2017-2018 aasta talvehoroskoop (Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VÄHK

2017-2018 aasta talv kujuneb Sulle üsnagi tegusaks, seda eriti just tööalastes küsimustes, kus Sul tuleb tegelema asuda hoopis teistlaadi ettevõtmistega, kui Sa siiani oled kokku puutunud. Sulle võivad tööalases elus avaneda ka mõned täiesti uued võimalused, millest kinnihaaramist tasuks Sul tõsiselt kaaluda.

Sul tasuks ise jõulisemalt oma töökorralduses muudatusi teha, et seeläbi tagada endale suurem efektiivsus. See võimaldab Sul ka oma sissetulekut lähiajal suurendama hakata.

Hea aeg oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks, sest seeläbi looksid endale kindlasti uusi võimalusi ja eeliseid edaspidiseks.



Sul tuleb ühel või teisel põhjusel rohkem oma sugulastega suhelda, sest nad võivad Sinu abi vajada või vajad Sina nende abi. Üheskoos on aga võimalus paljud asjad oluliselt paremini toimima saada.

Suudad neil talvekuudel oma rahaasjad oluliselt paremini toimima saada, mistõttu on Sulle edaspidiseks tagatud suurem kindlustunne. Võib-olla leiad endale ka mõne täiesti uue teenimisvõimaluse, kui seda otsima asud.

Naissoost Vähkidel on eriti head võimalused oma rahaasjad paremini toimima saada.



Meessoost Vähkidele leiab jaanuaris või veebruaris aset mingi väga oluline sündmus. See aga tähendab seda, et pead juba aegsasti hakkama selleks ettevalmistusi tegema. Kui jätad ettevalmistused tegemata, võib see tähendada headest võimalustest ilmajäämist.

Suhted sõpradega võivad olla praegu mõnevõrra pingelised. Arusaamatusi on esile kerkimas mitmeid ning Sul tuleb teha mitmeid järeleandmisi, et sõprussuhted normaalselt toimida saaksid.

Pole välistatud, et talvekuud toovad kaasa mõningaid tervisemuresid, eelkõige on need günekoloogilised või uroloogilised probleemid. Kindlasti peaksid oma tervise eest praegu enam hoolt kandma. Ole väljas liikumisel ettevaatlik, sest kukkumisel saadud vigastustest paranemine võib võtta kaua aega.



Armuasjades tuleks Sul olla praegu avatum, et ka Sinu mõtteid ja ideid partner kuulda saaks. Arvatavasti toovad talvekuud Sinu armuellu mõningad väiksemad konfliktid, kuid suudad asjad kenasti aja jooksul kontrolli alla saada. Kasuks tuleks see, kui praegu partneriga kõige olulisemad teemad läbi arutaksid, et selles osas kompromisslahendused leida.

Kui oled vallaline, siis hoia kindlasti oma silmad rohkem lahti ja suhtle aktiivsemalt oma sõpradega. Just sõprade kaudu võivad Sulle avaneda parimad võimalused partneri leidmiseks.

Seotud postitused