Käekirja seos tähemärkidega

On teada juba iidsetest aegadest, et käekiri peegeldab inimese iseloomu ja tema olemust. On kindlaks tehtud, et oma mõtteid väljendavad kirjalikult just need inimesed, kelle horoskoobis on eredalt väljakujunenud seos Merkuuri ja Saturniga. Merkuur valitseb sõna ja Saturn vormi ning kujundust. Kellel see seos on väga tugev, need eelistavadki kirjutamist vestlusele. Kuidas iseloomustavad käekirjad ja kirjutised tähemärke?




Lõvi – Päike

Lõvi stiil väljendub õnnitluskaartidel ja lennukates pealkirjades. Lõvid ei ole eriti agarad kirju kirjutama, sest olles ise juhi tüüpi oma olemuselt, lasevad nad pigem teistel suurema kirjatöö ära teha. Kui nad aga kirjutusvahendi haaravad, siis peamiselt selleks, et rõhutada oma positsiooni, tõmmata tähelepanu, näidata soosivat või negatiivset suhtumist. Lõvist ülemused armastavad kirjutada ka käskkirju. Olgu kirjatöö milline tahes, “Mina” särab vastu igalt kirjarealt. Lõvid eelistavad suuri, valgeid, kvaliteetseid paberilehti ja allkiri on alati silmatorkav, suure sisendusjõuga, vahel ka ilustuste või konksudega kaunistatud või alla joonitud. Kui Lõvi kaotab tähtsa positsiooni, siis ei tunne ta enam huvi kirjutamise vastu.




Vähk – Kuu

Kuu mõju all olevad inimesed võtavad kirjutusvahendi kätte sügavama sisetunde ajel, sest soovivad jäädvustada oma emotsioone. Seetõttu on nende kirjutised mahukad ja paljusõnalised. Kirjavahetust peetakse sugulaste, lähedaste ja kõigi teistega, kes mõistavad neid õigesti. Kirjade kohaletoimetamiseks eelistavad turvalisi meetmeid ja usaldusväärseid vahendeid. Vähid peavad sageli päevikut, mis on lukuga varustatud ja kindlasti tugevate kaantega. Vähi stiil kajastub intiimses kirjavahetuses, päevikutes, perekondlike sündmuste kajastustes, kroonikates. Nende väljamõeldud on ilmselt ka helesinine kirjapaber. Allkiri pole silmatorkav, perekonnanimi võib olla katkenud ja lõppeda ühe suletõmbega. Kindlasti pole allkirjast võimalik nime täielikult välja lugeda.




Kaksikud ja Neitsi – Merkuur

Mõlemad märgid on Merkuuri mõju all, mistõttu nad armastavad kirjutada nii asja pärast kui ka lihtsalt niisama. Mõtteid on neil ohtrasti, hüplevad ühelt teemalt teisele ilma üleminekuta. Käekiri on ebaühtlane, aga sõnastus keskendumise korral väga ladus ja loogiline. Merkuurlased armastavad kasutada ruudulist paberit, ka koolivihikuid. Lisavad juurde alati fakte, arve ja võivad sirgeldada märkmeid kuhu juhtub (ajalehele, paberitükile, sigaretikarbile vm). Koolikirjandid, etteütlused, ajalehekommentaarid, reporteriveerud, statistilised teatmikud, kõikvõimalikud üleskirjutused on nende ampluaa. Allkiri võib olla milline tahes. Võib olla hooletu kraakjalg või ka täht-tähelt välja kirjutatud korrektne ees- ja perekonnanimi.




Sõnn ja Kaalud – Veenus

Nende käekiri sõltub kirjutise sisust ja ka sellest, kellele kirjatükk mõeldud on. Neile meeldib inimestele headmeelt valmistada, mistõttu kirjutised on ilusad. Etikett on oluline ka kingituste puhul. Eredad sündmused, muljed, looduskirjeldused, kohtumiselamused, erakordsed sündmused inspireerivad neid kirjutama. Armastavad kunstipärast ja kaunist vormistamist, varustavad end märkmike, päevikute, lilleküllaste kaartide, ümbrike ja ilusate kirjapaberitega. Profiil on õnnitluskaardid, kingituspakkide pealdised, armastusromaanid, jutustused, intervjuud, seltskonnaelu kajastav lektüür. Allkiri lõpeb sageli kunstipärase suletõmbega ja on enamasti täiesti arusaadav.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Parima sõbra horoskoop


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Elukoha horoskoop


Kaelakee: tiigrisilm


Buddha kuju: roheline aventuriin


Taldrikud (25 cm) (4 tk)


Käevõru: labradoriit


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Kauss (15 cm)


Mälukaart.: Lexar Professional 2000x SD Card 32GB, SDHC UHS-II


Kõrvarõngad mageveepärlitega


Vaas - Villeroy & Boch



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused