Feng shui ja ülearune koli

Feng shui järgi tuleb oma elamises vältida igasugust ülearust koli. Kõik inimesed koguvad asju, mida tegelikult ei vaja ega tahagi. Mõned inimesed ei suuda millestki loobuda, mis on tasuta või odavalt saadud. Ülearuseks koliks võib muutuda iga asi, mida enam ei vajata.




Feng shui järgi on vaja vabaneda vanast, soovimatust, tülikast, koledast, mõttetust, aegunud kolist, et teha ruumi uuele ja ihaldatavale. Aeg-ajalt on vaja kodus teha suurpuhastust. Selle käigus tuleks ära visata, anda või kinkida asjad, mida enam ei vajata. Koliks muutuvad kõik asjad, mida aasta jooksul pole kordagi vaja läinud. Erandi moodustavad emotsionaalse väärtusega esemed, mis tekitavad rõõmsaid mälestusi ja õnnetunnet. Koli ükskõik millises ba-gua piirkonnas tekitab probleeme ja takistusi.

Kui rikkuse piirkond on koli täis, siis on tunded raha suhtes negatiivsed ja kaootilised. Raha on raske leida või see kaob tühja-tähja peale, kuni koli ära ei koristata.

Koli kuulsuse piirkonnas tekitab kahtlusi ja sisemist segadust oma positsiooni pärast ühiskonnas.

Koli abielu piirkonnas viitab võimalikele probleemidele suhetes. Suhe ei arene nii, nagu soovitakse.

Koli perekonna piirkonnas põhjustab perekondlikke lahkarvamusi ja arusaamatusi, teineteisest möödarääkimisi. Üksikud pereliikmed soovivad tegutseda omal käel, mitte perekonnana.




Koli laste piirkonnas tekitab lastega seotud muret ja ebakindlust, mõjutab laste ja nende vanemate suhteid.

Koli teadmiste piirkonnas muudab õppimise vaevarikkaks ja õpitu meelespidamine läheb raskustega.

Koli karjääri piirkonnas viitab ebakindlusele valitud karjääri suhtes, raske on leida endale õiget teed.

Koli mentorite piirkonnas raskendab õigete ja vajalike inimeste tõmbamist oma ellu. On väga raske köita selliseid inimesi, kes elus edasi aitaksid.




Koli täis kodu ei ole inimeste kontrolli all ja takistab hea energia levikut elamises. Inimesed on ebakindlad ega suuda end vabaks lasta, ei suuda järgida oma südamesoove. Hea õnne keskuse ehk ba-gua keskosa eest tuleb eriti hoolt kanda. See soodustab head käekäiku, õnne ja vaimset kasvu. Selles piirkonnas on hea mõjuga kaunis kroonlühter, nägus laelamp, dekoratiivne taim või mingi muu ilus ja pilkupüüdev objekt. Võib ergutada ka mingil muul moel (näiteks laeventilaator aitab levitada qi-d kõigisse elamise piirkondadesse). Kõik piirkonnad tuleks hoolikalt üle vaadata ja korrastada. Kui elamises ei ole ülearust koli, aga jäetakse pidevalt asju lohakile (elamine on korratu ja segamini), ka see tekitab halba energiat.

Bagua lihtsustatud skeem:




Ba-gua on kaheksanurkne sümbol, mille teadmiste-karjääri-mentorite külg asetatakse alati sellele küljele, kus asub eesuks (peasissekäik). Iga piirkond kodus esindab üht kaheksast eluvaldkonnast. Kui soovitakse energeetikat kodus parandada, siis esmalt peaks ülearusest kolist vabanema. Jaapanlaste arvates on elamise asjadega ülekuhjamine seotud intellektiga. NB! Väga oluline on ka kodu sissekäik ja ümbrus korrastada.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuuhoroskoop (päevade lõikes)


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Karjäärihoroskoop


Skulptuur: baleriin


Elevandi kujuke: kuukivi


Seinapilt lõuendil: Jägala juga


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: kuldobsidiaan


Käevõru: ema ja tütar


Kaelakee: neitsi tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis Mustjärve ääres


Skulptuur: pull



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused