Kukeseenesupp

Seenehooajal sobib menüüsse kindlasti üks toitev kukeseenesupp. Talvisel ajal võib supi valmistada šampinjonidega.




KOOSTISAINED

2 l vett
4 pipratera
3 vürtsitera
4 kartulit
2 spl jahu
400 g kukeseeni
100 g võid
2 sibulat
4 spl hapukoort
tilli




VALMISTUSJUHEND

Kartulid keeta koos vürtsiga.

Eemalda vürtsid, tambi kartulid.

Lisa vähese veega segatud jahu, keeduleem, maitsesta soolaga ja keeda läbi. Seened ja sibulad tükeldada ribadeks, hautada võiga läbi ja panna suppi.

Serveerimisel lisada koor ja hakitud till.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Tallinna panoraam


 Õhtune Tallinna kesklinn


 Toompea

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused