Suur voodielu horoskoop (LÕVI, NEITSI)

Suur voodielu horoskoop võtab vaatluse alla iga tähtkuju suhtumise seksi. Mida inimene ootab seksist ja oma partnerilt. Millised on erinevate tähtkujude erogeensed piirkonnad ja seksi sobivus teiste tähtkujudega.

LÕVI

Üldist

Lõvi jaoks võib armastus ja seks kujuneda kinnisideedeks. Ta püüab oma kaaslasele alati muljet avaldada oma oskuste ja võimetega seksi valdkonnas, kuid kindlasti ootab sellele ka oma kaaslaselt nö. vastuteenet. Tema jaoks on oluline see, et kaaslane oleks seksi vallas algatajaks osapooleks ning kaaslane oleks valmis seetõttu ka üsna huvitavaid ideid seksiellu tooma. Lõvi jaoks on seks kui näitlemine, mis peab lõppema aplausi saatel.

Lõvi kiirgab endast välja seksuaalset kindlustunnet, mistõttu annab kaaslane suure tõenäosusega juhtohjad tema kätte. Lõvi vajab seda, et seks oleks huvitav ja mitmekesine, mistõttu meeldib Lõvile see, kui ta saab pidevalt ühtteist avastada. Kaaslane peab jälgima väga tähelepanelikult seda, et ta ei haavaks Lõvi uhkustunnet. Ükski teine tähemärk ei ole seksi vallas nii majesteetlik, teatraalne ja suurejooneline kui Lõvi.




Erogeensed piirkonnad:

Lõvi päikesemärgi kõige erogeensemaks piirkonnaks on selg. Lõvi vajab erutumiseks aega ja kaaslase rahulikku meelt. Kõige paremad tulemused saavad olema siis, kui eelmäng saaks alguse vannitoas, kus kaaslane Lõvi selga õrnalt silitaks. Kasuks tuleks aroomõlide kasutamine.




Lõvi-naine:

Lõvi ei järgi seksi vallas eriti oma kaaslase valitud suunda. Tal ei tule näha eriti vaeva selle nimel, et oma kaaslast seksiga tegelema meelitada, kuna ta leiab kiiresti selle viisi, kuidas oma sellekohased soovid kaaslaseni viia. Lõvi on väga kirglik ning oskab oma oskusi seksis suurepäraselt ära kasutada. Tema isikupära ja ebatavalisus kajastuvad olulisel määral ka tema seksuaalelus. Lõvi peab väga suurt tähelepanu pöörama sellele, et keskkond oleks tema jaoks seksi ajaks meeldiv ja hubane, sest see võimaldaks tal ennast kõige paremini ja kindlamalt tunda. Aeg-ajalt on Lõvil üsna suur vajadus selle järele, et proovida seksi ka mõnes ekstreemsemas paigas, kuid selles osas tuleb tal kindlasti arvesse võtta oma kaaslase soove. Lõvi oma riietumisstiililt üsnagi provokatiivne, mis aitab luua meeldiva ja kirgliku õhkkonna. Lõvi kipub seksi vallas olema ehk liialt domineeriv. Tema jaoks on väga suureks sisemise maailma probleemiks see, et ta kardab väga oma ilu kaotada. Seepärast pöörab füüsilisele aktiivsusele väga suurt tähelepanu, et ennast hästi ja kindlalt tunda nii igapäevaelus, kui ka voodis olles.




Lõvi-mees:

Lõvi-mees vajab enda kõrvale naist sama palju kui vajalik on tema jaoks hingamine. Iga kohtumine Lõviga on naisele tõeliseks elukogemuseks, sest ta näitab sellistel puhkudel oma täielikku seksuaalset võimekust. Ta püüab leida enda kõrvale naise, kes oleks valmis temaga kaasa minema erinevatesse seiklustesse seksimaailmas. Samas on tal väga raske üle elada seda, kui mõni naine peaks talle soovidele EI ütlema. Lõvi on seksi vallas üsnagi metsik, kehtestades selles vallas oma kindlad reeglid. Ta on inimene, kes on valmis oma kaaslast tundma õppima ning tegema märkimisväärseid jõupingutusi selleks, et oma kaaslast erutada. Selles osas ei karda Lõvi kasutada ka üsna radikaalseid meetodeid. Lõvi kujutlusvõime töötab seksi vallas alati väga aktiivselt, mistõttu võimaldab see tal välja jõuda parimate tulemusteni nii enda heaolu tagamisel, kui ka kaaslase rahuldamisel. Talle võib meeldida see, kui ta saab seksi ajal oma suguelundeid kaunistada, et seeläbi kaaslasele muljet avaldada. Oluline on siinkohal see, et naine tema sellekohased jõupingutused ka heaks kiidaks, sest vastasel korral võib see viia tema kindlustunde vähenemiseni. Lõvi vajab pärast seksi alati kinnitust selle kohta, et tal kõik õnnestus, mistõttu on oluline, et naine talle seda ka selgelt väljendaks. Lõvi kannatab selles osas välja ka väiksema kriitika, kuid kõhklused ja arvamuste varjamine mõjuks talle üsnagi laastavalt. Lõvi vajab naiselt ka teatud komplimente, et seks paremini toimiks.




Sobivus:

Lõvi tunneb ennast seksi maailmas kõige paremini Amburiga, Jääraga, Kaksikutega, Kaaludega, Neitsiga ja Kaljukitsega. Seks Skorpioniga ja Sõnniga võib kujuneda keeruliseks, kuid see ei välista head sõprussuhet või abielu.






Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Isikuhoroskoobid


Aastahoroskoop (karmad)


Horoskoop mehele


Käevõru: turmaliin (15-16,5 cm)


Kaelakee: liblikas


Kaelakee: sõnni tähtkuju


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Seinakaunistus: puu


Taro kaardid: Gateway Oracle (koos raamatuga)


Ripats


Konstruktor: vana auto


Öökulli kujuke: sodaliit



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused