Kristall: roosa kvarts

Roosa kvartsi energiad ei ole väga tugevad, samas on need energiad püsivad ning avaldavad mõju pikema aja jooksul.

Roosa kvarts on rahustav kristall, vähendades pingeid, ärrituvust ja närvilisust. Aitab oma emotsioonidega paremini toime tulla.

Juba ammusest ajast on roosat kvartsi kasutatud selleks, et perelisa saada. Ka kasutatakse kristalli peresuhetes harmoonia ja õnne hoidmiseks. Aitab armastuse vallas austama, armastama ja jagama. Tugevdab sidet oma partneriga, õpetab suhtele pühenduma ja oma parteriga rohkem arvestama. Muudab inimese armuelus rohkem omakasupüüdmatuks. Neile, kes on alles armastuse otsinguil, varustab roosa kvarts energiaga, mis aitab soovitud inimese leidmisel. Aitab üle saada varasematest pettumustest, mis on partneriotsingud esile toonud. Annab tagasi lootuse, kui see on kadunud.




Kindlasti tasuks roosat kvartsi hoidu oma kodus, kõige parem oleks see paigutada igasse tuppa. See parandab olulisel määral läbisaamist pereliikmete vahel. Eriti hea siis, kui kodus on teismelised lapsed, kellega võib olla aeg-ajalt päris keeruline üksmeelt leida.

Aitab vabaneda kõikvõimalikest negatiivsetest emotsioonidest, mida elu on kaasa toonud. Likvideerib kõikvõimalikud blokeeringud, mis ei lase elus edasi liikuda.

Inimsuhetes üldisemalt aitab roosa kvarts enda emotsioone paremini kontrollida. Seeläbi muutub suhtlemine teiste inimestega oluliselt ladusamaks.

Roosa kvarts aitab nii oma mõtete kui tunnete osas paremini selgusele jõuda. See omakorda aitab teha igapäevaselt paremaid valikuid.




Tervise seisukohalt on roosa kvarts noorendav kristall. Eelkõige mõjub noorendavalt nahale. Kristallil on positiivne mõju südamele ja veresoonkonnale. Aitab leevendada pingeid ning seeläbi vähendada vererõhku.

Kui soovid oma perre järelkasvu, siis tasuks kindlasti kanda roosat kvartsi. See mõjub viljakusele positiivselt.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid roosa kvartsiga tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop naisele


Reisihoroskoop üheks kuuks


Töö ja raha aastahoroskoop


Skulptuur: kassid


Söögiriistade komplekt (60 tk) - WMF


Taro kaardid: Gateway Oracle (koos raamatuga)


Seinakell


Tassid: Adele Bloch-Bauer (2 tk)


Näorull: tiigrisilm


Audi R8


Vaagen: Poppy Field - Claude Monet


Kaelakee: elu puu



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused