2018 aasta kevadhoroskoop (Lõvi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Neil kevadkuudel tuleb Sul oma ettevõtmistele rohkem pühenduda, sest ainult nii on Sul oma ettevõtmistega välja jõuda oodatud tulemusteni. Pealiskaudsus Sulle praegu kasuks ei tule ning võib pikemas perspektiivis Sulle palju kahju tekitada.

Praegu oleks Sul mõttekas keskenduda ka kõikvõimalike tegevuste lõpetamisele. Seeläbi jätad endale oluliselt rohkem aega selleks, et edaspidi uutele tegevustele keskenduda.

Kodustes asjades pole praegu eriti hea aeg selleks, et suuremaid plaane teha, kuna Sul oleks raske soovitud plaanide teostamisega. Rutiinsemad kodused kohustused võivad praegu võtta oluliselt enam aega, kui Sa seda arvanud oleks, mistõttu ära mitut asja korraga ette võta.



Tööalastes asjades oled sellel kevadel üsna edukas. Samas tormakusest tuleks hoiduda ning oma ajalisi ressursse tuleks õieti hinnata. Kui võtad enda kanda liialt palju erinevaid kohustusi, on Sul raske kõikide asjadega toime tulla. Hea aeg meeskonnatöö tegemiseks, kuid see eeldab seda, et Sa ei hakkaks oma kolleegidelt võimatut ootama. Võta neid kui inimesi ja koostöö laabub.

Ehkki Sul võib olla praegu suur soov oma töökorralduses millegi muutmiseks, pole sellised muutused praegu eriti mõttekad. Oodatud tulemusi Sa ei saavutaks ning võid endale lihtsalt mõttetuid pingeid tekitada.

Kui oled endale tööd otsimas, siis tasuks Sul praegu kindlasti oma silmad rohkem lahti hoida. Sulle võivad avaneda mitmed head võimalused. On aga oht, et jätad need võimalused õigel ajal tähelepanuta ning seetõttu jääd neist lihtsalt ilma.



Hoia kõik dokumendid laitmatus korras. Selles vallas võib hoolimatus ennast vägagi valusalt kätte maksta.

Juriidiliste probleemide lahendamisel pole Sa praegu eriti edukas. Juriidilistesse sekeldustesse sattumine võib Sulle rahaliselt kalliks maksma minna.

Rahaasjad peaksid Sul praegu üldiselt päris heas seisus olema. Samas pole Sul mõtet loota erilisi uusi sissetulekuallikaid. Võimalik, et võid kätte saada selle raha, mille oled kellelegi teisele laenanud.

Rahaliste riskide võtmisest peaksid praegu hoiduma, sest need võivad Sulle rohkem probleeme tekitada, kui Sa seda esialgu arvata oleksid osanud.

Eriti tähelepanelikud peaksid oma rahaasjade korraldamisel olema üle 35-aastased naissoost Lõvid.



Perekondlikud asjad on praegu heas seisus. Suudad oma pereliikmetega lahendada mõningad sellised arusaamatused, mis on varem lahenduseta jäänud. Koos perega tasuks paika panna ka mõned pikemaajalised plaanid ja sihid.

Armuasjades tasuks Sul olla praegu mõnevõrra tähelepanelikum oma partneri soovide ja vajaduste suhtes. Püüa oma partnerile välja pakkuda midagi sellist, mida ta kaua oodanud on.

Olulisel kohal on romantika. Hea aeg romantika vallas millegi uue ja põneva katsetamiseks.

Paljudel Lõvidel jõuab sellel kevadel lõpule üks eluetapp ja on algamas uus. See võib tekitada arusaamatusi oma soovide ja vajaduste osas.

Seotud postitused