Popid mänguasjad, mida kinkida poistele

Kommertsartikkel

Mängimine on tegevus, millega väikesed lapsed sisustavad suure osa oma päevast. Enamasti on mängimine lihtsalt huvitav ajaviide- seda saab teha nii üksinda kui ka koos sõpradega. Peale selle on mängudel arendav funktsioon- nad õpetavad kas midagi konkreetset tegema, teistega arvestamist aga ka loogilist mõtlemist ja loovust.

Erinevad mängud ja mänguasjad on ka hea kingitus lastele jõuludeks või sünnipäevaks. Kui lauamänge saab kinkida lastele sõltumata soost, siis paratamatult on nii poistel kui ka tüdrukutel olemas eelistused, mida nad sünnipäevaks või jõuludeks tahavad. Kui tüdrukutel võivad selleks olla nukud ja Barbie’d, siis poistel autod. Muidugi tuleb lähtuda konkreetse lapse iseloomust ja huvidest, kuid anname teile siinkohal nõu, mida kinkida poistele.

Legod

Ühed populaarsemad laste mänguasjad on LEGO konstruktorid. Nendest saab ehitada erinevaid asju ja valikus on mitmesugused komplektid – nii majad, paadid kui ka näiteks helikopterid. Lisaks on spetsiaalsed legod olemas igas vanuses lastele. Soovitav vanusevahemik on igal mudelil kirjas. Eraldi legod on olemas kuni 4-aastastele, 5-8 aastastele, 9-11 aastastele ja üle 12 aastastele.<br<< p=””> </br<<>

Kõik lego klotsid on ühtemoodi, mis tähendab, et neid on mugav omavahel ühendada ja erinevaid komplekte saab koos kasutada. See tähendab, et kui teil on juba üks komplekt olemas, saab sinna mugavalt lisada ka teisi komplekte.

Lego klotsid on lisaks ka last arendavad. Nende abil õpib laps juhiseid vaatama ja jälgima. Samuti saab neid kokku panna nii üksinda kui ka sõpradega. Peale selle on legod kvaliteetsed ja ohutud, mistõttu pakuvad nad lastele rõõmu mitmeteks aastateks.

Robot Balloon Puncher Silverlit Ycoo Robot Kombat

Kui legod on pigem universaalsed mänguasjad, mida on olemas erinevaid, siis selle mänguasja näol on tegemist konkreetse mänguga. See on väga lõbus, sest võimaldab lapsel olla ebaharilikus duellis. Robotile asetatakse õhupall ja seejärel kasutatakse selle juhtimiseks pulti, et vastase õhupall võimalikult kiiresti plahvataks. Siiski osutub see ülesanne raskemaks, kui alguses tundus. Mäng on eriti vahva seltskonnas, aga seda saab mängida ka üksinda. Siis tuleb võtta appi tehisintellekt.

Nerf püstolid

Kui poisile meeldivad sõjamängud, tasuks mõelda Nerf püstoli soetamisele. Sellega on põnev mängida nii vee kui ka kuulidega, kas siis aias või mujal värskes õhus. Mängimisvõimalusi on palju – nii veesõda kui ka näiteks politsei ja pätt.

Nerfi püstolid on erilise disainiga. Püstolile lisanduvad vahust kuulid, millega tulistades on peaaegu võimatu teisele viga teha. Seejuures on kasutamine lõbus. Veepüstolit on võimalik kiiresti ja lihtsalt täita ja teisi erineva tugevusega survega sihtida. Peale püstolite on võimalik osta juurde lisaks laskemoona ja valikus on ka laskemoona vöö ja vest, mis võimaldab mängu veelgi rohkem sisse elada. Paljudel mängudel on olemas ka vanusepiirangud ning tasuks lapsi jälgida sel ajal kui nad mängivad, et nad üksteisele viga ei teeks.

Transformerid

Nendest mänguasjadest on tehtud filme ja multikaid, peale selle on need olnud turul juba mitukümmend aastat. Lisaks kuulsusele ja ägedusele on transformerid ka arendavad. Nimelt on kõik robotid erinevad, mistõttu saab neid erinevat moodi muuta ja liigutada. Sõltuvalt mudelist võib mänguasja muutumine võtta palju aega ja rohkelt etappe, mis muudab paremaks lapse silmade ja käte koordinatsiooni, peenmotoorika ning teeb selgeks teadmise, et harjutamine teeb meistriks.

Peale selle aitavad transformerid õpetada, et kõik tegelased ei ole head. See võimaldab lastel kohtuda reaalsusega, kus kõik inimesed, kellega nad kohtuvad, pole ilmtingimata heatahtlikud. Transformerite seas on tegelasi, kes pole kõige paremate kavatsustega. Siis saab laps aru, et tasub olla pahade suhtes ettevaatlik.

Mudelautod

Üheks klassikaliseks poistele mõeldud mänguasjaks peetakse mudelautot. See on üks populaarsemaid mänguasju olnud läbi aegade. Autodega mängimine arendab last emotsionaalselt, füüsiliselt ja sotsiaalselt. On kindlaks tehtud, et see on üks tegevusi, mis arendab pika aja jooksul keelt, ruumiteadlikkust, suhtlemist ja muid sotsiaalseid oskuseid. Selle põhjuseks on näiteks suhtlemine sel ajal, kui lapsed teistega mängivad. Samuti areneb laps intellektuaalselt, kuna õpib selgeks autode osad. Teistega koos mängides võib tulla ette erinevaid situatsioone, mistõttu võib olla vaja oskust probleeme lahendada.

Lisaks sotsiaalsetele oskustele õpib laps motoorseid oskuseid arendama. Kuna autot peab liigutama, siis arenevad füüsilised oskused. Lastele meeldib vaheldus, seega võiks olla mitu erinevat mudelit autosid. Nii on võimalik kujutada ette erinevaid olukordi ja proovida rolle. Lisaks ei ole vaja muretseda, mis saab siis, kui sõber tuleb külla ja oma mänguasjad koju unustab.

Interaktiivne võistluse robot Spinmaster Ninja Bots

Kui autod sobivad nii rahulikuks mängimiseks kui ka suuremaks tralliks, siis see robot sobib suurepäraselt võistlushimulistele lastele. Nendel robotitel on ähvardav välimus ja peale selle on nad varustatud haamrite, rakettide või spaatlitega. Selline viis meelt lahutada pakub lastele palju rõõmu. Võistluse käik sõltub pingutusest, kuna robot tunneb ära nende käte liigutused ja võimalik on uute käskluste õppimine. Neil on ka hea mälu, mis aitab meeles hoida erinevaid võitlusreþiime. Lapsed pingutavad palju, et robot hakkaks võistlustantsuks liikuma.

Leidke parima hinnaga poiste mänguasjad Kaup24 veebipoest!



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused