Kristall: kuldobsidiaan

Kuldobsidiaan on muresid leevendav kristall. Aitab inimesel ennast koguda, lahendusi näha ja nende lahenduste nimel tegutseda. Parandab mõtlemisvõimet ja kriitikameelt enda otsuste suhtes, aidates esilekerkinud vigu edaspidises elus vältida.

Kuldobsidiaan kaitseb hinge halva ja kurja eest. Aitab inimesel leida enda elus selline tee, mis on tema hingega kooskõlas, aitab vältida valeotsuseid.




Kristall suurendab rõõmsameelsust ja õnnelikkust, seda ka siis, kui elus on raske. Kui aga inimene on rasketel hetkedel õnnelik ja rõõmsameelne, on raskused alati kergemini ületatavad. Kuldobsidiaani kandes taanduvad negatiivsus ja mured kiiresti. See ei tähenda seda, et inimene hakkaks elama illusioonides. Sugugi mitte.

Kuldobsidiaan aitab inimesel oma unistusi täide viia. Ta on pühendunud, rõõmsameelne ning ei lase võimalikel tagasilöökide ennast pidurdada.

Inimsuhetes on kristall suurepärane selleks, et negatiivseid inimesi endast eemale hoida. Aitab selle kandjat ümbritseda ennast inimestega, kes on positiivse ellusuhtumisega, ausad ja pühendunud.

Koduses keskkonnas on kuldobsidiaan kaitsva rolli kandja. Aitab ära hoida negatiivsust pereliikmete vahel, tülisid ja arusaamatusi. Kaitseb kodu kõige halva eest, sealhulgas õnnetuste eest.




Tervise seisukohalt vähendab kuldobsidiaan pingeid ja stressi. See aga tähendab leevendavad mõju südamele ja veresoonkonnale.

Tähtkujudest on obsidiaan kõige sobilikum Amburitele, kuid sobib ka teistele tähtkujudele.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid kuldobsidiaaniga tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Kausid (6 tk) (15 cm)


Taro kaardid: Angel Therapy Oracle (ainult kaardid)


Seinapilt lõuendil või kapal: Pakri tuletorn päikeseloojangus


Taro kaardid: Universal Celtic Tarot (koos raamatuga)


Käevõru: lumiobsidiaan


Kõrvarõngad: meritäht


Seinapilt lõuendil või kapal: vesi ja õli


Kaelakee: maasika kvarts


Kaelakee: ema ja poeg



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused