2019 aasta sügishoroskoop (Sõnn)


Foto: pexels.com

SÕNN

Kõik armastusega seonduv on sellel sügisel Sinu suurema tähelepanu all. Sul on suurem soov oma partnerit millegagi üllatada ja temaga rohkem koos aega veeta. Praegu on suurepärane aeg ka selleks, et oma partneriga olulisemad teemad saaksid läbi arutada, sest Sul on tahe leida kompromisslahendused kõikides asjades.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul kindlasti oma silmad lahti hoida. Sulle võivad praegu avaneda need võimalused, mida kaua oodanud oled. Kui Sinu suhe on alles algusjärgus, siis tasuks suhtes olulisemad otsused vastu võtta ning seeläbi oma suhe kindlustada.

Perekondlikud sündmused sunnivad Sind praegu tavalisest rohkem reisima. Need reisid õnnestuvad hästi ning annavad Sulle edaspidi võimaluse midagi meeldivat meenutada.



Oktoobri- või novembrikuus tuleb Sul tegeleda mingite oluliste dokumentidega ning pead arvestama sellega, et kõik ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Mingid dokumendid võivad Sinuni jõuda olulise hilinemisega, mis sunnib Sind oma plaanides märkimisväärseid ümberkorraldusi tegema.

Üks kohtumine sõpradega või sugulastega võib sellel sügisel ebaõnnestuda ning see jätab mõru maigu pikaks ajaks.

Sul tuleb oma sõpru mõningates olulistes asjades enam toetada. On oht, et sõbrad võivad Sinu õlgadele veeretada asju, millega Sina küll tegelema ei peaks. Seepärast ära lase endale pähe istuda.



Rahaline seis võib Sul olla praegu tavalisest palju pingelisem. Peamiselt on see tingitud sellest, et pead tegema ootamatuid väljaminekuid, mis peamiselt on seotud koduse majapidamisega. Ka pole Sa oma rahaasjade korraldamisel mitte kõige pühendunum, mistõttu on oht teha kulutusi, mida Sa tegelikult tegema ei peaks.

Tööalane elu peaks olema sellel sügisel Sulle igati huvitav ja põnev. Sulle võib avaneda võimalus tegeleda ka mõningate selliste kohustustega, mida kaua oodanud oled. Igapäevaste tööasjadega tegelemine eeldab Sinult suuremat pühendumist ja kannatlikkust. Kolleegidega suhtlemisel püüa vältida seda, et oma arvamusi teistele peale surud.

Kui oled endale tööd otsimas, siis sügiskuud võivad Sulle välja pakkuda mitmeid huvitavaid võimalusi. Pead olema tähelepanelik, et nendest võimalustest osa saada.



Naissoost Sõnnid pööravad praegu rohkem tähelepanu kodusele elule. Selles vallas on Sul suurem soov midagi ära teha või muuta. Peaasi, et Sa ei võtaks endale kanda liialt palju kohustusi. Hea aeg inimsuheteks. Kõikvõimalikud vestlused kujunevad meeldivateks ning nende vestluste abil on Sul võimalik saada uusi teadmisi, mida koheselt saad ära kasutada.

Meessoost Sõnnidel tuleb sügiskuudel langetada mitmeid olulisi otsuseid. Et need kõige paremini õnnestuks, tuleks ennast juba varakult vajalike faktidega kurssi viia. Oma ettevõtmisi ei tasu praegu jätta viimasele minutile, kuna see tooks kaasa pingeid ja arusaamatusi.

Sinu organism on praegu väga tundlik, mistõttu on haigused kerged tulema. Praegu pole hea aeg rahvarohketes kohtades viibimiseks, kuna see võib kergesti viia haigestumiseni. Pole välistatud, et mõni krooniline haigus on jälle esile tõusmas.

Seotud postitused