Seljankat saab valmistada ka lihtsamalt. Valmib kiirelt ja maitseb hästi.
Loe edasiSilt: kurk
Kilekotikurgid
Suvisel kurgihooajal valmista kiirelt valmivad ja imehead soolakurgid. Kurgid ei ole mõeldud pikaajaliseks säilitamiseks, vaid on mõeldud kohe serveerimiseks.
Loe edasiKartulisalat
Kartulisalat on eestlaste jaoks tõeline klassika. Igaüks saab salati maitset sättida vastavalt oma soovidele, lisades erinevaid koostisaineid.
Loe edasiKöögiviljasupp kruupidega
Kosutav supp nii suurtele kui väikestele. Valmistamine võtab tõsiküll mõnevõrra aega, kuid see-eest on maitseelamus suurepärane.
Loe edasiAnekdoot: naisterahvad köögivilju ostmas
Turul. Kolm naisterahvast järjekorras köögiviljade leti taga.
“Mulle palun värskeid kurke. Neid peenemaid ja pikemaid,” palub esimene naisterahvas.
“Mulle palun neid jämedamaid ja lühemaid,” on teise naisterahva soov.
Kolmas naine vaikib.
Anekdoot: naised kurke ostmas
Mul on väike majapidamine. Lehm, kaks siga, lambad, kanad ja mõned küülikud, kaks koera ja kass…
Loe edasiAnekdoot: kõrvits peale pidu
Räägib kõrvits peale pidu:
“Hirnu või herneks… Uba on selles, et redis jõi ennast peedist täiesti kapsaks, oli paljas nagu porgand…”
Loe edasiKrevetipirukas
Mahlane, maitsev ja figuurile sõbralik krevetipirukas on mõnus kõhutäis.
Loe edasiTäidetud kanataskud
Maitsvad ja figuurile sõbralikud kanataskud valmivad kiiresti ja on mõnus kõhutäis.
Loe edasiFiguurisõbralik riisi-tuunikalasalat
Valmista kiirestivalmiv figuurisõbralik riisi-tuunikalasalat endale või kogu perele.
Loe edasi