Byroni kartulid

Byroni kartulid ehk Byroni pätsikesed on väga hea maitsega ja toitvad. Huvitav toit nii igapäevaselt, kui ka peolauale.




KOOSTISAINED

750 g kartuleid
50 g võid
1/4 l hapukoort
40 g riivitud juustu
soola
pipart
margariini küpsetamiseks




VALMISTUSJUHEND

Pese koorega kartulid, keeda umbes 30 minutit. Koori, haki, sega võiga, maitsestada soola ja pipraga. Lisa hapukoor.

Vormi pätsid ning prae neid veidi. Praetud pätsid aseta ahjuvormi. Raputa peale riivjuustu.

Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kollakas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Sünnihoroskoop + Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Parima sõbra horoskoop


Päikesepüüdja: päike


Nugade komplekt (6 tk) - Victorinox


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Serviis (30-osaline)


Bugatti Chiron


Päikesepüüdja: elu puu (2 tk)


Taro kaardid: Thelema Tarot (ainult kaardid)


Kaelakee: shungiit


Kaelakee: meri kuuvalguses

Seotud postitused