Jäär-Sõnn

Astroloogias on kindlaks määratud sodiaagimärgid, igaühel kindlad isiksuseomadused. Samas ei pruugi need omadused päris hästi klappida juhul, kui inimene onn sündinud tähtkuju ajavahemiku algus- või lõpuperioodil. Neid perioode, kui Päike liigub ühest sodiaagimärgist teise, võib nimetada vahepunktideks.




Näiteks kui inimene on sündinud 19. märtsil. Päike on siis Kalades. See on inimene on oma iseloomult Kaladele iseloomulikult tundlik. Samas on väga iseseisev märk Jäär kohe ukse taga ootamas. Seepärast on 19. märtsil sündinud inimene oluliselt ettevõtlikum ja sihikindlam kui Kalade märk tavaliselt. Tegemist on nagu riikidega. Kui elad Eestis, on sul Eesti ID-kaart. Elades aga Eesti piiriäärsetel aladel, on Sul endiselt Eesti ID-kaart, kuid naaberriigi mõjusid on enam tunda, olgu nendeks siis traditsioonid või kultuurilised erinevused.

Sellest tulenevalt ei ole tähtkujude kirjeldus mitte alati kõige täpsem. Inimese iseloomu täpseks kirjeldamiseks tuleb võtta arvesse ka kõik muud astroloogilised aspektid, mis inimese sünnikaardil on.

Jäär-Sõnn

Järgmisena tuleb pikemalt juttu Jäär-Sõnn tähtkujude kombinatsioonist.

Jäär-Sõnn on inimene, kes on sündinud ajavahemikul 16 – 23 aprill.

Jäär-Sõnn on usaldusväärne ja julge inimene, ta on sündinud juht. Nad võtavad alati juhtimise üle ning seda nii kodus kui tööl. Nende kahe tähtkuju energiate ühinemise tõtt on Jäär-Sõnn väga edukas ja jõuab oma elus väga kaugele. Jäär toob sellesse kombinatsiooni oma energilisuse ja eesmärkide poole püüdlemisel, Sõnn aga praktilisuse ja võime detailidele tähelepanu pöörata.




Jäär-Sõnn on suuteline tegelema keerukate projektidega, mida teised inimesed imeks panevad. Jäär-Sõnn on inimene, kes soovib leida oma ellu seiklusi ja väljakutseid, mis võimaldaksid tal oma võimeid proovile panna. Sihikindluse ja eesmärkide elluviimise osas on Jäär-Sõnn kõige sihikindlam inimene.

Jäär-Sõnn on äärmiselt iseseisev. Tema puhul ei tule tihti ette olukordi, kus ta teistelt inimestelt abi ja nõuandeid otsiks. Ta püüab kõik ise ellu viia ning on selles osas vägagi edukas.

Samas pole edukus ja võitmine Jäär-Sõnni jaoks ainukesed eesmärgid elus. Ta soovib leida oma ellu ka mitmesuguseid loovaid tegevusi. Mõne kunstivaldkonnaga tegelemine tuleks Jäär-Sõnnile kasuks.




Abielu on Jäär-Sõnnile äärmiselt oluline. Ta on armuelus sihikindlad ja sarmikad ning teavad üsna hästi, kuidas oma suhtes tagada vajalik harmoonilisus ja turvatunne.

Jäär-Sõnn tunneb ennast elus hästi. Ta on uhke oma saavutuste üle ning tema käest ei kuule kurtmist eluraskuste üle.




Jäär-Sõnn näitab oma elu jooksul välja suurt kannatlikkust. Ta on teistega suhtlemisel viisakas ja mõistev, mistõttu saavad teised inimesed Jäär-Sõnni seltskonnas ennast hästi tunda.

Jäär-Sõnn on küllaltki kangekaelne. Ta ei muuda oma plaane kergekäeliselt ning hoiab oma eesmärkidest ja plaanidest kinni ka siis, kui on ise märganud nendes vigu ja eksimusi. See võib viia selleni, et ta viib mitmed projektid ja plaanid oma elus ellu kõige keerulisemat teed pidi.

Jäär-Sõnn peaks oma elu jooksul enam jälgima seda, et ta ei suruks oma arvamusi ja loogikat peale teistele inimestele. Ka tuleks kasuks, kui Jäär-Sõnn õpiks enam hindama teiste inimeste arvamusi ja mõtteid.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Numeroloogia kalender


Konna kujuke: kuukivi


Merkaba täht: rodoniit


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Taro kaardid: Heaven & Earth (koos raamatuga)


Skulptuur: rebane


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Šungiit


Taldrikud (12 tk)


Taro kaardid: The Wild Unknown Animal Spirit (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused