Rukkileivajäätis

Mõnusalt rukkileivase maitsega isetehtud jäätis. Valmistamine on kerge ja ei vaja jäätisemasinat. Üllata oma peret ja sõpru.

KOOSTISAINED

250 g magusat kondenspiima
3 dl 35%-list rõõskkoort (vahukoor)
50-75 g rukkileiba
1 sl suhkrut

VALMISTUSJUHEND

1. Purusta leib köögikombainis.

2. Kuumuta kuival pannil leib suhkruga, kogu aeg segades, kuni suhkru karamellistumiseni. Jahuta segu.

3. Vahusta koor, sega juurde kondenspiim. Sega korralikult läbi.

4. Lisa juurde leiva-suhkrusegu ja sega veelkord läbi.

5. Aseta segu sügavkülma.

6. Iga 30 minuti tagant sega segu mikseriga läbi. Tee seda umbes 4-5 korda.

7. Hoia jäätist veel paar tundi sügavkülmas.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Võhandu jõgi


 Vabadussild ja Delta keskus


 Udune maastik

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused