Suhtekarma

Suhtekarma on kõige intensiivsem ja nõudlikum karma, suhetega seotud õppetunnid on elus kõige olulisemad. Kõige esmane suhtekarma õppetund ütleb, et inimesed armastage üksteist. Aga isetult armastada on väga raske. Metafüüsika seadused ütlevad, et armastus on kõige tugevam energia, see on side, mis ühendab meid üksteisega ning kogu universumiga. Auras on see spirituaalne energia roosi meenutav erinevate varjunditega punakasroosa valgus. Inimeste südames ei ole piisavalt sellist energiat, seda valgust ei näe kuigi sageli nende auras.




Kuidas saavad suhted teistega olla terved ja produktiivsed, kui inimeses endas armastust ei ole? Võib-olla armastust on, aga see omakasupüüdlik ja isekas. Isetu armastus annab inimesele headust, kannatlikkust, mõistmist, kiindumust, andestamist, teiste üle rõõmustamist, rõõmu, kaastunnet, suuremeelsust, töötahet, tolerantsi, ohverdamist, hoolitsust, toetamist, heldekäelisust, pühendumust ja palju teisi häid omadusi. Isetu armastus sisaldab endas nii palju, siin maailmas on ju nii palju kõike, millele armastusega läheneda saab. Kui inimese südames ei ole piisavalt armastust, siis on ta avatud destruktiivsetele tunnetele nagu kadedus, ahnus, ihnus, viha, hirm, isekus, uhkus, ülbus jt.

Külma südamega inimese auras on palju halli ja mustjas-sinist tumedat värvi, eriti südame ümbruses.




Madalad vibratsioonid on inimeste omavahelistele suhetele hävitava mõjuga. Teiste väärkohtlemine toob valu ja kannatusi ka endale, keegi pole sellest säästetud. Suhted panevad proovile erinevad omadused ja õpetavad erinevaid asju: üks suhe õpetab heatahtlikkust, teine ohvrimeelsust, kolmas isetut andmise oskust jne. Kõik inimesed, kellega kokku puututakse ja kellega lähemalt suheldakse, on tulnud midagi õpetama, see aitab inimesel vaimselt areneda. Iga suhe toob esile erinevaid iseloomujooni oma rõõmude ja väljakutsetega ning mida keerulisem on suhe, seda rohkem on võimalik sellest õppida. Ei saa endas armastust arendada, kui teistega ei suhtle, see ei toimi isolatsioonis. Suhtlemist õppida saab vaid teiste inimestega reaalselt suheldes. Selles protsessis tuleb ka iseennast õppida armastama või vähemalt taluma. Elus tuleb võtta erinevaid rolle: laps, ema, isa, vanaema, vanaisa, kolleeg, sõber, vaenlane, teenindaja, ülemus, abikaasa, armuke ja mis iganes veel.




Karma lahendamisel kipuvad teatud rollid korduma, näiteks ei toimi romantilised suhted, suhted lastega on halvad, ülemus kiusab, kolleegidega puudub läbisaamine, sõbrad reedavad vm. Inimesed, kes mängivad elus tähtsat rolli ja on väga lähedased, on alati eelmistest eludest tuttavad ja nendega seovad enamasti alati karmasuhted. Eriti on see nii peresuhete puhul. Omavaheline karma on peresuhetes sügav ja kestab mitmeid ja mitmeid elusid. Kui inimene teeb teistele haiget, aga siiralt kahetseb seda, siis kahetseva inimese karma on hoopis teistsugune, kui sellel, kes hoolimata vihjetest ei muuda ennast. Inimesed peavad suhetes õppima eelkõige siiralt üksteisest hoolima. Hoolida on vaja ka siis, kui elud kokku ei sobi ja minnakse lahku.

Isiklik armastuse väljendamine on inimese vaba valik, aga armastust peab ka välja näitama, et karma vabaneks. Lähedussuhetes jagavad inimesed kogemusi ja tundeid, kordaminekuid ja kaotusi, astuvad õigeid samme ja teevad vigu. Pereelus on üks tähtsaim aspekt pereelu nautimise ja isikliku vabaduse nautimise vahel. Iga pereliige peab arenema vaimselt ka teistes eluvaldkondades. Nii loovadki keerulised olukorrad uut karmat, kui pereliikmed üksteise vajadusi ja soove ei arvesta. Kuigi peresidemed võivad olla kitsarinnalised ja enesekesksed, tuleb siiski peret austada, oma saatusele on vaja vastu minna avatud südamega.




Õdede-vendade karma on sama intensiivne kui laste ja vanemate vahel. Väljakutsed ja õppetunnid õdede-vendade vahel valmistavad inimest ette suheteks väljaspool perekonda. Inimese karma on hea, kui inimest on õnnistatud õdede ja vendadega, kellega omavahelised suhted on head. Sellised suhted on eelmiste eludega välja teenitud. Õdede ja vendade vahel võib olla ka rivaalitsemist, armukadedust ja vihkamist. See on märk karma tagasitulekust. Kui ei kohtu õdede vendadega tihti, siis tuleks anda ikkagi märku, et ollakse nende jaoks olemas ja omavahelist suhet tuleks austada.

Abikaasade vahel on alati tugev karmaside, tõenäoliselt nad seetõttu tõmbuvadki teineteise poole. Tihti on romantiliseks armastuseks peetud tunne hoopis vajalik tööriist arenguks ja õppimiseks. Selle asemel, et otsida täiuslikku suhet, tuleks vaadata, kuidas ise selles suhtes täiuslikkuse poole areneda saaks. Tuleks võtta igast suhtest oma elus parim. Üks tähtsaim otsus elus on see, kellega abielluda, kellega luua pere ja soetada lapsed. Mõnikord on raske õiget inimest ära tunda. Mõnikord abiellutakse vale inimesega, sest “õige rong” on juba läinud.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Taro kaartide ennustus


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Suhkrutoos lusikaga


Pehme mänguasi: leemur


Kaelakee: amasoniit


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taro kaardid: Wisdom of Hafiz (koos raamatuga)


Käevõru: päikesekivi


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Seinapilt lõuendil või kapal: päikesetõus rabas


Nõude komplekt lastele (3-osaline)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused