Kristall: must turmaliin

Eelkõige on must turmaliin kaitsekristall, mis kaitseb kõige kurja ja negatiivse eest. Seda kristalli kandes või muul moel enda läheduses hoides, hoiad endast eemale kõik negatiivse. Aitab energiavarusid säästa, mis muidu kuluksid enda kaitsmise peale. Seeläbi jääb alles rohkem energiat selleks, et tegeleda Sulle oluliste asjadega.

Turmaliin on kristall, mis on hea maandaja ja positiivsuse suurendaja. Aitab suurendada enesekindlust, vähendab stressi ja pingeid. Aitab paremini probleemidele keskenduda, et neile seeläbi kiiresti lahendused leida.

Parandab olulisel määral suhtlemisoskust, tuues inimsuhetesse positiivsust. Hea hoida enda läheduses pingeliste läbirääkimiste ajal, kuna aitab kõiki küsimusi rahumeelselt arutada.




On kaitsev kristall, mis hoiab eemale negatiivseid energiaid, sealhulgas ka elektromagnetkiirgust. Väga hea kasutada neil, kes töötavad arvutitega.

Aitab endast vabastada neid energiaid, mis on jäänud lõksu ja ei pääse vabaks. Väga hea hoida enda läheduses negatiivsete emotsioonide olemasolu korral, kuna turmaliin aitab neid negatiivseid emotsioone positiivseteks muuta.

Parandab võimet teisi inimesi mõista ja nendega arvestada. Aitab vabaneda hirmudest, parandab enesekindlust.

Tihtilugu kantakse musta turmaliini ka juhul, kui soovitakse karmavõlgadest vabaneda või neid leevendada. Talismanina kandes aitab ära hoida halba karmat, suunates inimese alateadvuslikult tegutsema selliselt, et see tekitaks positiivset karma.




Tervise seisukohalt vähendab valu, aitab vabaneda lihasprobleemidest, tugevdab immuunsussüsteemi. Talismanina aitab ära hoida raskeid haigusi ja õnnetusi.

Hoia must turmaliin enda läheduses, kui soovid vabaneda halbadest harjumustest (suitsetamine, alkoholism jne.).

Tähtkujudest sobib kõige paremini Sõnnidele, Kaaludele, Kaljukitsele ja Kaladele.

Musta turmaliini kasutatakse maise vara kaitsmisel. Kui hoiad musta turmaliini oma kodus või liiklusvahendis, hoiad sellega ära suuremad õnnetused ja vargused.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid musta turmaliiniga tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Kaelakee: türkiis


Kaitseingli kujuke: roosa kvarts


Tassid: Sunflowers - Vincent Van Gogh (2 tk)


Kõrvarõngad mageveepärlitega


Kaelakee: malahhiit


Vaas


Seinapilt lõuendil: Nõmmeveski juga (panoraam)


Kaelakee: hõbe


Päikesepüüdja



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused