2017 aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad LÕVI 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



LÕVI

Sellel aastal tuleb Sul enam tegeleda terviseküsimustega, mis puudutavad kõige enam Sinu naissoost lähisugulast. See tähendab seda, et Sul tuleb oma plaanides ja prioriteetides muudatusi teha. Ei ole välistatud ka sellest tulenev elukohavahetus.

Suure tõenäosusega on see aasta üsna aktiivne periood seltskondlikus mõttes. Korraldad ise või kutsutakse Sind mõnele suuremale koosviibimisele, suure tõenäosusega sugulastega seonduvalt. Sellistel puhkudel tuleks Sul praegu olla mõnevõrra ettevaatlikum oma isikliku elu teemade lahkamisega, sest saadud infot võivad isegi sugulased Sinu vastu ära kasutada. Ka ei tasu praegu sugulaste eraelus liigselt torkima hakata.

Vähemalt üks suurem koosviibimine saab olema seotud lapse sünniga, suure tõenäosusega tütarlapse.

Kodused tööd-tegemised eeldavad Sinult suuremat tähelepanu. Pole välistatud, et Sul tuleb koduses elus ette võtta mõni suurem ümberkorraldus, olgu selleks siis remont või mööbli vahetus. Sellest tulenevatel rahalistel väljaminekutel peaksid praegu enam silma peal hoidma, et mitte lasta ootamatustel esile kerkida.

Koduste asjadega tegelemisel tasuks Sul enam loota oma pereliikmetele, kes on valmis Sulle kindlasti abistavat kätt ulatama. Üheskoos tegutsedes on ka tulemused kindlasti oluliselt paremad.

Sinu elus toimub mingi eemaldumine mõnest olulisest inimesest, kelleks võib olla pereliige või sõber. Pereliikme puhul võib põhjuseks olla omaette elama asumine, sõbra puhul näiteks teise elukohta kolimine.



Inimsuhete vallas võivad Sinu suhted halvaks minna õega, vennaga, sõbraga või tüdruksõbraga, kes on sündinud enne 1981 aastat. Selle põhjuseks võib olla keegi kolmas isik, kes on samast soost kui Sinagi. Seepärast tasuks Sul sellel aastal tähelepanelikult jälgida seda, et Sa ei laseks teistel inimestel oma suhetesse probleeme tekitada.

Arvatavasti tuleb Sul ette võtta mõni pikem reis, mis on seotud mõne olulise dokumendi allkirjastamisega või rahaliste küsimustega. See saab olema Sulle olulise tähendusega reis, kuna mõjutab Sinu järgmiste aastate majanduslikku seisus vägagi olulisel määral.

Rahaliste küsimuste arutamine pereliikmetega võib praegu tekitada mitmeid suuremaid lahkarvamusi. Et asjad paremini kontrolli all hoida, tuleks Sul hoiduda ebaaususest ja manipuleerimisest.

Hoia sellel aastal kõik dokumendid ideaalses korras ning hoidu kiirustamisest allkirjade andmisel. Ka tasuks Sul jälgida seda, et kõik dokumendid oleksid korralikult ära pandud, et Sul oleks võimalikult kiiresti võimalik vajalikud paberid üles leida. Kui muutud selles vallas lohakaks, võivad tulemuseks olla rahalised kaotused.



Sinu armuelu on sellel aastal stabiilne. Võiksid otsida võimalusi selleks, et oma armuellu veidi värskust tuua. Ühel või teisel viisil mõjutavad Sinu toimivat või algavat suhet Kaljukitse, Neitsi või Sõnni päikesemärgi esindajad.

Sinu tööalased asjaajamised kujunevad sellel aastal igati edukateks. Selle aasta omapäraks on aga see, et Sul pole võimalik oma sellekohaseid tegevusi eriti pikalt ette planeerida. Pead olema spontaanne ja tähelepanelik. Kõik muutused ja arengud kerkivad esile ootamatult ning arenevad ülikiirelt edasi.

Jälgi tööalases elus avanevaid võimalusi, sest nende abil oleks Sul võimalik edaspidi oma tööasju oluliselt ladusamalt korraldada.

Pärast 1981 aastat sündinud meessoost Lõvidele võib avaneda hea võimalus suhte loomiseks.

Üle 35 aastased naissoost Lõvid peaksid olema sellel aastal väga ettevaatlikud, sest õnnetustesse sattumise oht on suur. Ehkki toibud sellest õnnetusest kiiresti, võib see olla nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt vaevaline.

Oma tervise eest peaksid praegu enam hoolt kandma. Hoidu enda ülepingutamisest ning leia piisaval määral aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Kasuks tuleks massaaþ, aktiivne eluviis, sportimine ja looduses liikumine. Jälgi oma kehakaalu, sest kaalukasv on sellel aastal kerge tulema.

Seotud postitused