2019 aasta suvehoroskoop (Sõnn)


Foto: pexels.com

SÕNN

Suvekuudel keskendud oma rahaasjade korraldamisele ning püüad lahendada need probleemid, mis on Sinu jaoks varem esile kerkinud. See peaks Sul suurepäraselt õnnestuma. Kindlasti ole valmis uutest võimlaustest kinni haarama, kui need aitaksid Sul majanduslikku seisu parandada.

Sul tuleb oma sugulastega tihedamat kontakti pidada, arvatavasti neid ka mõningate toimingute juures aidata.

Suuremate plaanide teostamine võib kujuneda mõnevõrra keerukaks, kuna Sul oleks keeruline oma töid tegemisi vajalikult määral ette planeerida. Seetõttu tuleb Sul arvestada sellega, et pead nii mõnedki asjad ümber tegema. Seepärast võiksid praegu suuremate plaanide teostamisest hoiduda ning keskenduda pigem väiksematele töödele.



Keegi lähedastest või sugulastest võib olla kipus mõne haigusega. Pead olema talle toeks ja julgustama teda oluliste sammude astumisel. Sa võiksid ka oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata, sest mõningad tervisehädad võivad ka Sind kimbutama hakata. Tavalisest ettevaatlikum tasuks olla liikluses, eriti just teiste tekitatud eksimuste tõttu.

Tööalased kohustused võivad võtta Sinult tavalisest palju enam aega, mistõttu tuleks Sul oma ajalisi ressursse paremini korraldada. Ole oma kolleegidele ja ülemustele rohkem toeks ning ole valmis ka nende probleeme lahendama. Klientidega suhtlemine eeldab praegu suuremat ettevaatlikkust.

Koduses majapidamises pole praegu mõttekas liialt suuri plaane teostama asuda, sest vajaksid seda aega selleks, et puhata ja sügiskuudeks rohkem energiat koguda. Veeda rohkem aega oma perega ning võtke üheskoos ette näiteks reisimine. Reisimine peaks Sul üldse praegu väga hästi õnnestuma ning see tagab Sulle pikaks ajaks positiivsed emotsioonid.



Armuasjades tasuks Sul olla praegu tavalisest tähelepanelikum. Vaidlused on kerged tekkima ning nende lahendamine ei kujune kergeks ülesandeks. Praegu tasuks Sul oma partnerit nii mõneski asjas rohkem kuulda võtta, et suhe paremini toimivana hoida. Väikesed üllatused ei tee samuti paha.

Kui oled vallaline, siis hoia suvekuudel oma silmad lahti, sest Sulle on avanemas mõned üsnagi unikaalsed võimalused.

Suvekuudel võta rohkem aeg maha ning tegele asjadega, mis tagaksid Sulle suurema hingerahu. Mida paremini oled oma sisemises maailmas tasakaalus, seda paremini kulgevad Sinu igapäevased ettevõtmised.



Võimalik, et suve lõpuosas kerkivad Sinu jaoks esile mõningad ootamatud sündmused, mis eeldavad Sinult suuremat keskendumist ja tähelepanu. Kindlasti kaasa nendesse ka oma pereliikmed, sest see aitaks asjad paremini kontrolli all hoida.

Hoidu ise teistega manipuleerimisest ning ära lase endaga manipuleerida, kuna see tooks kaasa palju segadusi sügis- ja talvekuudeks.

Kohtud palude uute inimestega, kes võivad vähemal või rohkemal määral mõjutada Sinu edaspidist tulevikku.

Seotud postitused