2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Kaljukitsele)

JAANUAR

Arvatavasti toob see kuu Sinu ellu mitmesuguseid suuremaid muutusi. Need muutused on üldiselt positiivsed, kuid alguses võivad tunduda keerulistena. Tervis peaks sellel kuul paremaks muutuma. Kui oled pidanud viimastel kuudel mõne tervisehädaga elama, siis sellel kuul on head võimalused paranemiseks. Sinu rahaasjad peaksid olema liikumas paremuse suunas. Võib-olla leiad endale ka mõne uue teenimisvõimaluse, mida kaua otsinud oled.

VEEBRUAR

Pikemaajaliste plaanide tegemine peaks olema Sinu peamise tähelepanu all. See aitab igapäevaseid otsuseid paremini langetada. Hea aeg kõikvõimalike sisseostude tegemiseks, eriti kui plaanid teha suuremaid ostusid. Sõbrad vajavad rohkem Sinu abi ja toetust. Ole nende jaoks olemas. Suhtlemine sugulastega võib-olla sellel kuul tavalisest palju parem. Nendega tasuks julgemalt oma mõtteid ja ideid jagada. Tööalases elus võiksid rohkem rõhku panna koostöö tegemisele. Tööasjades ole valmis selleks, et Sinu töökohustuste hulk on suurenemas.




MÄRTS

Üldiselt peaks see kuu olema Sinu jaoks väga hea aeg. Rohkem tasuks veeta aega oma perega, hea aeg üheskoos reisimiseks. Kodused toimetused võivad suurendada Sinu rahalisi väljaminekuid. Õnneks mingisugust katastroofi Sinu rahalises seisus tekkida ei tohiks. Hea aeg selleks, et teha investeeringuid. Ka kõikvõimalike suuremate sisseostude tegemiseks on see kuu hea aeg.

APRILL

Aprillikuu toob arvatavasti Sinu ellu rohkem stressi ja pingeid. Suhted pereliikmetega ei pruugi olla kõige paremad ning arusaamatused on kerged tekkima. Otsi rohkem võimalusi kompromisside leidmiseks, vajadusel tee järeleandmisi. Võimalik, et see kuu toob kaasa mõningaid suuremaid tervisemuresid. Seetõttu tasuks tervislikele eluviisidele rohkem rõhku panna. Armuasjad peaksid olema sellel kuul päris head.




MAI

Maikuu toob arvatavasti kaasa suuremad rahalised väljaminekud. Pead oma rahaasjadele rohkem tähelepanu pöörama, et kõik asjad kontrolli all hoida. Tööalased asjad kujunevad päris headeks. Ei ole välistatud ametikõrgendus või palgatõus. Sulle võib avaneda ootamatu võimalus reisimiseks. See kuu on suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Siiski ei tasu selles vallas liialt tormakaks muutuda.

JUUNI

Armuasjadele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Kõik asjad ei pruugi selles vallas kõige paremini toimida. Ole valmis partneriga kompromisse otsima. Kui oled plaaninud koduses elus midagi suuremat korda saata, siis see kuu on selleks hea aeg. Tööalased ettevõtmised kujunevad headeks ja edukateks. Tööalaselt kohtud arvatavasti mitmete uute inimestega, kes Sinu tööalast elu edaspidi väga positiivselt mõjutavad.




JUULI

Sellel kuul kulgevad Sinu tööalased asjad tavalises paremini. Suudad tehtud saada ka mitmesugused sellised kohustused, mis siiani kõige paremini kulgenud pole. Ole valmis selleks, et Sinu rahalised väljaminekud sellel kuul suurenevad ja mitte vähe. Õnneks see Sinu rahalist seisu kõikuma lüüa ei tohiks. Rohkem tasuks aega veeta oma partneriga, sest armastusel on mängida väga oluline roll. Rohkem tasuks leida oma igapäevasesse ellu ka selliseid tegevusi, mis on Sulle tõeliselt meele järgi. Võimalik, et see kuu toob kaasa mõningaid tervisemuresid.

AUGUST

Tervisega seonduvad küsimused võivad olla sellel kuul suurema tähelepanu all. Võimalik, et pead tegelema mõningate haiguste ravimisega. Armuasjadele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. On oht, et suhtlemine partneriga võib olla praegu tavalisest keerulisem. Romantika mängib väga olulist rolli. See kuu ei ole hea aeg juriidiliste küsimuste lahendamiseks. Hoia silm peal oma rahaasjadel. Võimalik, et pead tegema mõne ootamatu väljamineku.




SEPTEMBER

Tervisemured võivad endiselt olla sellel kuul päevakorral. Ära jäta midagi juhuse hooleks, vaid olla asu ennast kohe ravima. Jälgi seda, et Sinu sisemine tasakaal oleks tagatud, sest vastasel korral on tervisemured aina süvenevad. Teiste inimestega suhtlemine, võib-olla sellel nädalal pingeline, arusaamatusi kerkib esile siit ja sealt. Hea aeg kõikvõimalike tööalaste asjadega tegelemiseks. Ära siiski liigseid riske võta.

OKTOOBER

See kuu on väga hea aeg Sinu elus. Õnn on Sinuga ning Sinu ettevõtmised kulgevad just sellises suunas, nagu oled soovinud. Hea aeg selleks, et oma elus mingisuguseid asju muuta või ümber korraldada. Sulle avaneb mõni hea võimalus reisimiseks. Osta endale midagi suurt ja väärtuslikku. Hea aeg pikemaajaliste plaanide tegemiseks.




NOVEMBER

Novembris tuleks rohkem keskenduda tööalastele asjadele. Jaga oma mõtteid ja ideid kolleegidega. Pereasjad kujunevad headeks ning suuremaid probleeme esile kerkida ei tohiks. Väga oluline roll mängida romantikal. Sul tasuks füüsiliselt aktiivsem olla. Oluline on liikuda looduses.

DETSEMBER

See kuu on Sinu jaoks hea aeg. Leia oma pere jaoks rohkem aega. Üheskoos tasuks ette võtta mõni meeldiv reis. Veeda partneriga rohkem aega. Romantika ja seks on olulisel kohal. Tööalastes asjades keskendu pigem rutiinsetele kohustustele. Päris uute plaanide teostamine ei ole nii edukas, kui oleksid soovinud. Hoia silm peale oma rahaasjadel. Selles vallas võivad esile kerkida mõningad ebameeldivused.

Loe ka Kaljukitse 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Reisihoroskoop üheks kuuks


Aastahoroskoop (karmad)


Sünnihoroskoop


Seinapilt lõuendil või kapal: Tuhala nõiakaev


Kaelakee: roos, rist ja süda


Kaelakee: jäära tähtkuju


Toidutermos: Thermos Stainless King


Käevõru: punane ahhaat


Seenekujulised kristallid: punane jaspis (7 tk)


Kaelakee: lasuriit (2 tk)


Seinakaunistus: ronijad


Kaelakee: ambur



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused