaksid. Ära jää lootma lihtsalt juhusele.

Aasta algus võib tunduda Sulle raske ja keerulisena. Siis ei pruugi Sinu ettevõtmised kulgeda sellises tempos, nagu Sa oleksid oodanud, samas on see vajalik etapp Sinu elus, et saaksid teha kokkuvõtteid oma viimase aja saavutustest.

Kevad kujuneb poissmeestele soodsaks ajaks. Kui Sul on soov leida endale kaaslane, siis tasub just kevadkuudel oma silmad lahti hoida.

Armuelus pöörad oma suhtele rohkem tähelepanu, teed suuremaid jõupingutusi selleks, et suhe paremini toimima saada. Oled oma partneri suunas leebem ja mõistvam ning oled seetõttu valmis ka rohkem kompromisse otsima.

Suvekuudel tuleks rohkem tähelepanu pöörata oma sõpradele, sest nad võivad vajada Sinu abi ja toetust.

Sügisel keskendud jälle oma tööalastele kohustustele ning võid olla kindel selles, et aasta lõpp kujuneb Sulle tööalaselt väga edukaks. Pead jälgima ainult seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi, kuna see võib tekitada Sulle üleliia palju stressi.




2024. aasta Pühvlist naisele

Pöörad sellel aastal väga suurt tähelepanu sellele, et oma isiklikke võimeid ja oskusi arendada. Arvatavasti toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid erialaseid muutusi, mis panevad proovile Sinu kohanemisvõime. Samas võid olla kindel selles, et lõpptulemusena jõuad välja just selliste tulemusteni, mida oled soovinud.

Sellel aastal on premeeritud need Pühvli märgist naised, kes on väga töökad ja kangekaelselt oma eesmärkide poole liiguvad.

Oleksid väga edukas sellel aastal kõikvõimalikes loomingulistes ettevõtmistes. Pole vaja karta seda, et Sul ei jätkuks aega muude asjadega tegelemiseks. Võid olla kindel, et saad kõigi asjadega kenasti hakkama.

Väga oluline on see, et sellel aastal rohkem oma sõpradega kohtuksid, sest saad neilt jõudu ja inspiratsiooni, mis aitab igapäevaste toimingutega paremini toime tulla.

Aasta algus saab arvatavasti olema Sulle üsna sündmusterohke. Ole valmis kõikide uute arengutega kaasa minema.

Pööra rohkem tähelepanu ka oma isiklikule elule. Ära jäta oma isiklikke huvisid tähelepanuta. Suurepärane aeg selleks, et arendada oma oskusi ja teadmisi. Ole julgemalt valmis osalema koolitustel, see on võimaldaks Sul avastada enda jaoks mitmesuguseid uusi tahke, millest Sa siiani teadlik ei olnud.

Sellel aastal on väga soodne Sulle siis, kui Sa ei karda muutusi.

Perekondlikud asjad nõuavad sellel aastal Sinult suuremat tähelepanu. Võimalik, et keegi pereliikmetest vajab rohkem Sinu tuge ja abi, mistõttu ole valmis teda rohkem julgustama ja aitama, eriti kehtib see laste puhul.

Aasta teisel poolel tasub oma tervise eest hoolitsemine tõsisemalt kätte võtta. Just siis võivad tekkida mitmesugused tervisemured, mis on peamiselt seotud krooniliste haiguste ägenemisega.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Käevõru


Pendel: turmaliin ja tšakra


Taro kaardid (tugevast materjalist, veekindlad, koos raamatuga)


Nukk Bellatrix (Harry Potter)


Kaelakee: opaliit


Kott


Tassid (6 tk)


Külmakott: Lifewit 40 l


Merkaba täht: kambaba jaspis



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused