Asjad, mille võisid pulma planeerides unustada

Kommertsartikkel


Raske on ette kujutada, kui palju on erinevaid küsimusi pulmade korraldamisel enne, kui pulmi ise planeerid. Kui kavatsed näiteks kutseid saata pead esmalt kostama kutsutute nimekirja. Siis pead planeerima, kuidas leiad nende kõigi aadressi. Mõtlema kas kavatsed kutsed professionaalselt trükkida või kirjutad need käsitsi. See on vaid üks ülesanne.

Seega pole mõistatus, kuidas ja miks asjad pulmade planeerimise käigus meelest lähevad. Tõde on see, et sa ajad kindlasti asju sassi isegi siis, kui palkad pulmakorraldaja, kes aitab kõike toimimas hoida. Õnneks on vähemalt väliürituse korraldamise jaoks vajalikud aksessuaarid Tonro veebilehel leitavad ühes kohast.

Ürituste planeerimine pole nali – see on tegelikult üks kõige detailide rohkemaid töid. Selleks, et muuta pulmi planeerivate inimeste jaoks elu pisut lihtsamaks on siin nimekiri asjadest, mis enamikul inimestel kahe silma vahele jäävad.


Pulmakingituste kogumise koht

Pulmakingitused on abiellumise üks põnevamaid osi, kuid turvaline koht sinu pulmapaigas kingituste hoidmiseks on midagi, mis paaridel sageli meelest läheb. Veendu, et koht kingituste kogumiseks jaoks oleks turvaline ja see oleks koht, kuhu sa neid hiljem ei unusta.


Külalisteraamat

Külalisteraamat on võimalus, kuidas sinu külalised saavad näidata oma hoolimist isikupärasel viisil. See on ka lõbus tegevus, millest inimesed saavad pulmas osa võtta. See on üks koht, kus kõik saavad oma loovust näidata.


Transport sulle ja sinu partnerile pärast pulmi

Mida iganes sa teed, ära unusta ennast pulma. Mõned paarid otsustavad kummaliselt, et see on pereliige või sõber, kes neid pulmast ära transpordib. Teised siiski rendivad limusiini. On isegi ka neid, kes ei joo või peavad ilma alkoholita pulmi, sest sõidavad oma autoga koju. See pole siiski soovitatav.


Toimumiskoha valgustus

Veendu, et sul oleks pulma toimumiskohale ja kellaajale sobiv valgustus. Seda mitte ainult praktilistel põhjustel, sest see aitab luua ka head õhkkonda. Kui pulmas on professionaalne fotograaf peaksid temaga selles küsimuses nõu pidama. Fotograafid annavad kasulikku tagasisidet ja tagavad, et valgustus sobib.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused