2018-2019 aasta talvehoroskoop (Ambur)


Foto: pexels.com

AMBUR

Neil talvekuudel tuleb Sul suure tõenäosusega hakata tegelema oma varasemalt tehtud plaanide ümbertegemisega. Liialt paljud asjad on praegu muutumises ning Sul ei jää muud üle, kui nende muutustele vastavalt oma plaanid ära muuta. See võib Sinus palju pahameelt tekitada ning mõningatest plaanidest pead sootuks loobuma.

Perekondlikes asjades tuleb Sul hakata praegu tegelema mõningate selliste küsimustega, mis pole varasemalt Sinu erilise tähelepanu all olnud. See võib olla seotud ühe pereliikme kodust lahkumisega ja oma elu alustamisega. Ühelt poolt tekitab see Sinus kergust, kuid samas ka palju ebamugavust.

Kui Sinu peres on poisslaps, siis tuleb Sul temale väga suurt tähelepanu pöörata, sest ta võib praegu vajada Sinu abi ja toetust, et oma eluteele tekkinud raskused ületada. Sina saaksid siin teda kindlasti igati toetada.



Armuasjad kulgevad neil talvekuudel hästi. Partneriga on Sul läbisaamine hea ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Sul tasuks partneriga julgemalt oma soovidest ja mõtetest rääkida, sest see võimaldaks partneril Sind edaspidi paremini mõista.

Kui oled oma partnerile varem lubadusi andnud, siis jälgi, et need nüüd täidetud saaksid. Kui Sa ei ole suuteline mõnda neist lubadustest täitma, siis ole valmis seda partnerile tunnistama. See on parem variant, kui lihtsalt lubadustest mööda vaadata.

Hea aeg partneriga möödunud aegade meenutamiseks, sest see tooks suhtesse väga positiivset energiat.

Kui oled vallaline, siis hoia sellel talvel silmad lahti. Häid võimalusi võib Sulle praegu avaneda mitmeid. Loomulikult ära eelda seda, et kohe esimene võimalus Sulle sobivaks osutuks.



Oled tööasjade korraldamisel edukas ning tead, kuidas oma plaanid edukalt ellu viia. Samas tuleb Sul arvestada sellega, et pead mitmed oma tööalased plaanid ringi tegema või otsima uusi lahendusi plaanide teostamiseks. Rohkem tasuks kolleegidega koostööd teha, sest saad neilt märkimisväärset toetust ja julgustust.

Võimalik, et tööalases elus tuleb Sul rohkem tegeleda mõne kolleegi väljaõpetamisega, kuna kaadrivahetus võib olla neil talvekuudel suurem. See võib Sinu ajalistele ressurssidele suurt survet avaldada.

Inimsuhted kulgevad hästi ning saad teistelt mitmesuguseid kasulikke nõuandeid, kuidas oma ettevõtmisi paremini korraldada. Ära karda abi küsida, kui seda vajama peaksid. Kõige paremini kulgevad suhted Kaksikutega, Kaaludega ja Veevalajaga.



Üle 35-aastased naissoost Amburitel tuleb sellel talvel kokku puutuda mitmete stressirohkete olukordadega, mille suudad aga edukalt lahendada.

Keegi inimene, kes on sündinud Lõvi, Jäära või Amburi tähtkujus, võib Sulle sellel talvel palju peavalu valmistada oa käitumisega või ellusuhtumisega. See sunnib Sind tegema mitmeid olulise tähendusega otsuseid.

Rahaasjad kujunevad praegu üldiselt heaks, kuid samas pole mõttekas loota sellele, et Sinu sissetulek eriti suureneks. Õnneks ei tohiks Sind ebameeldivalt üllatada ootamatud väljaminekud.

Meessoost Amburitel on paremad võimalused rahaasjade korraldamisel.

Seotud postitused