2020. aasta horoskoop (Kaaludele) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjad kujunevad Sul sellel aastal headeks ning tunned ennast seetõttu kindlamalt. Planeet Jupiter mõjutab Sinu rahaasju tavalisest palju paremini, pakkudes võimaluse teenimiseks kui ka uuteks võimalusteks. Enne kulutama asumist tasuks ära tasuda kõik vanad võlad. Positiivset mõju hakkab Jupiter Sinu rahaasjadele avaldama juba jaanuarikuus.

Teises kvartalis võivad Sinu rahalised väljaminekud olulisel määral suureneda. See on tingitud sellest, et Sinu sissetulek on suurenenud ning avanenud on ka mõned uued võimalused.

Sind ootab sellel aastal ees edukus rahalistes asjades, mistõttu tasuks mõelda ka oma rahaliste vahendite investeerimisele. Selles osas peaksid Sulle tekkima nii mõnedki uued ja huvitavad mõtted, mida saad ära kasutada.

Hoia oma väljaminekutel silm peal, sest ehkki see aasta saab olema rahaliselt edukas, ei tohiks oma kulutustega liialdustesse minna. Püüa veidi raha kõrvale panna, et seda edaspidi kasutada saaksid.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Sellel aastal reisid suhteliselt palju. Oluline on aga see, et teeksid reisile minnes ära vajalikud ettevalmistused. Parem oleks reisida koos perega, sest üksi või sõpradega reisimine ei taga Sulle selliseid positiivseid tundeid, nagu Sa seda oodanud oleksid.

Ka tööalaste kohustustega seonduvalt tuleb Sul sellel aastal tavalisest mõnevõrra enam reisida. See ei tähenda ilmtingimata välisreise.

Sellel aastal võib tervis Sulle mõnel reisil probleemiks kujuneda. Seepärast jälgi, et oleksid sellisteks puhkudeks kindlustatud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Suuremaid tervisemuresid see aasta endaga kaasa tuua ei tohiks. Samas väiksemaid tervisehädasid tuleb ikka ette ja neisse tuleks tõsiselt suhtuda. Eelkõige tasuks praegu rõhk panna haiguste ennetamisele ja õigeaegsele ravile.

Sellel aastal võiksid kriitilise pilguga üle vaadata oma toitumisharjumused. Selles vallas saaksid kindlasti väga palju olulisi samme astuda, et oma tervisele parem käekäik tagada.

Ravimiste tarvitamisel tasuks olla väga ettevaatlik. On oht selles osas liialdustesse kalduda.

Emotsionaalne maailm peaks Sul olema sellel aastal oluliselt paremini tasakaalus, kuna mingeid erilisi raskusi ja rahalisi probleeme see aasta kaasa ei too.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Kaaludele, kes on sündinud 24. september – 03. oktoober

See aasta toob Sulle kaasa mitmeid meeldivaid arenguid ja sündmusi. Reisid rohkem, Sinu rahaline seis peaks olema hea ning lood endale mitmeid uusi tutvusi, mis Sulle positiivset mõju avaldavad. Ole teiste inimeste suunas aus ja avatud, sest seeläbi hoiad arusaamatusi ära. Keskendu rohkem neile ettevõtmistele, mis on Sulle olulise tähendusega.

2020. aasta Kaaludele, kes on sündinud 04. oktoober – 13. oktoober

Sellel aastal on lastel mängida Sinu elus väga oluline roll. Leia nende jaoks rohkem aega. Sul tuleb neid aidata ja toetada, vajadusel aita neil lahendada esilekerkinud probleeme. Ka Sinul endal tasuks endast välja lasta lapsemeelsus, et seeläbi elust rohkem rõõmu tunda.

2020. aasta Kaaludele, kes on sündinud 14. oktoober – 23. oktoober

Tunned ennast sellel aastal väga kindlalt. Sulle on oluline see, et suudaksid oma elus teoks teha need plaanid, mis Sul veel teostamata on. Ära lase teistel inimestel endale pähe istuda, sest see tooks kaasa pettumusi. Leia rohkem aega koduste asjadega tegelemiseks, sest seeläbi saaksid ennast tunda oluliselt paremini.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused