Ülemuse horoskoop (Skorpion)

Skorpioni tähtkujus sündinud ülemus on keeruline isiksus, tundeküllane ja temperamentne. Ta on kõikide oma ettevõtmiste juures edukas ja oskuslik, kuid oma arvamuste, mõtete ja ideede osas küllaltki järeleandmatu. Kui ta on enda jaoks mingid tõekspidamised paika pannud, siis on vähestel võimalik neid muuta, kõige vähem aga alluvatel.

Alluvatega suhtlemisel võib ta olla väga teravate väljaütlemistega ja kriitiline, kuid samas ka väga meeldiv ja julgustav. Kõik sõltub sellest, milline on Skorpioni tähtkujus sündinud ülemuse päev üldisemalt. Halbadel päevadel käitub ta vastavalt ka oma alluvatega, headel päevadel on ta nagu tõeline semu.

Ta on edukas liider, kuid tema mõttekäikudest on tihtilugu raske aru saada. Ta on salatsev ja oma plaanidest eriti avatult ei räägi. Seda pole mõtet tema puhul ka uurima hakata, sest ta võib sellisele uurimisele teravalt reageerida.




Ta on oma olemuselt helde, kuid eelistab pigem seda heldust välja näidata neile, kes on temaga samasugusel ametiastmel, olgu nendeks siis tema asetäitjad või osakonna juhid. Väiksema ettevõtte või organisatsiooni juhtimisel pöörab ta alluvatele suurt tähelepanu.

Tema alluvad peavad talle meeldima. Kui talle keegi vastumeelseks muutub, siis pole olemas halvimat vaenlast, kui Skorpionist ülemus. Eriti ettevaatlik tasuks olla tema petmisega. Ehkki ta on väga hästi teadlik, kes teda petab või alt veab, ei näita ta seda välja. Pigem asub ta kätte maksma ja kaikaid sellele inimesele kodaratesse loopima. Skorpionist ülemusega tuleb olla aus, avatud ja pühendunud. Sellisesse alluvasse suhtub Skorpion alati austusega.




Ehkki Skorpionist ülemus on suurepärane juht, on talle probleemiks ülesannete jagamine alluvatele. Kõige olulisemad asjad püüab ta alati ise korda ajada. Väiksemad kohustused jätab ta alluvatele. Alluvad peaksid arvestama, et siin pole midagi pistmist usalduse kaotusega. Skorpionist ülemuse selline lähenemine pole küll mitte kõige efektiivsem, kuid selline ta juba kord on ja sellega tuleb leppida.

Skorpionist ülemusele ei meeldi eriti alluvad, kes on temast palju targemad ja oskuslikumad. See tekitab temas kadedust ja vähendab turvatunnet. Seepärast peaks alluvad jälgima seda, et oma oskuste ja teadmistega Skorpionist ülemuse ette eputama ei läheks.

Vaielda pole temaga mõtet, sest see võib temas pahameelt tekitada. Vaidluste tekkimisel tuleks alluval alati tagasi tõmmata. Oma ideid saab ka hiljem talle tutvustada.

Ta laseb oma lähedasse ringi ainult väga väheseid alluvaid ning sinna ringi saamine võib võtta kaua aega.




Skorpionist ülemus hindab töö tegemist ja pühendumist. Talle meeldivad loovad inimesed ning arvatavasti ongi tema organisatsiooni töö seotud vähemal või rohkem määral loova tööga. Ta hindab väga kõrgelt neid töötajaid, kes organisatsiooni töösse pühenduvad. Talle ei meeldi intriigid ja neid põhjustavad alluvad. Neile võib ta kiiresti koha käte näidata. Ehkki ta ise on salatsev, ei talu ta kollektiivis salatsemist ja keerutamist.

Talle on oluline, et tema meeskonnas oleksid alati kõige kompetentsemad inimesed. Ta on valmis andestama hoolimatusest tehtud vigasid, kuid ta ei andesta mitte kunagi vigu, mis on tehtud tahtlikult. Ta võib sellistele kurjade kavatsustega inimestele pikalt kätte maksta, isegi veel siis, kui nad on ammu tema juhitavast organisatsioonist lahkunud.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Armastuse- ja seksihoroskoop


Horoskoop naisele


Käevõru: ema ja tütar


Taro kaardid: Magical Dogs Tarot


Kaelakee: obsidiaan


Kristallide tükikesed (tsipsid): labradoriit


Kristallipuu: ametüst


Laualamp


Skulptuur: elevandid (3 tk)


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Kaelakee



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused