2020. aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

2020. aasta peaks olema Sulle väga hea aasta. Mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks ning saad keskenduda sellele, et oma elu jälle rööbastele saada. Sul on piisaval määral võimalusi selleks, et ennast hästi tunda ja lõõgastuda. Püüa sellel aastal tegeleda rohkem selliste asjadega, mis võimaldaksid Sul stressi vähendada.

Võiksid rohkem rõhku panna füüsilisele aktiivsusele. Tegele spordiga ja liigu looduses.

Hea aeg mitmesuguste tulevikuplaanide tegemiseks. Suudad selles osas paremini oma mõtteid koondada, mistõttu jõuad ka parimate valikuteni. Rohkem tasuks aega veeta oma sõpradega ja perega.

Viimased aastad on Sulle arvatavasti olnud küllaltki keerukad. Nüüd on aga kätte jõudnud Sinu aasta, kus saad elu nautida. Püüa sellel aastal oma peamised eesmärgid ellu viia.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid positiivseid muutusi. Planeedid Jupiter ja Saturn mõjutavad Sinu armuelu positiivselt. Suhe partneriga peaks olema meeldiv ja nii mõneski mõttes värskendav. Praegu tasuks teha pingutusi selle nimel, et oma suhe kindlamale vundamendile rajada, vajadusel seda ehitatud vundamenti parandades. Ühised tegevused tuleksid kasuks, eriti kui need on seotud koduga.

See aasta annab võimaluse oma suhtes kõikvõimalike erimeelsuste lahendamiseks ja suhte parandamiseks. Suudad oma partneriga tavalisest palju kiiremini kompromisse leida. Mõistad partnerit ja tema mõistab Sind.

Üheskoos tasuks rohkem reisida, et seeläbi argirutiinist paremini välja saada.

Kui oled vallaline, siis on sellel aastal flirtimine peamise tähelepanu all. Sinu väljavaated uute võimaluste tekkimiseks on praegu suurepärased. Tuleb ainult oma silmad lahti hoida, et neid võimalusi märgata. Kui Sinu suhe on algusjärgus, siis tuleb keskenduda sellel aastal selle suhte tugevdamisele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Perekondlikud asjad on sellel aastal kenasti tasakaalus. Samas võib öelda, et aasta teine pool on Sulle pereasjades veelgi parem. Üksmeele leidmine pereasjades peaks olema praegu tavalisest kergem ülesanne, seda ka vanemate pereliikmetega.

Lastega tasuks Sul rohkem tegeleda. Ehkki nendega võib tekkida ka mitmeid arusaamatusi, tunnet Sa ennast nendega suhtlemisel väga hästi. Kui oled ise laps või nooruk, siis püüa oma vanemaid rohkem mõista.

Tormakusest tasuks pereasjades hoiduda, seda eriti siis, kui tuleb tegeleda mõningate oluliste dokumentidega või rahaga. Rahalised erimeelsused ongi ehk sellel aastal ainukeseks probleemiks, mis pereasjades tekkida võivad. Ehkki Sinu rahaline seis peaks sellel aastal oluliselt paranema, tuleks vältida raha tuulde loopimist ning seda tuleks selgitada ka pereliikmetele.

Ühised kodused tegevused tuleksid kasuks. Kogu perega tasuks ette võtta kodu koristamine, remondi tegemine jne.

Hea aeg koos perega reisimiseks. See annab pikaks ajaks positiivseid elamusi.

Kui Sinu peres on väikesed lapsed (kuni 5-aastased), siis tasuks nende tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Kui Sinu peres on partneri otsingutel olevad lapsed, siis nende jaoks peaks see aasta tooma positiivseid uudiseid.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

See aasta on tööalases elus Sulle väga positiivne. Samas võib Saturn Sulle tekitada mõningaid vaimseid katsumusi tööalastes asjades, kuid suudad need siiski täna sihikindlusele ja ka õnnele kiiresti lahendada. Oluline on praegu tööalases elus panna eriline rõhk sellistele töödele, mis aitaksid Sulle edu ja head sissetulekut tagada.

Ametiredelil edasiliikumine on sellel aastal vägagi tõenäoline.

Tööasjadega tasuks tegeleda rahulikult ning vältida kiirustamist, seda eriti siis, kui Sul tuleb tegeleda dokumentidega või tuleb Sul langetada olulisi otsuseid.

Hea aeg oma oskuste täiendamiseks, sest seeläbi tagaksid endale tööalases elus mitmed eelised.

Suhted kolleegidega peaksid olema harmoonilised ning mingeid erilisi arusaamatusi esile kerkida ei tohiks. Oluline on kolleegidega oma muresid arutada ja kolleegide muresid kuulda võtta. See tagab parima koostöö.

Kui oled endale otsimas uut tööd või soovid töökohta leida, siis see aasta on selleks suurepärane aeg. Võimalusi on Sulle avanemas mitmeid ning täna oma sisetundele suudad teha parimad valikud.

Hea aeg äriasjadega tegelemiseks. Praktiliselt iseenesest leiad endale uusi kliente. Hea aeg uute äriprojektide käivitamiseks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused