Kuidas Vähist lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Vähk on väga murelik lapsevanem ja emalik isegi sel juhul, kui on tegelikult isa. Tema armastus oma laste vastu võib olla nii valdushimuline, et see võib koormav olla lapse jaoks ning võib isegi pärssida laste iseseisvumist. Vähist lapsevanema ajab ärevusse lapse pisimgi seiklushimu ja ta kaitseb oma lapsi raevukalt kõikvõimalike ohtude eest. Sageli on ohud tema enda ettekujutuse viljad. Õnnelik perekond ja kindlustatud kodu on Vähi õnneunelm. Talle ei meeldi kui pereliikmed tulevad ja lähevad, millal ise tahavad ja on liiga sõltumatud. Ta solvub, kui lapsed teda oma tegemistesse ei pühenda. Vähi jaoks on olemas omad ja kõik teised. Liigne muretsemine võib Vähist lapsevanema isegi haigeks teha. Vähi hirmud oma laste pärast on täiesti irratsionaalsed, aga ta ei saa sinna midagi parata, et nii palju muretseb. Just Vähi vastuolulised omadused teevadki temast suurepärase ja hoolitseva lapsevanema.




Vähist vanema läbisaamine Jäärast lapsega

See on tõeline katsumus, sest Jäärast laps võib olla üsna ebaviisakas, lisaks ka suur riskija ning väga lärmakas. Jäär on ka õnnetustele väga aldis, eriti peatraumadele, mistõttu on Jäärast lapse kasvatamine Vähile üks lõppematu “peavalu”. Ilmselt lahkub laps kodust esimesel võimalusel, võib-olla isegi alaealisena. Jäär õpib kõige paremini teistega koos olles ja pidevalt konkureerides. Vähist vanem aga püüab teda kõikvõimalike riskide ja raskuste eest kaitsta. Jäära arengut silmas pidades, ei ole see aga hea. Vähk püüab lapse innukust ja ülevoolavat energiat maha jahutada ja pärsib sellega Jäära normaalset arengut. Kui Jäärast last pidevalt piirata, hakkab ta ägedat protesti avaldama ja kogu kasvatusprotsess võib väljuda kontrolli alt.




Vähist vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

See on jumalik kooslus, sest mõlemad armastavad kodu ja kindlustunne on neile väga oluline. Vähist vanematel on oma Sõnni märgist lastega hea klapp, Sõnnist laps saab nautida vanemlikku hoolitsust täiel määral. Sõnnist laps ei valmista peavalu sellisele hoolivale ja hellale vanemale. Ta ise kardab ülearu riskida ja Vähist vanem ei lasegi tal riskida. Sõnnist lapsel on niigi kalduvus mugavusele ja Vähist vanema hoolitseva käe all võib see süveneda. Sõnnist laps võib liiga kaua oma mugavustsooni jääda, ega tahagi vanemate juurest ära kolida. Mõlema jaoks võib see olla meeldiv, aga Sõnni iseseisvat arengut silmas pidades võib-olla mitte. Kui Vähist vanemal on oma ettevõtmine, siis just Sõnnist laps on nõus traditsioone meelsasti jätkama. Vähki ei peaks hirmutama ka vanaks jäämine, Sõnnist laps hoolitseb oma vanemate eest. Maine ja rahulik Sõnnist laps suudab Vähist vanema ebamääraseid hirme ka maha rahustada.




Vähist vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Ka siin on hea klapp. Kaksikud küll võivad riskida, aga kuna nad on osavad teesklejad ja valetajad, siis räägivad alati “musta valgeks” ja suudavad Vähki liigsest muretsemisest säästa. Vähist vanem on liiga emotsionaalne ja klammerduv, probleeme võib tekkida vabaduse kasutamisel. Kaksikud ei talu liiga klammerduvaid inimesi, liigseid tundeid, emotsionaalsust ja tahavad ise vabalt ringi liikuda. Suures plaanis on neil vähe ühist ning Kaksikud tunnevad ilmselt rõõmu, kui Vähist vanemate juurest lahkuda saavad.




Vähist vanema läbisaamine Vähist lapsega

Armastus, turvalisus, hoolivus on märksõnad selle koosluse puhul. Armastavad ja hoolivad on nii vanemad kui ka laps. Mõlemad armastavad üksteise lähedust väga. Siin võib kujuneda lapse ja vanema vahel väga hingeline ja soe side, mis kestab elu lõpuni. Teiste pereliikmete suhtes võib esineda teatud armukadedust. Probleemiks võib olla see, et mõlemad muretsevad liiga palju ja neil on raske teineteisest lahti lasta. Vähist laps vajaks rohkem julgustamist ja oma hirmude maharahustamist.




Vähist vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Lõvist lapse ja Vähist lapsevanema peamine ühenduslüli on armastus kodu vastu. Lõvist lastel on kombeks juba maast-madalast teiste pereliikmete üle võimutseda, uhkus ja üleolev suhtumine kahjustavad suhteid Vähist vanematega. Samas on Lõvilapsed päikeselised ja väga loomingulised, mis toob ka palju rõõmsaid hetki. “Kuldne” ja “särav” lapsuke paistab teiste seast silma juba varakult. Vähist vanemad kiinduvad oma võsukesse ja võivad ta liigselt ära hellitada. Lõvi arenevat Ego on Vähist vanemal üsna raske kontrolli all hoida, sest Lõvist laps vajab tugevat distsipliini ja võib kalduda liigse hellitamise korral kergesti õigelt teelt kõrvale. Ema-isa suur kiindumus võib aga head omavahelist klappi soodustada, sest imetlus Lõvist lapsele meeldib.




Vähist vanema läbisaamine Neitsist lapsega

See on kindel ja turvaline suhe, klapp võib olla väga hea. Neitsist laps on korralik ja puhas, hoiab oma asju ja teab alati, kuidas käituma peab. Ta ei määri ennast isegi poriga kokku puutudes ära. Neitsist laps ei valmista Vähile pettumusi, muretsemiseks põhjust ei anna. Ta võib olla vahel aga liiga kriitiline oma vanemate vastu, mis Vähki võib pisut solvata. Mõlemad on pisut ujedad, suhtlemiseks palju sõnu ei vaja, suhted on rahulikud.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop


Horoskoop mehele


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Kaelakee: punane ahhaat


Unenäopüüdja


Taro kaardid: Oracle of the Witch (koos raamatuga)


Kaelakee: kuukivi


Sall


Kaelakee: elu puu, ema ja laps


Kaelakee: liblikas


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Kaelakee: ema ja tütar, roos



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused