Kristall: draakoni verekivi

Draakoni verekivi on üks jaspise liikidest.

Draakoni verekivi on kristall, mis on oluline energiate säilitamiseks ja tugevdamiseks. Aitab selle kandjat keeruliste olukordade lahendamisel, vajadusel tehes seda elusuuna muutuste läbi. Hea kanda neil, kelle energiavarud pole mitte kõige suuremad ning püüavad leida võimalusi selleks, et energiaid taastada.

Kui tunned, et valitud tee Sinu hingesoove enam ei täida, siis tuleks teha elus suuremaid muutusi. Just sellistel puhkudel aitab draakoni verekivi väga olulisel määral, andes muutuste elluviimiseks jõudu ja sihikindlust.




Aitab selle kandjat eemale hoida negatiivsetest inimestest. Hoiab ära inimsuhetes õelust, kadedust ja solvamisi. Hea kristall neile, kelle igapäevane keskkond on inimsuhete osas pingeline või närviline.

Igapäevaste toimingute juures annab draakoni verekivi juurde tahtejõudu ja sihikindlust, et kohustused tehtud saaksid. Hoiab inimese tihedamas kontaktis loodusega, misläbi inimene suudab paremini mõista looduse hoidmise vajalikkust. Kõik toimub alateadvuse tasandil, mistõttu muudab inimene oma käitumist looduses just oma alateadvuse mõjul.

Draakoni verekivi suurendab inimese loovust. Seepärast sobib suurepäraselt kõigile neile, kes igapäevaselt tegelevad loovate ülesannetega.

Draakoni verekivi seostatakse küllusega. Seda on hea enda läheduses hoida neil, kelle majanduslik olukord pole kõige parem. Kristall aktiveerib küllusega seonduvad energiad ning aitab seeläbi oma jõupingutustele vastavat tulu teenida. Samas on selle külluseenergiaaktiveerimiseks vajalik see, et oma töid-tegemisi armastaksid. Vastumeelselt ühte või teist tööd tehes, ei aita ka draakoni verekivi selle eest paremat tasu saada.




Draakoni verekivi on positiivsete mõjudega kristall suhtesse. Aitab suurendada stabiilsust ning siludes partnerite omavahelisi arusaamatusi.

Draakoni verekivi suurendab vastupidavust nende inimeste puhul, kes tegelevad igapäevaselt füüsilise tööga või spordiga.

Tervise seisukohalt tugevda kivi immuunsüsteemi. Mõjub rahustavalt, mistõttu kasulik neile, kes on närvilised või kes palju muretsevad. Toetab organismi raskete haiguste puhul.

Tähtkujudest sobib draakoni verekivi eelkõige Lõvidele, kellele avaldab väga tugevat positiivset mõju. See aga ei tähenda, et teiste tähtkujude esindajad ei võiks draakoni verekivi enda läheduses hoida. Energiate tugevus pole nende puhul ehk nii suur.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid draakoni verekivist tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Saatus-tulevik horoskoop


Seinakaunistus: hirv


Kaelakee: rodoniit


Kristallipuu: roosa kvarts


Seinapilt lõuendil või kapal: udu talvehommikul


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine


Seinapilt lõuendil: Pakri tuletorn päikeseloojangus


Kristallipuu: tšakra


Audi R8


Kaelakee: kuldobsidiaan



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused